Ruhen acı çekiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek başına ilaç yeterli gelmiyor olabilir. Uzun süre aynı ilacı mı kullandınız yoksa doktorunuz belirli bir tedavi planı uyguladı mı? Ona rağmen düzelmediyse biyerlerde başka sıkıntı var belli ki. Yaşadığınız yerle ilgili olabilir, size kötü şeyler hatırlatan özgüveninizi bozan insanlar olabilir. Sebebi çok çeşitli bunu da terapi ile atlatabilirsiniz gibi geldi. Bende zamanında depresyon tedavisi gördüm. Yaşadığım ili hiç sevmiyordum sonra evlenip gittim çok sevdim oraları ruhuma çok iyi geldi. Eski ilime geri döndüm bir şekilde ve burayı hiç sevmiyorum uğraşacak işim gücüm olmasa sanırım yine eskisi gibi olurum. Bence çözümler bulmaya çalışın, değiştirin memnun olmadığınız herşeyi. Şifalar diliyorum.

Canım ilacı bırakıyordum terapi ile yenmeye calısıyorm ama zorluyor baya. Sen ne kadar zaman içtin antidepresan

Canım benim ilaçtan korkma. Kalp doktoruna karşı çıkıyor muyuz ki dozu konusunda psikiyatriste çıkalım? Beyin de bir organ sonuçta ve bir şeyler ters gidebilir. Bunun güçle güçsüzlükle ilgisi yok varsın öyle düşünsünler.

Antidepreaanlar öyle uyuşturucu gibi vağımlılık yapmıyor. Hepsinin bir bırakma süresi var ki şeker mesela daha yoğun bir bağımlılık yapıyor.

Ben de uzun zamandır tedavi görüyorum. Çok çok yüksek dozlara çıktım. İyileştikçe düşüyoruz şimdi yarısındayım ki 1 ay sonra daha da düşmüş olacağız. Evet asıl tedavi terapi, ben de haftada bir gidiyorum terapiye işte ilaçlar o terapi süresinde seni idare ediyor, öyle bak duruma. Demek ki zamanı değilmiş. Bu konuda doktora güven bence- güvenemiyorsan da doktoru değiştir. İnan ki ihtiyacın kalmayınca zaten bırakacaksın. Şimdi neden hayatını zorlaştırıyorsun ki?

Canım teşekkür ederim. Haklısın işte dahiliye ile beraber böle bir yola girdik. Hipoglisemi de etkiliyor bence diye düşünüyorum yani kan şekeri düşüklüğü mesela yine kötüleştim simdi farkettim aynı zamanda acıkmıs durumda midem iştah olmasa da. İlaca karsı korkum su ömür boyu içmek ve karaciğer Vs diğer organları etkilemesi. Uyku yapması kilo aldırması. Yan etkiler yani kabızlık da dahil. Ama bakalım.aksam psikolog ne diyecek. Sen hangi ildesin psikolog ücreti uygun mu acaba

Dahiliyeye sürekli git b12 filan da önemli. Hormonlaeına baktır özellikle troide. O direkt depresyon yapıyor.

Sağlıklı bir karaciğerin varsa sorun etme. Antidepreaanların bi kısmı karaciğer üzerinden atılıyor. Lustral, cipralex gibi ialçlar karaciğer üzerinden atılmıyor diye biliyorum. Ben çok kilo aldım şimdi spora başlayacağım. Ama sen şimdiden başlarsan spora hem kilo almazsın hem de depresyona karşı çok etkili.

Ben ixmirdeyim. Fiyatlar aynı neredeyse. Ama sen de buradaysan doktorum gerçekten de muhteşem bir doktor ve muhteşem bir insan.

Dahiliyeye sürekli git b12 filan da önemli. Hormonlaeına baktır özellikle troide. O direkt depresyon yapıyor.

Sağlıklı bir karaciğerin varsa sorun etme. Antidepreaanların bi kısmı karaciğer üzerinden atılıyor. Lustral, cipralex gibi ialçlar karaciğer üzerinden atılmıyor diye biliyorum. Ben çok kilo aldım şimdi spora başlayacağım. Ama sen şimdiden başlarsan spora hem kilo almazsın hem de depresyona karşı çok etkili.

Ben ixmirdeyim. Fiyatlar aynı neredeyse. Ama sen de buradaysan doktorum gerçekten de muhteşem bir doktor ve muhteşem bir insan.

İstanbuldaym cnm ben. Bende şuan asırı huzursuzluk hali var. Yani zerre iş yapasım yok burada. Tabi bunun baska etkenleri de var patrondan nefret etme aşırı mesai filan . Yine bastırdı bana kötü hal psikologa gideceğim simdi bakalım. Bu arada psikolog seans ücretim 200

Canım ilacı bırakıyordum terapi ile yenmeye calısıyorm ama zorluyor baya. Sen ne kadar zaman içtin antidepresan
ben uzun süre kullanmadım benim psikolog ile eş zamanlı gitmişti o yüzden çabuk atlattım geri de gelmedi şükür. tek tek olmuyor canım eş zamanlı tedavileri araştır derim

İntternetten video da izliyorum . Evet güzel videolar var. Bende de son zamanlarda otobüste daralma oluyor. Sıkılma geliyor özellikle iş cıkısı bindiğimde.
Yani aslında biz düzeltiyoruz kendimiiz insanlar bozuyor takmamayı öğrenmek lazım bak burda bile biri yorum yapmıs bana bencilce . Suclamıs senle ömür gecmez filan demiş. İnsanlar bu kadar kötü kalpli düşüncesiz olabiliyor tabi bazıları..
Onu diyenin başına gelsin. Kıcını kaşı yoka devam et buraya bana yaz sıkıldıkça

Lütfen tartışmayın, üsluplara dikkat edin.

İstanbuldaym cnm ben. Bende şuan asırı huzursuzluk hali var. Yani zerre iş yapasım yok burada. Tabi bunun baska etkenleri de var patrondan nefret etme aşırı mesai filan . Yine bastırdı bana kötü hal psikologa gideceğim simdi bakalım. Bu arada psikolog seans ücretim 200

İş değiştirme imkanın var mı? İş yerin psikolojini hepten bozuyor gibi sanki.

İş değiştirme imkanın var mı? İş yerin psikolojini hepten bozuyor gibi sanki.

İş bakmam gerekir ama biliyorsunuz ortalığı suan.. Birde her yeni yer yeni bir sorun getiriyor o Da korkutuyor yani var mıdır oh be burda acayip mutluyum diyerek calisan bilmiyorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X