Rahatsizliğiniz neyse onu ilgilendiren bölgelere yapilir hic hacamat yaptirmadiysaniz tarama hacamatiyla baslanır.yalnız yaptirdiğiniz kişi bu işin ehli olmalıdır guvenilir yerde yaptırmalisiniz hijyene dikkat edilmeli daha bir cok detayı var.Hacamati vücudumuzun neresinde yapacaz
O arkadaşın bana da lazım ☺Bende yaptırmayı düşünüyorum da hafiften Yusuf Yusuf durumu da var bir arkadaşım yapıyor taktı zaten illa yapacağım sana diye bide sülük getirecekmiş tövbe estağfurullah
Kız huylaniyorum ya sülüktenO arkadaşın bana da lazım ☺
Güzel hayvancıklar
Yaptırırsınız inşaallah şifa olsun şimdiden ❣
Çok şifasini gorceksiniz sadece ilk yaptirmada hemen etki etmeye bilir ama 2 ve 3.de illa farkedersiniz..sülük içinde şunu soyleyim evet goruntu olarak cok guzel degil ama emin olun vucudunuzda zaten dolasmiyolar hacamt yapiln bolgeden tutturuldugunda orda kalır ve rabbimin hikmeti o hayana vucuda degdikten sonra kendini sevdirme hikmeti vermis bunu tecrube etmeden anlayamazsiniz .)Bende yaptırmayı düşünüyorum da hafiften Yusuf Yusuf durumu da var bir arkadaşım yapıyor taktı zaten illa yapacağım sana diye bide sülük getirecekmiş tövbe estağfurullah
Kız çok ufakken oynadığım bir oyun vardı sülükler saldırıyordu zamanında hepsini vurmam gerekiyordu yoksa karakterin beynini yiyorlardı ödüm kopuyor ondanÇok şifasini gorceksiniz sadece ilk yaptirmada hemen etki etmeye bilir ama 2 ve 3.de illa farkedersiniz..sülük içinde şunu soyleyim evet goruntu olarak cok guzel degil ama emin olun vucudunuzda zaten dolasmiyolar hacamt yapiln bolgeden tutturuldugunda orda kalır ve rabbimin hikmeti o hayana vucuda degdikten sonra kendini sevdirme hikmeti vermis bunu tecrube etmeden anlayamazsiniz .)
Kız çok ufakken oynadığım bir oyun vardı sülükler saldırıyordu zamanında hepsini vurmam gerekiyordu yoksa karakterin beynini yiyorlardı ödüm kopuyor ondan
Ne bileyim kız aradan kaçıp burnumuza filan girmez dimiAyy yazık onlaraa bi yaptirsaniz bağimlisi olursunuz.) Hatta
Yüz botoksu denilen bi tedavide var sülüklerle bebe sülük kullanilir orda boyle cilde parlaklik verir kırışıkliklari azaltir falan cok sevimli bıdık onlar .)
Emin olun sizin burnunuzla hic ilgisi yok hatta emerken uyuya kaliyolarNe bileyim kız aradan kaçıp burnumuza filan girmez dimi
Eşim özel bir hastanede uzman doktora yaptırdı. Sırtına 10 kupa atıldı. Beden ağrısı dışında sinirine ve sürekli uykusunun gelmesi sorununa da çözüm ürettiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?