- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.498
- 258
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Umutsuzun uyku saati geldi, cevap vermez artık. Şimdi annesi ılık ballı sütünü verip ayağında sallayacak.Çamaşır makinanız vardı de mi Umutsuz? İnşallah yengene yıkatmıyorsundur kirlilerini de.
Beklerim senden.
sütü nerede ısıtacak?hani mutfak yoktu?Umutsuzun uyku saati geldi, cevap vermez artık. Şimdi annesi ılık ballı sütünü verip ayağında sallayacak.
Aşkının ateşinde ısıtır.sütü nerede ısıtacak?hani mutfak yoktu?
Ocak var dedi ama bilemiyorum çok emin değilim ben. Olmadı sobada ısıtır artık.sütü nerede ısıtacak?hani mutfak yoktu?
Tüpüm var dedi ya sende:)) iyi takip et bak. Bulacağın eş adayina bilgi verirken bunları kullanacaksın. Tüpü var diyeceksin, kadınların ikiye ayrıldığını düşünüyor diyeceksin, çevresi çok güzel oldgunu söylüyor vov ama ben görmedim.diyeceksin, malı mülkü var kendisi yedirmem diyor ama her an abisi alabilir bilemem diyeceksin. Başka da şeyler vardır ama aklımda yok:)) Ha bir de elini sallasa ellisi ama o illa bana bul dedi bana çok güvenir diyeceksin. Yoksa kapıda dizili adaylar eve zor giriyor onları aşarak diyeceksin.sütü nerede ısıtacak?hani mutfak yoktu?
Türkan Şoray'in gencligine benziyomus bi de oyle duydum ben, arkadaslari kendi aralarinda buna Sultan falan diyolardiTüpüm var dedi ya sende:)) iyi takip et bak. Bulacağın eş adayina bilgi verirken bunları kullanacaksın. Tüpü var diyeceksin, kadınların ikiye ayrıldığını düşünüyor diyeceksin, çevresi çok güzel oldgunu söylüyor vov ama ben görmedim.diyeceksin, malı mülkü var kendisi yedirmem diyor ama her an abisi alabilir bilemem diyeceksin. Başka da şeyler vardır ama aklımda yok:)) Ha bir de elini sallasa ellisi ama o illa bana bul dedi bana çok güvenir diyeceksin. Yoksa kapıda dizili adaylar eve zor giriyor onları aşarak diyeceksin.
Ceycey bak bu bilgiyi de yazTürkan Şoray'in gencligine benziyomus bi de oyle duydum ben, arkadaslari kendi aralarinda buna
Tupte sanayi tipi piknik tupuymus, at arabaya, kirda bayirda romantizmin sinirlarini zorla yani o derece bi tüpCeycey bak bu bilgiyi de yazAma süsleyerek söyle ceylan bakışlı, ah bir kirpikleri var ki gördüğün an ok ok olup yüreğine saplanır, hele o dudaklar hele dudaklar arasan yüz mana bulursun, sesi adeta bülbül Türkan Şoray'ın gençlik zamanlarında yaşasa tüm gazinolar assolist yapmak için peşinde... Ahh ahh diyeceksin yanlış zamanda doğmuş.
Şu ekonomide çok iyi bir şey bence...Umarım ilgili kişi bu bilgileri not alıyordur da boşuna yazmiyoruzdurTupte sanayi tipi piknik tupuymus, at arabaya, kirda bayirda romantizmin sinirlarini zorla yani o derece bi tüp
not aldım:tüpü var gelin adayınınŞu ekonomide çok iyi bir şey bence...Umarım ilgili kişi bu bilgileri not alıyordur da boşuna yazmiyoruzdur
Inanmicaksiniz ama camasir makinamiz bozukÇamaşır makinanız vardı de mi Umutsuz? İnşallah yengene yıkatmıyorsundur kirlilerini de.
Beklerim senden.
Ne sobasi be kadin tas devrinde misinOcak var dedi ama bilemiyorum çok emin değilim ben. Olmadı sobada ısıtır artık.
E napiyosunuz camasirinklari?Inanmicaksiniz ama camasir makinamiz bozuk
Ha şunu bileydinUmutsuzun uyku saati geldi, cevap vermez artık. Şimdi annesi ılık ballı sütünü verip ayağında sallayacak.
Yarin yenisi gelecek bekliyoruzE napiyosunuz camasirinklari?
Ay skandalYarin yenisi gelecek bekliyoruz
2 haftadir falan bozuktu
Kimin tupu varnot aldım:tüpü var gelin adayının
Olay yaratmaya calisma bebiskoAy skandal
SeninKimin tupu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?