Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

Söyle bir durum var, yaşadığınız bir travma, travmadan kurtulmak için yaşanan olayla yüzleşip pasif değil aktif olarak bir tepki verin ki unutmanız kolay olsun.

Bana kalırsa instagramdan birini takip edecek likelayacak yorum yapacak vs. o yüzden engellemiştir veya başkasıyla fotoğraf koyacaktır. Birden bire böyle bir dönüş normal değil. Kafa dinlemek isteyen böyle yerlerden engellemez, başkasıyla alakalı bir durum var belli ki. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi dönmeye kalkabilir dikkat edin.
Böyle dengesiz birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz lazım. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim inşallah geçer :( arkadaştan baktım ama foto falan yok henüz

Önemli olan ona koyup koymaması değil, onun ne düşüneceği değil, onun ne yapacağı değil, sizin nasıl hissedeceğiz. Konu o değil artık sizsiniz.

Kafamı toplamak istiyorum demiş ama baktı siz yazmadınız umrunuzda değil gibi düşünüp engellemiştir.
Bazen erkekler kışkırtmak için de böyle yapıyorlar. Mesela sen o üç gün cok cool umursamaz bir tavırdaydın. O ne yapsa tekrar peşine düşerdin? Böyle düşünüp de engellemiş olabilir

Kafamı toplamak istiyorum demiş ama baktı siz yazmadınız umrunuzda değil gibi düşünüp engellemiştir.
Bazen erkekler kışkırtmak için de böyle yapıyorlar. Mesela sen o üç gün cok cool umursamaz bir tavırdaydın. O ne yapsa tekrar peşine düşerdin? Böyle düşünüp de engellemiş olabilir
İyi de biz ara vermedik ilişkimiz bitmedi ben sadece üzerine gitmemek için sen bilirsin dedim yani mesaj yazsa arasa zaten iletişim kurulacaktiki.Ama öyle bir durum yok .öyle olsa ablamı engellenmez.Hayatında başka biri olduğunu düşünüyorum suan

Yani iki ihtimal var; ya cidden çok çok çok büyük bir sorun var ya da hayatında başka biri var. Yerinde olsam stalklayıp ne olduğunu öğrenip öyle bir hamle de bulunurdum.

Ben suan gerçeği merak ediyorum ve asla yapmam dediği şeyleri neden yaptığını
Başkası vardır ne olacak ruhu hızlı davranmış o zaman belliydi zaten bu adamın davranışı sana bişeyler bahane edip ağzından ara lafını çıkartmak istiyordu

Bayanlar birkaç gün önce yazdığım yazıyı bilenler bilir.Erkek arkadaşim birkaç gün konuşmayalım kafamı toparlamam lazım falan demişti ve ben sen bilirsin duyup üç gün boyunca hiç arayıp sormamistim oda aramamisti ve bugün ikindin durduk yere beni whatsapptan ve instagramdan engellemiş ve ablamida engellemiş instagramdan.Bana bitti bile demeden.Ve daha düne kadar ablamla ablacigim diye konuşuyordu ve adam olmakla ilgili birçok şey söylüyordu.Milletin ilişkisine yorum yaparken adam gibi bitirmek önemli falan diye akıl veriyordu millete.Ama suan aynı şeyi kendi yapıyor.Bende az önce ne oluyor diye sormak için aradım ama açmadı.Sizce ne yapmam lazım bu davranışına ??
Sen de onu sil engelle :işsiz:
Kendini çok matah bişi zannetti herhalde:63:
Aniden habersizce ayrılma, falan engellemeler...
O bir nanaler yedi de ortaya çıkmasın diye senin yüzüne bakacak yüzü yok diye ruh olup uçup gitti:ruh:
Defolsun gitsin Adamlar bitmedi çok şükür.:21:

İnsanların gerçek yüzleri ayrılırken ortaya çıkarmış.. Kızlar oturup doğru düzgün konuşamadığınız,gülüp espiri yapamadığınız,dert ettiğiniz şeyleri dinlemeyen, anlamayan,kısacası arkadaş gibi olamadığınız size değer vermeyen aile kurmadığınız (daha kocanız olmayan ) erkekler için üzülmeyin değmez...

Sen de onu sil engelle :işsiz:
Kendini çok matah bişi zannetti herhalde:63:
Aniden habersizce ayrılma, falan engellemeler...
O bir nanaler yedi de ortaya çıkmasın diye senin yüzüne bakacak yüzü yok diye ruh olup uçup gitti:ruh:
Defolsun gitsin Adamlar bitmedi çok şükür.:21:
Bende öyle düşünüyorum mantıklı bir sebebi de yoktu yüzüme söyleyecek yuzude o yüzden öyle yaptı.yalnız kafama takılan üç gündür değilde niye bugün akşam yaptı bide niye olmadı yapamıyorum ayrilamiyorjm gibi saçma bir bahane bulup isteğini dile getirmedi de böyle sessizce kaybolmayi seçti kafamı kurcalayanlar bunlar ??

İnsanların gerçek yüzleri ayrılırken ortaya çıkarmış.. Kızlar oturup doğru düzgün konuşamadığınız,gülüp espiri yapamadığınız,dert ettiğiniz şeyleri dinlemeyen, anlamayan,kısacası arkadaş gibi olamadığınız size değer vermeyen aile kurmadığınız (daha kocanız olmayan ) erkekler için üzülmeyin değmez...
Çok haklısınız ama inanın suan duygusallığim bitmesinden çok bu şekilde yapmasına .Bide kafamda bir adam profili oluşturmuştu hatta doğru adam diye ama o şeref yoksunu biri çıktı ve şaşkınlığım bundan .

Back
X