ruhsal acidan iyi degilim

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
Arkadaşlar 6 aylik hamileyim. Herşey yolunda aslında saglik acisindan bir problem yok. Esinle de iyiyiz. Ama ben kendimi ruhsal acidan iyi hissetmiyorum. İçim sikiliyor ve daraliyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Benze durumu yasayan anne adaylari var mi.

Arkadaşlar 6 aylik hamileyim. Herşey yolunda aslında saglik acisindan bir problem yok. Esinle de iyiyiz. Ama ben kendimi ruhsal acidan iyi hissetmiyorum. İçim sikiliyor ve daraliyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Benze durumu yasayan anne adaylari var mi.

tatlım hormonların değişio, vücut şeklin/tipin değişio.. hayatında yaptığın aktiviteler değişio.. dolayısıyla bu şekilde hissediyor olman oldukça normal..
kendini motive etmeye çalış.. ben çok bunaldığımda havuza gidiorm yüzüorm kendimi çok iyi hissediorm.. kitap okuyorum, film izliorz evde eşimle.. kafanı dağıtmaya çalış çoğu gitmiş azı kalmış rabbim sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin bundan önemlisi yok böyle düşün.. geçici bir süreç..

Çok tesekkur ederim. Hormonlarin etkisini bu kadar fazla hissedeceğim aklima gelmezdi. İnşallah doğumdan sonra da devam etmez. En çok sevdiğim mesleğinden bile zevk alamaz hale getirdi beni. :(

malesef bende aynı durumdayım canım.ben mi abartıyorum diye düşünmedim değil..normalde çok pervasız biriyimdir ama ölüm korkusu oluştu bende birde on zamanlarda.eşim için de abartılı bir şekilde korkmaya başladım sanki başına bir şey gelicek gibi geliyor.bebeğim dünyaya geldikten sonrasını düşünemiyorum bu korkuyla zor :) inş hormonlardandır.sendede bu tarz korkular oluştumu ?

Bende se herşey tersine dondu önceden dikkat ettiğim şeylerde vurdumduymaz oldum tam tersi Esim ve bebeğim noktasında da korkularim var. Küçücük şeyleri buyutuyorum dağ haline getiriyorum.

Back
X