Ruhu yaşlı adam

maalesef yakin arkadasim bu sebepten bosandi,
adam en sonunda demis, ben boyleyip kabul etmiyorsan kapi orada diye,
benim arkadas da kabul etmiyorum demis,
ve bosaniyorlar,
her iki aile de cok uzuldu, bizler de uzulduk arkadaslari olarak,
ikisi de insan olarak iyi insanlar ama uyumlu degiller iste,
ama arkadasima destek cikiyorum, bence dogru karari verdi.
 
beatrio uyum önemli..Ben boşanıyorum, sebeplerden biri de bu, ailesi vs de zaten katlanır insanlar değiller; eş kişisi sosyal olmak istediğini söylüyor ama hep benden bekliyordu, iş sorumluğu, ev sorumluluğu aileler vs derken zaten sevgililikteki gibi hababam gezemiyorsunuz. Ama mesela ben bir tura çıkalım, dağ yürüyüşüne gidelim kafamızı dağıtalım isterken, o yok akraba gelsin, yok 5 yıldızlı otel modundaydı.

Her haftasonu illa dışarda kahvaltı isterdi, ben de bazen isterdim ki sıcak yuvamızda sohbet ederek güzel bir kahvaltı yapalım. Anında surat 5 karış. Ki hazırladığım kahvaltıda kuş sütü eksikti. Sıcakkanlı da bir insanım. Ama yok adamı basıyordu ev işte.

Yani zor bence hiç başlama derim.
 
Hayatı yaşamıyoruz da zaman öldürüyoruz sanki.. Seviyor ama heves yok bu sevgi şekli de tuhaf geliyor insana. Sanki sevmiyor gibi ama seviyor işte :/
 
Di mi. Genciz alalım sırt çantamızı dolaşalım çantamızda sandviçle gezelim yemeğe de para vermeyelim buna okeyim. Adam konforcu üf yoruldum, yok burası rahat değil. Kız gibi derler çok kızarım bu tabire ama çok nazlı cidden. Kamp yapalım diyemem bile üşürüz yatamayız vs sıralar..Hiçbişeyden keyif alamıyorum böyle hayat geçmiyor
 

Aynısı canım ya. Ben mesela sıkılıyorum habire kafe restoran gezmekten. Doğayla içiçe olmak istiyorum, kafamızı dinleyelim şehirden uzaklaşalım istiyorum.

Haftasonu oluyor bin arabaya trafiğe küfrede küfrede yemeğe git. Ne anlamı kaldı ki? Sonra da mutlu olmuyorsun diyor. Aynı restorana yüzlerce kez gitmekten niye mutlu olayım.

Ben herşeyi dengeli istedim, aile hayatım da olsun, gezme de.

Sevgilin aynı benim (cuma günü boşanacağım) eşime benziyor. Nazlı, aşırı konfor odaklı, iş dışında muhabbeti olmayan. Kitap okurum diye dalga geçirdi adam ya düşün. Film zevkimiz uymaz, tek sohbetimiz iş ve siyaset. Bayıcı.

Bence ayrıl. Bak eş kişisi de iyi insan, yalan yok, ama olmuyor işte. Beklentileriniz çok farklı. Ben 6 sene yürütmeye çalıştım, hem adamı hem ailesini çektim. Bak boşanıyorum. Sen kendine yapma bunu.
 
Hayattan beklentileriniz çok farklı. Şimdi ittire ittire ilerletmeye çalıştığınız ilişki yarın size yük gelmeye başlayacak. İyice düşünüp karar verin derim.
 
Çok teşekkür ederim bunu dikkate alıcam. Zaten bir gün öleceğiz şimdiden ölü gibi yaşamak haksızlık. Çok sevindim adına yeni bir hayata merhaba demişsin. Acısını çıkar hayatla yeniden buluşmanı hayatını hakkettiği gibi yaşamanı diliyorum
 
bazı insanlar fotoğraf çekilmekten hoşlanmıyor, gezmeyi de pek sevmiyor. ben de çoğunlukla evimde oturmayı tercih ederim. evde kaldığımızda daha rahat muhabbet ederiz sevdiğim insanla, daha samimi bir ortam olur. ama muhabbet tarzlarınız uyuşmuyorsa, konuşmalarını sıkıcı buluyorsanız orasını bilemem. yoksa fotoğraf çekilmek istememesi kendi tercihi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…