Kıymetini biliyorum ama bu yaşam tarzı beni sıkıyor. Korumacı insanlardan sıkıldım eşim de aynı. Evdeyim düşünün 8 aydır bilmediğim bi şehirde bi zemin Kat içindeyim hiçbir yere gitmiyorum gezmek tozma yok eşim sürekli tv izler hiç sosyal hayatım yok kimsem yok bunların olmasına da müsade etmiyorlar sıkılıyorumEvet anneniz biraz fazla abartmış ama ne bileyim bana pek kötü gelmedi sanırım benim annem ilgisiz olduğu için .Biraz tatlı dil ile orta yolu bulabilirsin gibime geliyor .Hayatta her istediğimiz olmuyor.Bir çok kşiye göre şanslı olduğunu düşünüyorum.İlgili bir annen ,onlarla iyi geçinen bir eşin var.Sakin bir hayatın ve doğacak bir bebeğin var.Bence elindekilerin kıymetini bilmelisin.
Evlenmeden önce böyle değildi. Çocuk henüz düşünmüyorduk ikimizde ama korunduğum halde ve olma ihtimali düşük bi zamanda hamile kaldım üstelik adetm bittiği gün.E eşiniz aynıysa evlenmeseydiniz, evlenince anladıysanız çocuk yapmasaydınız daha 5.aydan ne diyelim ki? Ya kpss'yi kazanır kendi maaşınızla sözünüzü geçirirsiniz ya da ömür boyu katlanırsınız başka çözüm yok.
Eşiniz de ne biçim öğretmen, karısını eve tıkıyor ona yok buna yok.
Ayrıca 5 değil 8 aylık evliyim. Inşallah kpss olmasa da özel sektör de başka işler bulabilirm ama karışanlar olmasa tabiE eşiniz aynıysa evlenmeseydiniz, evlenince anladıysanız çocuk yapmasaydınız daha 5.aydan ne diyelim ki? Ya kpss'yi kazanır kendi maaşınızla sözünüzü geçirirsiniz ya da ömür boyu katlanırsınız başka çözüm yok.
Eşiniz de ne biçim öğretmen, karısını eve tıkıyor ona yok buna yok.
Tabii, ne olasılık valla. Kocandan izin bekliyorsan suç senin bunu da unutma.Evlenmeden önce böyle değildi. Çocuk henüz düşünmüyorduk ikimizde ama korunduğum halde ve olma ihtimali düşük bi zamanda hamile kaldım üstelik adetm bittiği gün.
Evden dışarı sadece markete pazara gidiyoruz ikimiz başka bir aktivite yok elinde kumanda halin den gayet memnun ama ben çok sıkıldım
Bunu daha önce denedim. Ama 5 ay sonra annem geri getirdi. Zorla yaptırım uygulayan bi annem var rezil eder insanı istediğini yapmazsanEvlenmenin hic bir zaman kaçış yolu olmadiginin bir kaniti daha.
Keske evlenmeden okuyup calisip ayri sehire kendi basina tasinip yasam kursaydin kendine.
2.5 aylık hamilesiniz, döllenmesi rahme düşmesi vs derken 3 ay çıkar 5.ayda olmuş çocuk.Ayrıca 5 değil 8 aylık evliyim. Inşallah kpss olmasa da özel sektör de başka işler bulabilirm ama karışanlar olmasa tabi
Tam 6. Ayda oldu. Bir ya da 10 yıl farketmıyo bebek benim için problem değil ben bunları nasıl değiştirebilirm onu düşünüyorum. Eşim ayrılmak istediğimi söylediğim de çok korkuyor değişiyor istediğim gibi oluyor ama kısa süre sonra eski haline dönüyor benim Ailem in burada olması onun huyunu suyunu çok etkiledi ilk bizimkiler gelmeden önce böyle değildi2.5 aylık hamilesiniz, döllenmesi rahme düşmesi vs derken 3 ay çıkar 5.ayda olmuş çocuk.
Özel sektör istemediğini söylüyor kpss olana kadar uğraş diyo. Ama ben çok sıkıldım artık.Tabii, ne olasılık valla. Kocandan izin bekliyorsan suç senin bunu da unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?