Ruhum çekildi sanki!!!!

İsabet olmuş mesajı.Salla gitsin!Zararın neresinden dönseniz kardır.Sinir oluyorum şöyle adamlara yaaa!Sözde mudanası yok.Gider ayak hala tat kaçırmanın derdinde,terbiyesizklava:

Telefonlarını açmadığım için az önce mesaj atmış, "bu seni son arayışım sende beni arama" yazmış. Bu kadar basit işte 3 yıl uçtu ve gitti..

evlenmeye gerçekten niyeti vardıysa döner. oyalamamıştır inşallah. 3 yıl dile kolayakannehir

bu adamin evli olma ihtimalini düsündüünüzmü
mutlaka gece falan aramissinizdir heran müsaitmiydi
yada hayatinda baska kadin olabilirmi su an

Her an müsaitti,Gece-Gündüz ne zaman arasam açar, İlk tanıştığımızda kimliğine falan bakmıştım... Ama tabiki şuan hiç bişeyden emin değilim...

Odun herif zaten bahane arıyomuş... körün istediği bi göz Allah verdi 2 göz olmuş.
Sakın arama canım, bırak Allaha havale et.
Hiç de canını sıkma, böyle bir adiyle evlenmektense, ömür boyu bekar kal daha iyi.

bencede arkadaşım kimse kimsenin ömründen çalma hakkına sahip degil. 3 sene az zamanmı 20 yaşlarda olup inanıyorsan beklersin ama 30.yaşlarda daha neyi bekliyormuş beyfendi .50 yaşındamı evlenicekmiş.Çık gez iş evlenmeye gelince kaç.Sen hemen 2-3 ayda evlilik lafını etmiyorsunki 3 sene bu az zamanmı.

cok özel olmassa sıze bız soru sorayım ılıskınızde cinsellık varmıydı kı 3 yıllık bı ılıskıde vardır adamın da tek derdı sadece fızıksel ıhtıyaclarını karısıladıhınız surece sııznle bırlıkte olmak evlılık söz konusu olunca kaçmış bence siz bi daha bu adamı aramayın eger sızı gercekten sevmısse size geri döner ama buyuk ıhtımal bu adam evlıdır de bosanamıyodur memlekınte (sadece tahmın)

Son bir yıldır cinsellik yok denecek kadar azdı aamızda..

bebis doğru söylüyor galiba:1ninca:

baksen hayvanata hem kel hem bodur 3 yıllık beraberliği bu kadar kolay bitire bildigine başka bişeyler ola bilir ben ce belkide bi kadın ola bilir kendini topla hayat dewam ediyor

Diyor , evlenicez tabiki diyor, bir gün çocuğu olursa annesi ben olacakmışım ama herhangi bir zaman yok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…