Ruhum çekildi sanki!!!!

meyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
37
0
96
İzmir
Merhabalar,
3 yıldır birisiyle beraberim. Ailem evlenin artık ne bekliyorsunuz diyor. Her evlilik konusunu açtığımda sevgilim kapatıyor. Bir gün evlenicez diyor ama tarih yok ortada... Dün yine aynı konu oldu,annemle kavga ettim.... Ona söyledim şimdi konuşmanın yeri ve zamanı değil dedi... Bende telefonlarını açmıyorum şimdi... Ama sanki ruhum uçup gidiyor....Nasıl davranacağımı bile düşünemiyorum artık... Fikirlerinize ihtiyacım var..

Merhaba meyus..kaç yaşındasınız ?
erkekler nedense pek hoşlanmıyorlar böle laflardan, ama onları itelemedikçede bişey yaptıkları yok. Annenin artık adınız konulsun belli olsun manasında isteği var ama erkek arkadaşın bu tavrı neden ki? belki işlerini yoluna koymayı bekliyor olabili, evlilik para ile olan bişey belki maddi yönden hazır olmayabilir.

Ben 34 sevgilim 36 yaşında..Evet maddi sorunlarımız var ama bir yüzük takamayacak kadar değil..En azından planının ne olduğunu yada 1 yıl sonra 2 yıl sonra gibi bişey söylese ona göre bizimkileri idare etmeye çalışırım ama o da yok...

İnsan sevdiği ile birlikte olmak ister bence, sevgilim bana niyetini belli etmese ben aşkından şüphe duyarım şahsen:1closedeyes:

Son düzenleme:
Canım akranmışız seninle..Yani bizim gibilerin çok beklemeye zamanı yokki. Onunda yaşı öle. En azından bir yüzük takılmalıki adınız belli olsun. Yoksa insanın aklına başka şeyler geliyor değilmi, haklısın..

Evet rozelinda haklısın... Zamanımız azalıyor ama aklıma gelen başka şeylerin gerçek olmasından daha çok korkuyorum..

yani sevgilinizde bi garipmiş, bence ya kararına ver yada bana yol ver deyin. evlenmek istiyorsanız bekleyecek fazla vaktiniz yok bence, kadınların malum durumları falan

Seni çok iyi anlayan biri olarak gerçekleri yazmak istiyorum. Sen şimdi 20 li yaşlarda olsan canım bir kaç sene daha bekle, adam işini ekmeğini kazansın derdim. Bu kişi 36 yaşında ve anladığım kadarıyla kamuda olan bir işi var. Bu yaşa kadar zaten az çok birikimi olmuştur, senin dersen öle.

3 senedir tanışıyormuşsunuz sen bunu daha ne kadar bekleyeceksin canım? sen onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorsunki onu bir ömür boyu beklemeye razı gibisin.Hiç kimse vazgeçilmez değildir, heleki bu yaştan sonra bir ömür nasıl beklenir, zaman her geçen gün ömrümüzden bir parça çalarken..

Artık toparlanmalısın, ve onunla adam akıllı konuşup sen benimle ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun? yaşımız 40 geçincemi? ne zaman biz aile olacağız? ne zaman çocuklarımız olacak diye sor?
eğer halen kem küm yapıyorsa yol ver gitsin. Çünkü halen yerinde sayacak olacaksın ve senden giden zaman ve ömür olacak canım..

Sevgilerimle...

bence iliskide belirli bir süre gectikten sonra bunun konusulmasi dogal
hem evlenmiyceksem ne diye beraber olayim o adamla öyle degilmi
en iyisi oturup enine boyuna konusmak
maddi sebebler olabilir ama en azindan pilanlar yapilmali
öyle belli belirsiz olmazki insan kendini boslukta hisseder
tek sorun maddi yöndense beklentilerinizi azaltabilecegiinizi söyleyebilirsiniz
bunun üzerinede hic birsey demeyip konuyu kapatiyorsa anlayinki niyeti evlenmek degil

Telefonlarını açmadığım için az önce mesaj atmış, "bu seni son arayışım sende beni arama" yazmış. Bu kadar basit işte 3 yıl uçtu ve gitti..

Beyefendiye bak...sende mesaj yazma canım, bitirmek bu kadar kolay işte onlara.
Seven insan böyle yapmaz ki..

34 yaşında kadına daha vakti var diyen 36 yaşında bir adama asla güvenmem ben.
Anne haklı.. geç kalmışsın vs diye söylemiyorum sakın yanlış anlama evlilik için herkesin zaman kavramı farklı..
Ama sevgilin iyi niyetli değil.. 3 sene 30 yaşında başlayan bir ilişki için çok uzun bir süre..

Telefonlarını açmadığım için az önce mesaj atmış, "bu seni son arayışım sende beni arama" yazmış. Bu kadar basit işte 3 yıl uçtu ve gitti..

İyi olmuş.. belki bekle bekle bir yılın daha gidecekti.
Defolsun gitsin,sende kendini sakın dağıtma..
hayatına bak sosyalleş .. gezilere katıl,klüplere üye ol ne bileyim kursa git..

Eşşeoğlusuna bakın yaa, canı cehenneme, ne hali varsa görsün, dümbelek herifalsanaalsanasmile

cnm maddi sıkıntıdan ziyade işin içinde başka bişey olmadığına eminmisin?

şaşırdım sevgilinize 3 yıl olmuş hala neyi bekliyomus beyfendi
bide mesaj yazmış bidaha sende beni arama diye bir sevgiden vazgeçmek okadar kolaymış demekki sevgiliniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…