• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhen çok yorgunum :(

Oyüzden uzun ilişki yaşamadığım için kendimi şanslı hissediyorum ben sevdim eller aldı demek okadar zorki

Konu sahibi zihnin sana oyun oynuyor oyuna gelme, vesveselere aldırış etme, nasip de geç o aklına geldiğinde düşünceleri serbest bırak odaklanma zamanla yok olur gider

Eğer nisanlinizi gercek anlamda sevmiyorsaniz lütfen bu haksızlığı ona yapmayin.Hayatini birlestirecegi insanın geçmişinde aklı kaldığını bilse çok üzülürdü.Ki tersini düşünün nisanlinizin bu duyguları beslediğini bilseniz ne halde olurdunuz.Adı üstünde eski sevgili.Onu da kendinizi de serbest bırakın artık ve önünüze bakın lütfen.

Basliigi okuyumca "ben de :( " demek istedim..
Herkesin var bir yorgunlugu..

Dünyanız niye başınıza yıkılıyor yahu? Yaşanmış, olmamış bitmiş yani... İçimde hiç bir şey olmasa böyle düşünmem şahsen... Siz emek verip sonra başkası ile nişan yaptınız ama değil mi ? Eh, onun da yolunu çizmesi çok doğal... Abartmayın!

olan olmuş biten bitmiş. geçmiş yıllara ah vah etmenin bir anlamı var mı? üstelik nişanlısınız da. mantıksız düşünüyorsunuz. kendinize gelirsiniz umarım bir an önce.

Siz nişanlanmamış olsanız,anlarım,ama siz yolunuzu çizmişsiniz.Geçmişte sevgili oldunuz diye,sizden ayrılıp ömrü boyu yas tutamaz kimse.Ki,zaten siz de beklemeyip nişanlanmışsınız.Herkes kendi yolunu çizmek zorunda,hayat devam ediyor çünki.Siz de onu düşünmek yerine,nişanlınıza sıkıca sarılın ve geçmişi düşünmeyin.İnşallah çok mutlu olursunuz.O da mutlu olsun...

Bence siz bana yaşattığı onca şeye rağmen oda nişanlandı ve mutlu diye,sinirleniyorsunuz. Boşverin ne hali varsa görsün. Nişanlınıza haksızlık etmeyin ve mutlu olmaya bakın

Back
X