- 3 Mart 2021
- 60
- 24
- 3
- 25
- Konu Sahibi yoluncaresizsonu
Sevgilim de değil eşim de.. eski sevgilimBaşka biri yani bu sevgili mi esmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim de değil eşim de.. eski sevgilimBaşka biri yani bu sevgili mi esmi
Ettiğiniz bu dua bile o kadar hayalim ki.. dinginlik ve huzur istiyorum... tek bir an olsun kafama bir şey takmamak istiyorum. Çok yoruldum üzülmekten çok yoruldum kırılmaktanInanin hepimizin hayatinda okadar olaylar oluyor ki su 10 yilda neler neler yasadim sevdiklerim neler yasadilar haksiliga ugramalar mallarina el konulmalar aile icinde gecimsizlik babamin evimizi satip keyfi bir ise bulasip batirmasi mi okadar cok sey oldu ki inan biri gecmeden yeni bir olay yeni bir üzüntü cok şükür bir kısmı gecti gitti he gecerken bizi mahvetti cok gorulsuk yiprandik her gece yarini bugünü dusunmekle gecti ama gecti simdi yeni imtihanlarla uğraşıyoruz hayat bu dertsiz kim var ki inemli olan bu imtihanlarla basa cikmak bolca dua edin maneviyata yuklenin size iyi gelmeyen hicbirseyi yapmayin tek kalmamaya çalışın elbet geçecek bu günler inanan bir insansanız en büyük gunahlardan biri olduğunu unutmayin lütfen rabbim ruhunuza saglik dinginlik versin yardımcınız olsun inşallah gecer bu yasadiklariniz
Sizin sorununuz nedirSuan bende bu fikire adım adım yaklaşıyorum sanırım
Eski sevgilim bak sen diyorsun ki eski sevgili demek eskidi gitti neden bu kadar taktım ki ne yaptı sana ki bu hale geldinSevgilim de değil eşim de.. eski sevgilim
Sorunlarından biraz bahsetse
Yaşananları bu kadar kolay atamadım verdiğim emekler kimsenin vermeyeceği şeyler verdim ona her şeyimi verdim aklınıza gelebilecek... benden her şeyimi aldı ben psikokojik olarak çökmüş haldeyim 1 senedir. İletişim kopmadı hiç ama her şeyimi verdim ayrıyken bile çok hakkım geçti ona her şeyi geçip kalbimi gözünü kırpabilir mi bir insan... Allah onu benim yokluğumla sınasın... kendimi ben affedemiyorumEski sevgilim bak sen diyorsun ki eski sevgili demek eskidi gitti neden bu kadar taktım ki ne yaptı sana ki bu hale geldin
Elbet o gunler gelecek inaniyorum ben size de bize de sadece sabretmek lazim dua edin yalvarin rabbim beni huzuruna kabule t dua etmek bile suan sana bu kadar zor geliyor olmasina bile namaz kil biraz kuran oku erken uyu komedi dizileri izle inanki gecicektir ve bu düşünceyi kafandan atmadigin sürece diger gunlerinde iyi olmaz once bunu cikar kafandan canimEttiğiniz bu dua bile o kadar hayalim ki.. dinginlik ve huzur istiyorum... tek bir an olsun kafama bir şey takmamak istiyorum. Çok yoruldum üzülmekten çok yoruldum kırılmaktan
Anlatmak ister misnizEşimin mallıkları![]()
Nolur bana dua edin... ben tüm günümü bir duvara bakarak geçiyorum. Elimi açıp dua edemeyecek kadar küstüm, acizleştim. Sonum yaklaştı sanki hissediyorum ama Rabb’im hayr etsinElbet o gunler gelecek inaniyorum ben size de bize de sadece sabretmek lazim dua edin yalvarin rabbim beni huzuruna kabule t dua etmek bile suan sana bu kadar zor geliyor olmasina bile namaz kil biraz kuran oku erken uyu komedi dizileri izle inanki gecicektir ve bu düşünceyi kafandan atmadigin sürece diger gunlerinde iyi olmaz once bunu cikar kafandan canim
Tabiki deAnlatmak ister misniz
Seviyorsa ve size saygı gösteriyorsa. En önemlisi değerliyseniz hepsi aşılır. İnan bana. İnsan değersizlikle başa çıkamıyorTabiki debu aralar canı çok sıkılıyor sanırım sürekli sinir veya gıcık olduğum şeyleri yapıyor allahım cıldırma noktasına getiriyor deyince de ‘ e bonnnn soko yopoyorom diyor
![]()
Hepimiz böyleyiz, inanın kimse tamamen mutlu veya tamamen mutsuz değil. Yaşıyoruz, acılarımızda oluyor üzüntülerimizde. Buna yaşamak denir işte. Öncelikle çevreyi boşverin. Biliyorum zor, ama yaparsanız sırtınızdan büyük bir yük kalkacak göreceksiniz. Size zarar veren insanlarlada görüşmeyin bırakın ne düşünürse düşünsünlerÖzel hayat, kafa yapım, düşüncelerim yani kafamın içi. Karakterim... çevrede ki insanlar ve yaşananlar.. hepsi beni üzmeye çabalıyor adeta
Kafamın içini aşamadıktan sonraHepimiz böyleyiz, inanın kimse tamamen mutlu veya tamamen mutsuz değil. Yaşıyoruz, acılarımızda oluyor üzüntülerimizde. Buna yaşamak denir işte. Öncelikle çevreyi boşverin. Biliyorum zor, ama yaparsanız sırtınızdan büyük bir yük kalkacak göreceksiniz. Size zarar veren insanlarlada görüşmeyin bırakın ne düşünürse düşünsünler
Zor süreçler geçirdik sanırım onların da etkisi var ama değersiz hissediyor insan bu durum da ..Seviyorsa ve size saygı gösteriyorsa. En önemlisi değerliyseniz hepsi aşılır. İnan bana. İnsan değersizlikle başa çıkamıyor
Zor süreçleri geçirdiyseniz bu zor süreci de beraber atlabilirsiniz. Çok şanslısınız eşiniz yanında.. inşallah kısa zamanda tüm sorunlarınız çözülürZor süreçler geçirdik sanırım onların da etkisi var ama değersiz hissediyor insan bu durum da ..
Kendimi anlatmaktan size yorum yapamadım ya
Kendimi ona o kadar benzettim ki... o mektubu o hisleri.. benden daha kaliteli anlatmış yaşadığı kabusu.. Furkan Çelebi diye bir gençte canına kıymıştı.. onun hislerine de benziyor hislerim. Beni korkutan da bu ya zaten ben de dayanamazsamGeçenlerde intihar eden bi kalp damar cerrahisi asistanı doktor vardı. Haliniz bana onu anımsattı... Inşallah bu kuyudan kendinizi kurtarmayı başarırsınız...
Çok teşekkür ederimZor süreçleri geçirdiyseniz bu zor süreci de beraber atlabilirsiniz. Çok şanslısınız eşiniz yanında.. inşallah kısa zamanda tüm sorunlarınız çözülür