Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

Arayıp olmuyor demek çok zor mu geliyor bu insanlara benimde aklıma o geliyor ama.Ya bana son konuşmamızda yanlış bişey yapmıyorum merak etme için rahat olsun demişti
Baska bir arkadas da yazmis yorumunda bence siz cok iyi tanimiyorsunuz eski erkek arkadasinizi.
Normali olmuyorsa karsilikli guzelce konusup ayrilmaktir ki adam konusmaya tenezzul bile etmemis. Cok cok terbiyesizce bir davranis. Kesinlikle arayip sormayin.

Bir insan sevgilisinin ablasıyla niye iletişime geçer ki ? Bana çok mantıklı gelmiyor böyle şeyler. Sizin halledemediğimiz problemleri ablanızla o nasıl halletsin ?
Ablamla bizim için iletişimi yoktu onlar farklı bir konudan dolayı iletişim halindelerdi.yani biz konuşmuyoruz diye degil

Suan inanın çok kötü hissediyorum kendimi :KK43:Evet söyledikleriyle yaptıklarına bakın .Şaşkınlıktan duygularım saçma sapan suan
Tahmin edebiliyorum.
Seni adam yerine koyup yüz vermekle hata etmişim ama çok teşekkür ederim hayatımdan bir haysiyetsiz eksildi sayende yaz..

Baska bir arkadas da yazmis yorumunda bence siz cok iyi tanimiyorsunuz eski erkek arkadasinizi.
Normali olmuyorsa karsilikli guzelce konusup ayrilmaktir ki adam konusmaya tenezzul bile etmemis. Cok cok terbiyesizce bir davranis. Kesinlikle arayip sormayin.[/QUOTE
Tanımamak değil genel anlamda öyle bir insandı nerden bilebilirimki böyle birşey yapacağıni o zaman

Bidaha sakın arama.açmadıkça gururun kırılmış hissedip niye aradım diye kendine kızacaksın.çok karaktersizce bi davranış muhattap olmana gerek bile Yok

Bayanlar birkaç gün önce yazdığım yazıyı bilenler bilir.Erkek arkadaşim birkaç gün konuşmayalım kafamı toparlamam lazım falan demişti ve ben sen bilirsin duyup üç gün boyunca hiç arayıp sormamistim oda aramamisti ve bugün ikindin durduk yere beni whatsapptan ve instagramdan engellemiş ve ablamida engellemiş instagramdan.Bana bitti bile demeden.Ve daha düne kadar ablamla ablacigim diye konuşuyordu ve adam olmakla ilgili birçok şey söylüyordu.Milletin ilişkisine yorum yaparken adam gibi bitirmek önemli falan diye akıl veriyordu millete.Ama suan aynı şeyi kendi yapıyor.Bende az önce ne oluyor diye sormak için aradım ama açmadı.Sizce ne yapmam lazım bu davranışına ??

Hiçbir şey.
Konuşarak bitiremeyecek kadar korkakmış.

Açıklama yapmaktan korkmuş ara verelim demiş direk ayrılalım diyince gelecek sorulardan korkmuş, 2 gün sonra da ara soğumuştur farketmez belki diyip engellemiş... Genelde başka biri olunca yapılıyo bu taktik bence hiç aramayın ararsa da açmayın iyice kendini bişey sanmasın... Ondan sıkılınca size döner büyük ihtimal "her an sana yazmak istedim o yüzden engelledim kafamı toparladım geri geldim"

İki seçenek var;
1- Kendisi arayıp sormak yerine böyle bir atak yaptı ki arayın diye
2- Size bir elveda demicek kadar önem vermiyor

İkisi de birbirinden beter. Keşke aramasaydınız hiç.

Daha düne kadar arkadasima üzülme adam olan böyle sessiz gitmez bilmem ne diye akıllar veriyordu bugün yaptığına bakın.

Eh imamın dediğini yap yaptığını yapma.
Çok beylik laflar etmiş ama rol kesmiş demek ki.
Erkek milletinden zeka gösterecek eylemler beklemiyorum ben.
Çoğu korkak tavuk.

Açıklama yapmaktan korkmuş ara verelim demiş direk ayrılalım diyince gelecek sorulardan korkmuş, 2 gün sonra da ara soğumuştur farketmez belki diyip engellemiş... Genelde başka biri olunca yapılıyo bu taktik bence hiç aramayın ararsa da açmayın iyice kendini bişey sanmasın... Ondan sıkılınca size döner büyük ihtimal "her an sana yazmak istedim o yüzden engelledim kafamı toparladım geri geldim"
Peki ya anlamı engellemesi ?onlar ben hakkım da hiç konuşmamıslardi bile başka konularda konuşuyorlardı hep

Peki ablami engellemesi ?

Back
X