Ruhum daralıyor, içim sıkışıyor, nasıl huzur bulacağım ?

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Şuan onun ne ''eski sevgili'' sıfatı duruyor üzerinde, nede ''sevgili''.
O sadece şu aralar '' o '' olarak kalıyor hayatımın garip saçma sapan bi köşesinde.

Çok uzatmayı sevmiyorum, çok uzatınca toparlayamayacakmış gibi, çoğu şey eksik anlatılmış gibi hissediyorum. O yüzden hızlıca özetlemeyi deneyeceğim.

Bu adam beni hep üzdü. O kadar üzdü ki, kalbimin en güzel yerinde yer etmiş en güzel anılarımızı bile öldürdü. Kirlendi her şey. Böyle koskoca 2 yıldan hiç temiz masum bi an kalmadı..

Bi adamın bi kadına yapabileceği tüm kötülüğü, tüm acımasızlığı, tüm midesizliği yaptı. Ama seviyordum işte. Kabul görmez hataları bile aptal gibi 2 sözüyle göz ardı etmeye çalıştım. Daha doğrusu hiç bir zaman göz ardı edemedim, sindiremedim, hep açıldı hep konuşuldu, hep tartışıldı, hiç bi zaman tam anlamıyla çözümlenemedi ve asla affedemedim.

Ben çok büyük bi salağım. En küçük şeyde millete ayrıl bırak boşver unut derken kendime bi türlü söz geçiremedim. Kınadıklarımı, şaşırdıklarımı hep yaşadım bu adamla. Gururum yerlerde, onurum yerlerde, aşkım sevgim yerlerde...

Bugün bu saatte hala onu seviyor muyum ? Hayır. Sevgimden vazgeçtim. Onlu hayallerimden de. Ama şu son zamanlar oldukça yoğun bi iletişim yaşadık. Ben iyi niyetimle onun bana yaptıklarını ben ona yapmayayım diye, bana attığı özür mesajlarına yumuşak bi dille karşılık verdim, karşılık vere vere uzun uzun konuşmalara döndü, ne affedebildim, ne tekrar onu hayatıma kabul edebildim nede tamamen susabildim. Durum böyle olunca ruhum sıkılmaya başladı. Şuan içim ölesiye daralıyor kızlar. Sadece huzur istiyorum birazcık.

Mesela onun beni aldattığını, başkasından hoşlandığı falan düşünmek istemiyorum.
Belki yakın zamanda belki de bi zaman sonra başkasına aşık olma ihtimalini düşünmek istemiyorum. ( hoş, bu ihtimal canımı neden sıkıyo, yada gerçekten sıkıyor mu onuda anlayamıyorum. )

Nasıl bi düşünce tarzıyla, içimi çürüten beni yok eden bu düşüncelerden kurtulabilirim ? ( iş, uğraşım yok bu dönem, önümüzdeki döneme kadar boşum. ) Okul başlayınca muhtemelen daha yoğun daha dolu olacağım için belki bazı şeyler daha kolay olur.

İnanın hiç bi şey yapasım yok, ne evden çıkasım var, ne bi arkadaşımla görüşesim var. Herhangi bi hobi fikride çekici gelmiyor. 2 ay sonra uzun bi tatil, sonrası okul zaten.

Kitaplar, kısa uğraşlar bi yere kadar götürüyor. Sonra böyle bi gece uykumdan uyanıp ölesiye bunalıyorum..
Kesinlikle çivi çiviyi söker demeyin, ne onu nede bi başkasını istemiyorum. Kimseyi sevmek yada birilerine yaslanmak yada birilerini yara bandı yapmaya çalışmak istemiyorum. Şu dönem bu bana iyi gelmez. İçimde böyle bi arzu yok kesinlikle.

Bana beni rahatlatacak bana iyi gelecek, bahsettiğim buhranlı düşüncelerden beni kurtaracak farklı düşünce tarzları lazım.
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar :silah:

Senin her hissettiini her yazdigin satiri ,eger puanlamayla olsa bu, 10 uzerinden 9.9 anliyorum.

