Ruhu yaşlı adam

beatrio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
428
584
103
32
Merhaba kızlar. Erkek arkadasımla ilgili şikayetlerimi yazıcam bunlar dışında hiçbir sorun yok olarak düşünebilirsiniz. Hemen soruna geçeyim erkek arkadaşım fotoğraf çektirmekten kaçıyor. Önemli bi günde çekiliyorsa uzaktan anca öyle bir defa kareye girer sadece 1tane bu şekilde fotoğrafımız var. Kendimizi mi çekicez ergen gibi diyor.Farklı bi yere gelmişiz çekilelim anımız olsun, başkasından isteyelim bizi çeksin o da yok.Plan yapıyorum uyar kendisinin hiçbir planı olmaz ve çok üşeniyor gezmeye benim de hevesim kaçıyor onla gezerken hava soğuk veya sıcak oturalım işte der gezme havası yok.Hergün görüşsek neyse ama uzak mesafedeyken de gelince sus pus oturur. Hep ben konu açıp onu güldürür konuşturur ben sussam ortamda çıt çıkmaz.Hayal kurarım gerçekleri hatırlatır o belli olmaz bilemeyiz der biter o hayal.Son zamanlarda onu eğlendirmeye çalışmaktan bizim için hayal kurup plan yapmaktan yorulduğumu farkettim. Yorumları bekliyorum bir de soru :Tüm iyi özellikleri bunları örter mi yaşanır mı böyle ben şımarıklık mı yapıyorum? Arkadaşlarım sadık saygılı dürüst adamı bulmuşsun bunuyorsun, eğlenceli adamlar ya aldatır ya da evlenince onlar da böyle oluyor diyorlar genelde halimden anlayan yok gerçekten böyle mi sevgilileri eşleri pasif olmayan kadınlar da cevaplarsa mutlu olurum. Ben eğlenceli sorumsuz değil biraz ilgili hayat enerjisi olsun istiyorum, sevgi herşeye yetmiyor malesef.

Arkadaşının genellemesi yanlış diğer tüm genellemeler gibi. Bu fıtrat meselesidir, eşim tanıştığımızda eğlenceli hareketli bir insandı 8 yıldır hala öyle.

Saygılı ve dürüst olması sizin onunla bir ömür geçirmenize yetecek mi bunu iyi düşünün.

Ben de tam tamına aynı dertten muzdaribim. Kaç kez de söyledim kendisine ama hep sen planla ben uyarım modunda hakkaten de uyar ama yani. Evde aşırı eğlencelidir taklitler falan filan yatırır yerlere gülmekten ama sosyallik sıfır. Arkadaşlarını bile eve ben davet ediyorum. Böyle olunca da heyecanım azalıyor bir çözüm bulamadım. Adamın yapısı bu değişmez sanırım. Bunlar dışında mükemmel bir insan. O yüzden ayrılmayı da düşünmem.

Sizin şımarıklık dediğiniz konu, evlendiğiniz takdirde hayatınızı karartacak bir konu. Bu çocuğun içi, bildiğiniz ölü. Hem Evli olanlar niye ölüye dönüşsün? Benim eşim gezmeyi, eğlendirmeyi vs çok sever kaç yaşında adam. Ayrılın bence bunun kumaşı kullanmadan eskimiş.

Hmmm bu yazdiklarinizdan "iliski benim ittirmemle yuruyor" sonucu cikarir gibi oldum. Oyle mi?

Beni kaybetmemek için çabalıyor dil döküyor ama günlük hayatımıza döndüğümüzde onun ilgisini çekecek konuşmalı konu ve plan ararken buluyorum kendimi

Beni kaybetmemek için çabalıyor dil döküyor ama günlük hayatımıza döndüğümüzde onun ilgisini çekecek konuşmalı konu ve plan ararken buluyorum kendimi
Heh aynen böyle benimki de. Ben mutsuz olmayayım diye değiştirmeye çalışıyor kendini ama gitmiyor yani

Heh aynen böyle benimki de. Ben mutsuz olmayayım diye değiştirmeye çalışıyor kendini ama gitmiyor yani
Siz de mi benim gibisiniz :/ çok yoruluyorum yani ne konu açsam diye. Ben idare ediyorum elimden geldiğince ama onla bi arkadas ortamına girince daha da kasılıyorum hemen sıkılıyor insanlar bozulmasın diye ben konusuyorum hep. Hiç çabası da yok memnunmuş gibi yapmak çok zor olmasa gerek

Yani diyorsun ki yaşamıyor yaşar gibi yapıyor..

