• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhsal olarak zarar?

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
125
21
48
25
Konuşmamam gereken birisiyle nasıl istikrarlı olurum bana ruhsal olarak zarar veriyor kendi içimde ama ben konuşmama kararı aldıktan sonra 3-4 gün sonra hemen yumuşuyorum onu merak ediyorum mesaj atıyorum lütfen öneri verin?

Kim bu karsi cins mi kiz arkadas falan mi?
Neden konusmamaniz gerek nasil zarar veriyor daha acik anlatirsaniz.

İstikrarlı davranmak sizin elinizde.
Neden konuşmak istemiyorsunuz mesela, kendinize yelkenleri suya indirirken sürekli nedenleri hatırlatın, o zaman belki işe yarar

Konuşmamam gereken birisiyle nasıl istikrarlı olurum bana ruhsal olarak zarar veriyor kendi içimde ama ben konuşmama kararı aldıktan sonra 3-4 gün sonra hemen yumuşuyorum onu merak ediyorum mesaj atıyorum lütfen öneri verin?
Devam et o zaman .Sen zararlı çıkarsın.

Sana zarar veren birini nasıl merak ediyorsun? Engelle her yerden

Ben de böyle takıntılı ruh haline sahiptim kısa zaman öncesine kadar. Bana iyi gelmediğini bile bile ısrarla 3-4 gün geçince onun hatalarına karşın bile ben yazardım ve böyle 2 yılımı yedim . Şimdi mi? kendimi iyileştirmeye, kendimi sevmeye, kendime değer vermeye başladım. Sildim, engelledim. Hayat zaten çok kısa değmeyecek bir insan için üzülmene, kendini değersizleştirmene hiç gerek yok. İlk zamanlar sürekli aklına gelecek yazmak isteyeceksin ama o esnada frenle kendini bir uğraş bul hemen kendine.. İnan bana zamanla ne kadar aptalmışım bene bağlıcaksın.

Back
X