Ruh-u Revan

ya hic sorma ben cidden kendime evlilik topigi acmayi dusunuyorum ahsjahjaah gecen kayinvalidem bana ceyizimi sordu ben de ne anlamadim falan oldum. anlasamamamiz bir yana bir de trabzonlu kv vs ben.

o yuzden sakin hic kimse evliligi kotulemesin ben burada DERT SAHIBI OLUYORUM evlilik yuzunden buna deger diyin hepiniz

Açsana benim bebek alısveriş topiği hesabı. Günce gibi olur biraz.

Smeg al… hic öylesine

Gokten zembille indi heralde sana koca
Aramadigina gore

Ay kıyamam sen herkesi kendin gibi el feneriyle koca mı arıyor sanıyordun sjsjkll

Ben birinden hoşlandım, tanımak istedim, tanıdıkça sevdim, sevildim. Sevdikçe daha çok tanımak istedim. Bir gün oldu, hadi evlenelim dedik evlendik.
Senin gibi "evlenmem lazım koca lazım" diye diye önüme çıkan her erkek beni fark etsin de "alsın" diyerek kendimi paralamadım yani.
Normali benimki gibi oluyor.
6 sene önce "birkaç defa görüştüğün" adamın adı da yokluk olur ancak
Oha ne büyük aşk diyeceğimizi falan mı sanmıştın

Trabzonlu kvde mi vah vah iyi kızdı sassy rizeliyim

kayinvalideyle pisti olup yillarca onun lafini cekmek mi

umutsuz bu arada cok sorry. konu cok heyecansiz devam ettigi icin biraz dagildik.
Komsusuna bizim gelin benim eşyaları cok begenmis hepsini benimkinden aldı tabi ailesinden görmemis fesatlıgı yapması… kokusunu aldım

ya dur kiz hevesimizi kacirma once bi evlenelim o kadar sikinti cektik

Benim yüz yıllık sevgilim vardı, umutsuz koca arıyordu.
Ben nişanladım, umutsuz koca arıyordu.
Ben evlendim, umutsuz hala koca arıyor sjsjkl
Evlilik güzel bişi. Çok da şeapma sen. Bırak umutsuz düşünsün
Ve yengesi

6 senedir unutamamış olma sebebiniz yaşanmadıklarınızın içinizde ukte kalması. “Yaptıklarım için pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda” diyorlar ya. İşte sizinki o hesap. Ama boş yere kafanızı meşgul ediyorsunuz. Gerçekten kayde değer bir eşleşme olsaydınız karşılıklı olarak peşini bırakmazdınız.
İnsanlara ulaşmak çok kolay. Sosyal medyada kendi yoksa arkadaşı, akrabası vardır. İlla ne yaptığını, evlenip evlenmediğini öğrenmek istiyorsanız biraz iz sürün, hafızanızı zorlayın, okuduğu okul, çalıştığı iş yeri, bir akrabasının adı-soyadıyla..bulursunuz.

Dalga geçiyor ciddiye alma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…