İşin üzücü tarafı senin yaşamana da izin vermez bu tipler..
İlerde anlarsın demek istediğimi..
O halinden çok memnun çünkü onu sürekli hayata çeken bi sevgilisi var. E geziyoruz ya diyor ben söylemesem o gezelim demez. Kalabalık sevmez sıcak sevmez

Benim eşim de böyleydi hala böyle maalesef. Olay sizde bitiyor gerçekten tartın karşınızdaki insanı. Sizin için iyi ve kötü yönleri, hislerinizi vs. Eğer yapamam diyorsanız ayrılın, ama yok ben bu deveyi güderim diyor, kendinizde güç buluyorsanız devam edin.

Adamın yaşam enerjısı bitmiş senın de enerjını tuketiyor. Kendine yazık edersın.

Benim konuma yazmıştın, hatırlarsın.
Aynı modelden bende var.
İçim soldu, ben öyle hissediyorum.
Çünkü insan sevildiğini, istendiğini hissetmiyor.
Yani sarılma, öpme, koklama, laf tamama ama bir plan bir program bir aktivite olmadan ömür boyu nereye kadar
Sanki sırf ben istediğim için benimle zaman geçiriyormuş gibi bir hisse kapılıyorum ben
Öyle bir dur ben şuna dört elle sarılayım tavrı yok
Çok yoruldum ve yıprandım
Bir an önce restimi çekmek istiyorum

Gezmesin tozmasın, insanlarla oturup sohbet etmesin, sevdiğim dediği kadına iki tatlı laf söylemesin... ot mu bu ya? Sanki arkadaşın dediği gibi yaşamıyor da fotosentez yapıyor.

Arkadaşlarınızın dediği gibi çok saygılı, dürüst, iyi bir insandır belki de, ama bu özelliğe sahip her insanla da evlenilmez ki. Uyum önemli. Her özelliğiniz aynı olamaz elbette ama var olan farklar ya hoş görülebilir şeyler ya da size zenginlik katacak şeyler olmalı. O farklar size yük olmamalı.

O yüzden iyi özellikleri için kötü özelliklerine katlanmaya değer mi diye değil, ben bu adamla mutlu olur muyum diye düşünün. İnsanın yaşam enerjisini sömüren biriyle bütün ömrünü sağlıklı, mutlu bir şekilde geçirebilmesi bana mümkün görünmüyor.

Eşimden önce böyle bir sevgilim vardı. 6 yıl birlikteydik. Dünyanın en mülayim, iyi niyetli, kendi halinde insanlarından biriydi. Ama yaşadığı kuyuya beni de çekti resmen, psikolojik olarak çöktüm. Evlenme teklifi etti, kafama dank etti, kafese kapatılıyormuş gibi hissettim, arkama bakmadan kaçtım. Sonra eşimle tanıştım. Uzun zamandır almayı unuttuğum nefes gibi geldi vallahi. Hala öyledir. Eğlenceli erkekler şöyledir böyledir diye sallayanları takmayın. Bu konuda araştırma mı yapmışlar? Yeryüzündeki tüm eğlenceli erkekleri mi incelemişler, nedir?

Kısaca ruhunuza iyi gelmiyorsa, dünyanın en iyi insanı ödülü almış dahi olsa, olmaz bu iş.

Hayat enerjinizi yüksek tutan insanları tercih edin böyle Bir adam bir süre sonra sizinde ruhunuzu yaşlandırır..

Yok olmaz böyle adamla bütün gün otursun TV izlesin. Her konuda yavaş ve isteksiz oluyor bu tip adamlar.

Çok eğlenceli adamlar aldatır kısmı çok çok saçma.
Sizde onun gibi sakin bir yapıda olsanız gemi yürür fakat cıvıl cıvıl olduğunuzu anlıyorum.
Bu şekilde zor maalesef, sizi mutlu eden şeyler onda maalesef yok çünkü.
Küçük bir şey gibi görünse de bence ciddi bir problem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…