Baskasina karsi bir sey hissetse, ne hissedecegini bilmiyorsun. Bunun sebebi ise; körelmişlik. Muhtemelen hayatina giren ve senin icin su ana kadar, tekrar ediyorum, senin ve kalbin icin soz geciremedigin tek kisi o oldugundan dolayi; isler bu sekilde ilerleyince senin ruhun kalbin koreliyor. E iki yildan dusunursek, alismislik da var elbet. Tuhaf geliyoe insana. Bu duygular onu sevdigin icin degil, yani onun hayatina baskasi girse kiskanclik veya uzuntu duymayacaksin sevginden dolayi. Sevginden dolayi lafimin altini ciziyorum zira duyacagin uzuntu verdigin emegin ve senin ruhunun kalbinin koreltilmisligine dair olacak.
Uzun yazdim amma, sonuc kismina gelecek olursak...bilmiyorum. ruh nasil toparlanir bilmiyorum. Degismeyen tek sey degisimdir, bir gun ruhum toparlanirsa sana da soylerim.
Sevgiler arkadasim.

Bence sen unutmak istemiyorsun; eğer isteseydin bu kadar kötülük yapan bir adamın arkasından ,karalar bağlayıp onu yapmak istemiyorum,bunu yapmak istemiyorum demez,herşeye sarılır seni avutabilecek herşeyi yapar ve neticesinde de acını hafifletirdin...

Hiç kimse vazgeçilmez değil hele böylesi uçkuru gevşek bir adam hiç değil!!!

Bence sen unutmak istemiyorsun; eğer isteseydin bu kadar kötülük yapan bir adamın arkasından ,karalar bağlayıp onu yapmak istemiyorum bunu yapmak istemiyorum demez,herşeye sarılır seni avutabilecek herşeyi yapar ve neticesinde de acını hafifletirdin...
Hiç kimse vazgeçilmez değil hele böylesi uçkuru gevşek bir adam hiç değil!!!
Galiba tamamiyle unutmak zor uzak ve sıkıcı bi ihtimal geliyor istememekten çok. Yani unutmayı isterken ne kadar inanarak istediğimi kestiremiyorum...
Vazgeçilmez değil evet, ama nasıl bi düşünce tarzıyla ilerlemem gerektiğini de bilmiyorum şuan sanırım. O yüzden böyle olduğum yerde debelenip duruyorum.

Bazen sevgi degil takinti yapariz.sizinki takintiymis.
Zamana ihtiyacin var bir baskasina degil unutursun aklina geldigindeyse hic bir sey hissetmezsin.korelirsin yok edersin icinde.sadece biraz zaman

Boşlukta kalınca oluyor genelde boyle seyler. Benim sevgilim olmadan önce hiç alakasız insanlara takilirdim mesela. Sen o boşluk hissini azaltmaya çalış. Bana böyle durumlarda ders çalışmak iyi gelir.Seni ne oyalar bence onu bir bul önce;-)

Boşlukta kalınca oluyor genelde boyle seyler. Benim sevgilim olmadan önce hiç alakasız insanlara takilirdim mesela. Sen o boşluk hissini azaltmaya çalış. Bana böyle durumlarda ders çalışmak iyi gelir.Seni ne oyalar bence onu bir bul önce;-)
Aslında benimde ders çalışmam lazım ama işte bu ruh haliyle pek başlayasım gelmiyo. Denemekten zarar gelmez aslında.

dünyada birtek onun olmadığını düşün öncelikle..herkes birşeyler yaşayabilir bitebilir veya devam edebilir...senin için hayırsızmış demekki bitmiş...bukadar körü körüne bağlanma..tamam ayrıldın üzüldün yas tuttun sonra ??bütün hayatını mutsuz olarak geçirmek istemiyorsan çık dışarı arkadaşlarınla gez tatile git..bir kursa yazıl..başka insanlarla iletişim kur...

Olumlu düsünürmüsün ???
Bu kotulukleri sana yaptıgı için kurtuldum deyip geç...!
Cunku bir iliski 1 aylikken daha az acitir 1 senelikken orta acitir 3-4-5 senelik cok daha acitir. Ama hepsinin ortak bir noktası var.
Hepsi geçmiste kaliyor ve sen onu iyi degil hep kotu hatirliyosun...!

Back
X