- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
ya hic sorma ben cidden kendime evlilik topigi acmayi dusunuyorum ahsjahjaah gecen kayinvalidem bana ceyizimi sordu ben de ne anlamadim falan oldum. anlasamamamiz bir yana bir de trabzonlu kv vs ben.Ya senin evliliğin normal bir evlilik olmayacak. Bu hepimizin meselesi. Evlenince forumun ilk yıllarındaki gibi fotoğraf albümünü komple paylaşmanı bekliyorum ben. Kınamdan kareler düğünümden kareler diyerekten... Hepimiz bunu hak ettik.
Genç kızsa içi adam çekmesin diye şeyettimNiye yalan söylüyorsun kızçeğizeharika bir adam oluyor koca
Kocam camasırlarını asıyo su an cnm. Öğle donları kirlenmişte. Neden kirlendiğini sorma:))))Çekil şurdan gece gece sen yacicim aylarıniz değil mi ya bu saatte ne forumundasın sen?
Normal değil umutsuz. Saplantı olmuş adam sende sadeceBu adamdan baska kimseye aşık olmadim hic normal degil mi yeni bulamamakla ne ilgisi var
Açsana benim bebek alısveriş topiği hesabı. Günce gibi olur biraz.ya hic sorma ben cidden kendime evlilik topigi acmayi dusunuyorum ahsjahjaah gecen kayinvalidem bana ceyizimi sordu ben de ne anlamadim falan oldum. anlasamamamiz bir yana bir de trabzonlu kv vs ben.
o yuzden sakin hic kimse evliligi kotulemesin ben burada DERT SAHIBI OLUYORUM evlilik yuzundenbuna deger diyin hepiniz
Sende atlasaydın keşke buralarda gelip boş boş konular açmazdın kocasız kaldım ühüüü diye
Anaaaaa bu bizim umutsuzun vakasıymış. Konu sahibine bakmamistim?
Noldu köydeki oğlan?
Sehirdeki adam?
Tarladaki soğan?
umutsuzvaka01
Smeg al… hic öylesineya hic sorma ben cidden kendime evlilik topigi acmayi dusunuyorum ahsjahjaah gecen kayinvalidem bana ceyizimi sordu ben de ne anlamadim falan oldum. anlasamamamiz bir yana bir de trabzonlu kv vs ben.
o yuzden sakin hic kimse evliligi kotulemesin ben burada DERT SAHIBI OLUYORUM evlilik yuzundenbuna deger diyin hepiniz
Gokten zembille indi heralde sana koca
Aramadigina gore
Kaydetmişim
Trabzonlu kvde miya hic sorma ben cidden kendime evlilik topigi acmayi dusunuyorum ahsjahjaah gecen kayinvalidem bana ceyizimi sordu ben de ne anlamadim falan oldum. anlasamamamiz bir yana bir de trabzonlu kv vs ben.
kayinvalideyle pisti olup yillarca onun lafini cekmek miSmeg al… hic öylesine
Komsusuna bizim gelin benim eşyaları cok begenmis hepsini benimkinden aldı tabi ailesinden görmemis fesatlıgı yapması… kokusunu aldımkayinvalideyle pisti olup yillarca onun lafini cekmek mi
umutsuz bu arada cok sorry. konu cok heyecansiz devam ettigi icin biraz dagildik.
ya dur kiz hevesimizi kacirma once bi evlenelim o kadar sikinti cektik
3 12 21 favorimKaydetmişim
kankim onu benden daha iyi tanimissinKomsusuna bizim gelin benim eşyaları cok begenmis hepsini benimkinden aldı tabi ailesinden görmemis fesatlıgı yapması… kokusunu aldım
kankim onu benden daha iyi tanimissin
Dalga geçiyor ciddiye alma derim6 senedir unutamamış olma sebebiniz yaşanmadıklarınızın içinizde ukte kalması. “Yaptıklarım için pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda” diyorlar ya. İşte sizinki o hesap. Ama boş yere kafanızı meşgul ediyorsunuz. Gerçekten kayde değer bir eşleşme olsaydınız karşılıklı olarak peşini bırakmazdınız.
İnsanlara ulaşmak çok kolay. Sosyal medyada kendi yoksa arkadaşı, akrabası vardır. İlla ne yaptığını, evlenip evlenmediğini öğrenmek istiyorsanız biraz iz sürün, hafızanızı zorlayın, okuduğu okul, çalıştığı iş yeri, bir akrabasının adı-soyadıyla..bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?