Ruh-u Revan

sütü nerede ısıtacak?hani mutfak yoktu?
Tüpüm var dedi ya sende:)) iyi takip et bak. Bulacağın eş adayina bilgi verirken bunları kullanacaksın. Tüpü var diyeceksin, kadınların ikiye ayrıldığını düşünüyor diyeceksin, çevresi çok güzel oldgunu söylüyor vov ama ben görmedim.diyeceksin, malı mülkü var kendisi yedirmem diyor ama her an abisi alabilir bilemem diyeceksin. Başka da şeyler vardır ama aklımda yok:)) Ha bir de elini sallasa ellisi ama o illa bana bul dedi bana çok güvenir diyeceksin. Yoksa kapıda dizili adaylar eve zor giriyor onları aşarak diyeceksin.

Türkan Şoray'in gencligine benziyomus bi de oyle duydum ben, arkadaslari kendi aralarinda buna Sultan falan diyolardi

Türkan Şoray'in gencligine benziyomus bi de oyle duydum ben, arkadaslari kendi aralarinda buna
Ceycey bak bu bilgiyi de yazAma süsleyerek söyle ceylan bakışlı, ah bir kirpikleri var ki gördüğün an ok ok olup yüreğine saplanır, hele o dudaklar hele dudaklar arasan yüz mana bulursun, sesi adeta bülbül Türkan Şoray'ın gençlik zamanlarında yaşasa tüm gazinolar assolist yapmak için peşinde... Ahh ahh diyeceksin yanlış zamanda doğmuş.

Tupte sanayi tipi piknik tupuymus, at arabaya, kirda bayirda romantizmin sinirlarini zorla yani o derece bi tüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…