Ruhu hızlı yaşayan beyden Beklenen atak geldi bayanlar !!!

Hiç bişey deme ama lütfen ona iki smile yolla"mok ve fino kopegi" bugün engellemiş de olsa seni iki üç aya arar demedi deme çünkü bu tür sacmaliklarla yarım bırakanlar tipi tipi donuyorlar
Zannetmiyorum tahminimce yeni birini bulmadiysa bile eski nişanlısıyla barismistir

Konu basligi cok yanlis olmus..Adamin ruhu yok ki hizli yasasin..
Bey'de degil,bir veda bile etmeden ergenler gibi gitmis..
Ve beklenen bir atakta degilmis..kendini cok oven baskalarinin davranislarini elestiren insanlardan korkacaksin..

Neyse unutun gitsin.Degmez hicbirseye.
Ergenler bile ayrılmak istiyorum diye belirtiyor ama ne yazıkki bu bir ergen cesaretini bile gosteremeyecek bir korkakmis

Genelde bütün erkekler hayatımdan böyle gitti sessiz sedasız
İnsan üzülüyor evet yaşanmış birşeyler var bir emek var duygular var
Ayrılmak istiyorsan bile gelir açık açık söylersin .herkes bir açıklamayı hak eder.
Bırak engellesin o engeli açmaya yeltenmez umarım bir gün .
Yüzsüz yüzsüz açıp tekrar konuşmaya çalışanıda gördüm ben
Bi daha daha dikkatli ol bu basit insanlara prim verme..
Zaten onunda bir daha yazacağını düşünmüyorum ama keşke yazsa yada arasada ona böyle yapmanın ne demek olduğunu gostersem

Üzlme ya lütfen
İşler ciddiye binince böyle kaçıyorlar
Tavlamak içim atılan msjlar vs hepsi yalan olıyor
Bu adam böyle biriymiş nasıl görmemişim dedim ben oysa ne kadar sevecen ne kadar iyi sanmıştım.
Sonra hayal kırıklığı ..
Neyse ya oluyor işte üzülme ve bence msj falan da atma onada cevap vermez
Daha çok sinirlenirsin
Ben o hatayı yaptım en iyisi muhattab olmamak
Erkekler böyle istediği zaman hayatına girme istemediği zaman çıkma ve senin buna ses çıkarmamanı ister.senin duygularını hiçe sayar.bencil işte.
Çok doğru.Sözde beni bir ay sonra ailesiyle tanistirip kendi de gelip benimkilerle tanisacakti.Ya ben ona en başta dedim bak geçmişe dair en ufakta olsa bir yaran varsa lütfen benim hayatıma girme beni yorma .Ama o yemin ler etti geleceğe dair ciddi hayaller kurdu ikimiz adına ve söylediği bi ton yalan sözler.insan kanıyor malesef sonunda ve üzülen sen oluyorsun

Sakın sakın arama bir daha.. seni engelleyen birini sakın arama. Sen aradıkca o daha da kendını bırsey zannedecek ve cekecek kacacaktır. Sessiz kal lütfen kendin için cunku aradıkca sen daha cok kırılıp uzuleceksın
Evet aramam bidaha asla .onuda dün öfkeyle yaptım pişman oldum

Back
X