Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

Ya bunun şöle bir aldatılması gerek kafasına dank etmesi için
Umarım olur
Benimkine oldu valla
Gerçi artık onu umursamıyorum bile
Ne hali varsa görsün
insanlar çok garip gerçekten bundan önceki ilişkiside ihanet yüzüne bittiğini söylemişti kız arkadaşı sözde bunu aldatmştı ama aynı şeyi o yapıyor ppislik

Aradığında inan bana açmayacaktır
Senle konuşmaya cesareti olsa zaten alır karşına adam gibi konuşur
Böyle salak salak hareketler yapmaz
Bu kişiliksizlik ya başka birsey değil ki
Ama ararsan değerini düşürürsün
Bak ben aradım daha kötü oldu.keşke hiç tenezzül etmeseydim ne gereği var o kim ya defolsun diyeceksin
Zamanla kızgınlığın geçer .bu kadar duygusal bakma çok üzerler hayatta
O kalitesiz için değmez inan .,
Haklısınız.aramicam kokusu çıkar nasılsa

Biraz ozlemem lazim dedigindrn anlamistim ben. Baska biri vardi ama henuz o kisiyle tam netlesmedigi icin seni de yedekte tutuyordu. Belliki yeni iliskisi baslamis. Baska da bir aciklamasi olamaz. Ona sorma boyle mi diye asla kabul etmeyecektir. Dedigimizi yap ve sır ol onun hayatinda. Yani asla ve asla arama. Asla ararsa da konusma.
Su an aramaz zaten. Yeni sevgilisiyle iliskisi bitince boslukta kalan erkek eski defterindekileri arar. Eger olur da bir sure sonra ararsa bil ki iliskisi bitmis ve yeni birini bulana kadar seninle idare edecek demektir.
Kisacasi asla ve asla bir daha bu kisiyle iletisime gecme. Bu sayfayi kapat.

Biraz ozlemem lazim dedigindrn anlamistim ben. Baska biri vardi ama henuz o kisiyle tam netlesmedigi icin seni de yedekte tutuyordu. Belliki yeni iliskisi baslamis. Baska da bir aciklamasi olamaz. Ona sorma boyle mi diye asla kabul etmeyecektir. Dedigimizi yap ve sır ol onun hayatinda. Yani asla ve asla arama. Asla ararsa da konusma.
Su an aramaz zaten. Yeni sevgilisiyle iliskisi bitince boslukta kalan erkek eski defterindekileri arar. Eger olur da bir sure sonra ararsa bil ki iliskisi bitmis ve yeni birini bulana kadar seninle idare edecek demektir.
Kisacasi asla ve asla bir daha bu kisiyle iletisime gecme. Bu sayfayi kapat.
ya da eski nişanlısı ile barıştıı.son knuşmamzda kızn ablasının yazdığını ssöylemişti ama içinn rahat olsun tekrar barışma asla olmaz bende istemiyorum onunda sevgilisi varmış galiba demişti.ama işin içine aileler girdi sayg bzuldu bir daha asla olmaz demişti hatta o artık benim gözümde bir kardeş gibi demişti :(

ya da eski nişanlısı ile barıştıı.son knuşmamzda kızn ablasının yazdığını ssöylemişti ama içinn rahat olsun tekrar barışma asla olmaz bende istemiyorum onunda sevgilisi varmış galiba demişti.ama işin içine aileler girdi sayg bzuldu bir daha asla olmaz demişti hatta o artık benim gözümde bir kardeş gibi demişti :KK43:
Bunlar yalan. Ama artik kiminle ne yaptigini bosver. Evren cezasini verecrktir. Sen iletisimi kes yeter.

Bende öyle düşünüyorum mantıklı bir sebebi de yoktu yüzüme söyleyecek yuzude o yüzden öyle yaptı.yalnız kafama takılan üç gündür değilde niye bugün akşam yaptı bide niye olmadı yapamıyorum ayrilamiyorjm gibi saçma bir bahane bulup isteğini dile getirmedi de böyle sessizce kaybolmayi seçti kafamı kurcalayanlar bunlar ??
Bakın yeni hayatınıza
boşverinnnn

Konuyu okur okumaz anladim baskasiyla iliskiye baslamis :( canım ya inan uzuntunu anliyorum suanda icin yaniyo uzuluyosun ama sevdiğin icin hala ona kizamiyosun. Hatta inanmak istemiyosun geri doner diye dusunuyosun. Ama maalesef bu yaptiklari apacik ben yeni birini buldum diye bağırıyor. Eski nisanlisinin ablasi aramis ya hani onunla baristigini düşünüyorum

Konuyu okur okumaz anladim baskasiyla iliskiye baslamis :KK43: canım ya inan uzuntunu anliyorum suanda icin yaniyo uzuluyosun ama sevdiğin icin hala ona kizamiyosun. Hatta inanmak istemiyosun geri doner diye dusunuyosun. Ama maalesef bu yaptiklari apacik ben yeni birini buldum diye bağırıyor. Eski nisanlisinin ablasi aramis ya hani onunla baristigini düşünüyorum
Yok geri döneceğini düşünmüyorum.Donsede bişey değişmez artık ama benim canım sıkılıyor beklemediğim icin

O aslında o hayatına ara vermiş bana yalanlar söylemiş
Sen o ve eski nisanlinin yasi kac
Ben onunla baristi diye dusundum
Seni harcamış oldu eger onunla baristiysa
Boyle engelleyerek de ayrilinmaz ayrıca ayip etmis neyseki daha fazla is ilerlemeden gerçek yuzu ortaya cikmis aileler tanistiktan sonra falan olsaydi bunlar daha zor atlatirdin

Sen o ve eski nisanlinin yasi kac
Ben onunla baristi diye dusundum
Seni harcamış oldu eger onunla baristiysa
Boyle engelleyerek de ayrilinmaz ayrıca ayip etmis neyseki daha fazla is ilerlemeden gerçek yuzu ortaya cikmis aileler tanistiktan sonra falan olsaydi bunlar daha zor atlatirdin
Ben 22 o 25 nişanlısını bilmiyorum

Back
X