Ruhsuzlugunda bir limiti olmalı.....

Bi iş arkadaşım vardı üstelik kardeşim yaşında bekardı bu sosyal medya yuva yıkar derdi gülerdik saçmalama diye meğer haklıymış

Yemek ye cay ic onu yap. Hayat bu mu. Artik o seydende soguyorum
Hayat tabikide o değil fakat en azından eşinizin sizi arzulamasıda güzel:) bunu anlayamayabilirsiniz... ama cidden bunu yaşamış biri olarak söylüyorum eşiniz sizden uzak olsaydı daha çok sıkıntı yapardınız...

Peki seni sevmedigini dusunsen sevmeyerek onu yasasan ne düşünürsün

Boşanma dilekcesi vermistiniz en son.

Bana anormal gelmedi. Bosanmak uzere oldugum kisiye ben de sormam bir planin var mi diye. Cunku varsa da yoksa da beni ilgilendirmez.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bosanma kararinizda haklisiniz ona asla lafim yok.

Ayy evet evet
Sanırım aynı oyun
Bu kadar çabayı gercek hayatta sergileseydi cidden bir köyü yada köy evi olabilirdi
Tahmin ettim ayni oyun oldugunu bu ara erkeklerin cogu ona takmis durumda.ben suan tavirliyim cocugumu uyuttum yaninda duruyorum bende yaticam gunler oncesinden bu sene cocugumuzla yeni yila giricez cok heyecanliyim telefonlari bir kenara birakip ailece vakit gecirelim degisik yemekler yapayim falan dedim kendime elbise aldm foto cekiliriz dedim biliyoduda nasil heveslendigimi ama sabahtan beri satacagi bi urun vardi onu temizlemekle ugrasti az once isi bitti ben bi saatten sonra yemekmi yapicam evimi toplucm kendimmi hazirlanicam marketemi gidicem? Bide utanmadan halen gelip sinirli sinirli nie suratlisin diyor ulan dunde evdeydin halletseydin ya isini biliosun bugun icin nasil heves ettm.ama hata bende halen bisiler bekliyorum oysa kendisi her heveslendigim seyin icine etmede meshur bir adam !

Sakinn olun...
Bebiş için :))))

iki ucu moklu değnek

Dilekceyi verdikten sonra bir konusma gecti aramizda....
Ayrilmak istemedigini soyledi....
Mahkemeye gitmem olur biter aslinda...
Dilekce vermek mesele degil yani...
Ama adam suan cok rahat...
Çaba sıfır...
Sanki bu problemleri yasayan biz degildik..
O zaman neden bir planın var mı demedigi diyemedigi insandan yemek bekliyor ütü bekliyor hizmet bekliyor yani ?

Aynen boşanmak istemezler ama çabada yok.. tabi niyr düzenlerini bozsunlar ki.. evde her hizmetini gören birisi var.. bende onların yerinde olsam boşanmak istemezdim..

Ben bi ara aklımca protesto amaçlı kirlilerini odanın ortasına çadır gibi yığdım ne topladım ne yıkadım o attıkça yığının üatüne istifledim sonuç :görüntü beni sıktı pes edip yıkayıp topladım kişisel ilgiden geçmiştim hiç değilse hizmetçi kadrosuna kaymayım diye 8 de işten çıkıp yarım saat yol gidip yemek yapıp sofra kurdum biraz da hata bizde ders almaları için hiç bişey yaşatmadıkça tepemize bindiler

Ders versen umurlarında değilki.. her yolu denedim severek, kızarak, küserek, bağırarak, yumuşak dille, kendi haline bırakarak, rest çekerek, boşanma raddesine gelerek... yok olmuyor.. o anlık haklısın düzelicem diyor.. ama aynı son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…