Ruh Yorgunluğu

Çok çok teşekkür ederim,her şey gelip geçiyor cidden.Bu mesaj moral oldu bana.
Lütfen iyi olun, mutlu olun. Ben atandığım gün, 2 sene önce yaş 23 (Küçük bir doğu ilinde endüstri mesleğe atandım sadece erkek öğrenci, çocukların yaşları hep yakın çünkü geç yazılan ve kalan öğrenciler) dedim ki Allahııımm üniversite niye bittii tabi asla amacım nankörlük isyan değil, her şeye bin şükür. Ama mezun olduğun an bile bugünleri özlemeye başlayacaksın.

Son senemde bitirme ile uğraşırken o kadar stres günlerce çalışma vs derken son aylara doğru zaman ayırıp yatıp uyumaya çalışsam da uyuyamaz olmuştum. Gerçekten zor zamanlar ama bir bitişi var. Şu anda çok yoğun çalışıyorum. Aynı stres değil tabii ki ama bazen bu yoğunluk, sıkıntı asla bitmeyecek ölene kadar her gün çalışacağım diye düşünüp karamsarlığa kapılabiliyorum. Size en çok yardımcı olacak şey biteceğini düşünün. Sonrasında çok büyük rahatlama yaşayacaksınız. Aklınıza gelip zamansızlıktan yapamadığınız her şeyi bir kenara yazın. Mezuniyet sonrası yapılacaklar diye.

Aşırı yoğunluktan birden hiç işinin olmamasına geçince çoğu kişi boşluğa düşüyor. Liste yapıp onu takip etmek benim çok işime yaramıştı. Her büyük proje tesliminden veya sınavdan önce yaparım.

Muhteşem bir fikirmiş bu liste işi,yapacağım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…