Ruhen çok yorgunum :(

FCayza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
19
22
3
Haziranda nişanım oldu herşey iyi güzel giderken eski erkek arkadaşımdan bir haber aldım oda nişanlanmış bunu öğrendikten sonra dünya başıma yıkıldı sanki onu sevdiğimden falan değil o ana kadar aklıma bile gelmiyordu sadece onunla çok uzun bir birlikteliğimiz olmuştu çok emek verdim çok sevdim askere gitti bekledim en kötü günlerinde hep yanında oldum o ise her defasında beni üzdü kırdı ne zaman ayrılmak istesem zaaflarımdan yararlandı onu terk ettiğimi yüz üstü bıraktığımı söyledi o yüzden hep ona geri dönmek zorunda kaldım en sonunda da büyük bir tartışma ile bitti ve ayrıldık. Şuan kendimi çok kötü hissediyorum boşa geçen onca yılıma acıyorum ondan nefret ediyorum düşünmekten kafayı yeme noktasına geldim nişanlıma da haksızlık yaptığımı düşünüyor yine kendime kızıyorum ne yapacağım bu düşüncelerden nasıl kurtulacağım onuda bilmiyorum

Zamanında size her ayrılışınızda vicdan yaptırıp sizi manipüle etmiş. Sizde de haliyle o hep beni sevecek, hem ne zaman ayrılsam bana vicdan yaptıracak kadar acı çekiyo diyip inanmışsınız.

Şimdi bana olan sevgisi bu muydu diye içerliyorsunuz bence.

Sen artık nişanlı bir hanimsin önce bunun ve parmağındaki yüzüğün ağırlığının farkına var canım. Umarım severek nisanlanmissindir, nispet için değil ??? Sen nasıl yolunu cizmissen elbet herkes de çizecek. Ben mutlu oluyum o mutsuz olsun demek fazla bencilce ve hayatın akışına da fazlasıyla aykırı...Başkalarının hayatlarını izlemeyi bıraktığında mutlu olucaksin inan bana. Yoluna bak, geçmişi gerçekten geçmişte bırak.

Boşa geçen yıllarıma üzülüyorum sadece gözümü ne kadar da kör etmiş şimdi görebiliyorum kendi aptallığıma kızıyorum

Boşa geçen yıllarıma üzülüyorum sadece gözümü ne kadar da kör etmiş şimdi görebiliyorum kendi aptallığıma kızıyorum

Bundan öncesi boşa geçmiş olabilir
Ama şu anınızı da harcamanız an meselesi
Zira geçmişe takılıp kalırsanız geleceğinizden çalarsınız
Eğer nişanlınızı seviyorsanız kendi mutluluğunuza bakın zira eski sevgiliniz öyle yapıyordur muhtemelen

Boşa gecen yillardan ziyade ufakta olsa sevgi kirintisi da olsa hâlâ birseyler hissediyosunuz gibi geldi bana.. Ayrica gecmise pismanlik olarak bakmayin, insan kazandigi tecrubelerle yasadigi gecmisler buyuyor birseyler ogreniyor. O deneyim belki de şu an ki iliskinize nasil yon vermeniz gerektigini ogretti size, eger sdece bosa gecen yillarsa derdiniz uzulmeyin boşa gecmedi mutlaka bir hayir vardi onda..

Severek nişanlandım nişanlimida çok seviyorum sadece boşa geçen yıllarima üzülüyorum

Senınle aynı şeyleri yaşadıgım eski sevgılım bugun evlendı.şu an karısıyla.
Sen dha nişana üzülüyosan benım durumumda olsan ne yapardın? Kim bilir.
Bende sevmıyorum ama gorunce bı tuhaf oldum.3 senem çöpe gitti.bir hiçmiş msğer hersey.ama içim rahat ben onunla mutlu olamazdım..

İnanin nefretten başka hiçbirsey kalmadı ona karşı o yüzden daha çok kızıyorum kendime boşa geçen yıllarıma acıyorum daha çok aptallığıma kızıyorum neden neden demekten kafayı yeme noktasina geliyorum

Severek nişanlandım nişanlimida çok seviyorum sadece boşa geçen yıllarima üzülüyorum

Geçmiş bitmiş Artık onune bakma zamanı. Söyle düşün, bir daha isminin bile yan yana gelmeyeceği bir adam yüzünden uzulup burda tanımadığın insanlarla dertlesiyorsun. Nisanlin hakkinda, kuracagin yuva hakkında konusacagin zamandan çalıp geçmiş bitmiş birine zaman harcıyorsun. Sal gitsin... Anılarda kalsın. Yaşandı bitti diyip yoluna bakma zamani

Beni iyi sen anlarsın o halde benim ona karşı zerre kadar sevgim kalmadı nasıl bu kadar kör oldu gözlerim diyorum senin 3 yılın benim 10 yılım boşa giden 10 yıl

Teşekkürler yorumunuz için yapmam gereken tamda bu

Ben onunla olsaydım az cok neler yaşıcagımı görmüştüm.başta kaynana kp gorumce derdi.düzgün işi yoktu psıkoljısı bozuktu.sınırlennce her turlu haksret vs.
Kendını değerlı gör bıraz. Sen onemlı olmalısın hayatta. Değerını bılmeyen bı adama gıdıp ne yapıcaktın?

Ondan yana hiç şüphem yoktu zaten benle onun olması imkânsız gibi birseydi o yüzden de sürekli tartışıp ayrılırdık kendime kızdığım nokta da şu her ayrilmada onu yüz üstü bıraktığımı bensiz yapamayacağını söylerdi ona üzülür geri dönerdim keşke kestirip atabilseydim bunca yılımda boşa gitmezdi.

Emın ol yine uzulurdun.
Bende aynı seylerı yaşadım.hep canı sıkkın hadı bu seferde barısıyım affedym dıye dusundum.
En son ben terkettm ama yıne gorunce aynı duyguları yaşadım.oyüzden düşünme bunları.
Bak ne guzel nişanlın var.demekkı başkasnı sevmıssn oda senı sevmıs.evlılıge adım atıyosun.yenı kuracagın yuvayı düşün.boşver onu napıyosa yapsın.
Ben emınımki karısınıda mutlu etmıcek.bı sene belkı iyi olcak sonra yıne adam mayasına doncek.odunlugunu onada sergılıcek.sende boyle dusun

Haklısın canım herkes için hayırlısı olsun. Allah senin de gönlüne göre versin

Ömür boyu bekar kalacak degildi ya,
Zaten sende nişanlanmışsın,
Neyin derdindesin..

Bence bir ilişkide ajitasyon varsa o ilişki gerçek değildir. Sizi hep manipüle ederek ikna etmiş, vicdan yaparak sizi sürekli yormuş biri için üzülmeyin. Kendinize saygınızı başkaları için yitirmeyin. Nisanlanmıssınız zaten. Aklinizda onun olması lazım eski sevgiliniz degil. Bunlar tekrarlamayacagınız tecrubeleriniz olsun, bu konuya boyle bakin. Yoksa yeni ilişkinize yansır. Bu dünyada anne evlat arasındaki bağdan başka gerçek, uğruna üzülecek hiçbir duygu yok. Bunu unutmadan yaşamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…