Ruhum daralıyor.

Aynen öyle :KK43: malesef. Ama işte ... bıktım surekli eleştirilmekten.

Şimdi ne desek boş.Uslubun sen farkında olmadan sert olabilir.Bi düşün bence.Ses tonun sert olabilir.Benim eşim ve babam da öyle bayanlardan hoşlanmaz.Eğer öyle değilse bundan eminsen kendilerinde sorun vardır.Ne de olsa kadınsın sen hep daha az şey bilmelisin!

İletişim 2 taraflı birsey..
Bi taraf Nato mermer Nato kafa ise ne yapsanız boş
Dinlemeyi bilmiyorsa yine boş

Boşa kürek çekiyor olabilirsiniz onların anladığı dilden konuşun..
Karşındakiler beni dinlemekten ziyade cok on yargılilar. Ben birşey söylesem hemen kişilik analizimı yapıp beni eleştirmeye basliyorlar. Sen böylesin zaten vs. Bu durumdan nasıl akılcı bir yolla çıkabilirim? Onu bulmaya çalışıyorum. Ama yok herhalde.

İletişim 2 taraflı birsey..
Bi taraf Nato mermer Nato kafa ise ne yapsanız boş
Dinlemeyi bilmiyorsa yine boş

Boşa kürek çekiyor olabilirsiniz onların anladığı dilden konuşun..
Karşındakiler beni dinlemekten ziyade cok on yargılilar. Ben birşey söylesem hemen kişilik analizimı yapıp beni eleştirmeye basliyorlar. Sen böylesin zaten vs. Bu durumdan nasıl akılcı bir yolla çıkabilirim? Onu bulmaya çalışıyorum. Ama yok herhalde.

Bu konuda ağzınızla kuş da tutsanız olmaz. Babanızın bunu şahsi algılaması kadar komik bir durum yok. Bu babanıza değil rent a car şirketine olan güvensizlik. Bilmem kaç binlik limiti olan kartların numarası her yere verilmez. Ama bunun için sizin tam olarak neye güvenmediğinizi biliyor olmanız lazım. Kart kopyalanma olaylarını biliyor olmanız lazım. Bilmezseniz karşınızdakine de anlatamazsınız. Ama karşınızdaki de dediğim dedik birisi ise yapacak da bir şey yok. Bu konuya bağlı olarak sanal kartlar kullanılabilir.

Bunun dışında baba ve abim yok ama ataerkil bir ailede abi ile sizin başetmeniz zor. Atıyorum siyasi bir konuda babama bir şey anlatabildiğimi düşünemiyorum. Siyaset bilimi bile okumuş olsan gene de anlatamam.

Sizin en çok önem vermeniz gereken kişi eşiniz. Onunla ne gibi anlaşmazlıklar oluyor?
Eşimde basit algilar. Yıllardır nasıl buyuduyse onu ister. Klasik. Değişik birşey yapsam , bunu neden yaptığımı anlatmaya kalksam hep tartışırız. Dinlemez bile pek. Dediğim dediktor o da. Mesela kendisi kilolu. Ona beslenme konusunda tavsiyeler veririm. Hiç dinlemez. İşlenmiş gidaların zararından bahsederim. Dinlemez. Ama kilo vermek ister. Ayın konumuna göre detoks denk gelmişti. Bir pazar günü. Yok detoks neymiş . Yalan onlar vs. Dedi. Yani birşey anlatmaya korkar oldum. Bana zerre güveni yok. Ben araştıran okuyan ve karsindakine konuyu oyle aktaran biriyim. Ama bunun eşim ve diğerlerinin gözünde bir değeri yok.

Eşimde basit algilar. Yıllardır nasıl buyuduyse onu ister. Klasik. Değişik birşey yapsam , bunu neden yaptığımı anlatmaya kalksam hep tartışırız. Dinlemez bile pek. Dediğim dediktor o da. Mesela kendisi kilolu. Ona beslenme konusunda tavsiyeler veririm. Hiç dinlemez. İşlenmiş gidaların zararından bahsederim. Dinlemez. Ama kilo vermek ister. Ayın konumuna göre detoks denk gelmişti. Bir pazar günü. Yok detoks neymiş . Yalan onlar vs. Dedi. Yani birşey anlatmaya korkar oldum. Bana zerre güveni yok. Ben araştıran okuyan ve karsindakine konuyu oyle aktaran biriyim. Ama bunun eşim ve diğerlerinin gözünde bir değeri yok.

Bu durumu düzeltmenin yolu sizin değil onların kitap okuması.

bence bosverip kendş bildiğini yap . BAzı arkadaşlar da yazmış sabit fikirliler değişmez diye , değişmez bencede canım .

Boşvere, boşvere ne hale geldim. Bilsen. Birşeyler yapmam gerek diye dusundm. Karşindaki insanlar dediğim dedik insanlar. Alttan almaktan bunaldım.

Şimdi ne desek boş.Uslubun sen farkında olmadan sert olabilir.Bi düşün bence.Ses tonun sert olabilir.Benim eşim ve babam da öyle bayanlardan hoşlanmaz.Eğer öyle değilse bundan eminsen kendilerinde sorun vardır.Ne de olsa kadınsın sen hep daha az şey bilmelisin!
Benim onlara göre bakışım sert. Ses tonun zaten sert. Hani bir yabanci olsam köşede sıkıştırıp dovecekler :) gibi hissediyorum.

Kişi vardır haklı olduğu yerde bile kendini haklı çıkaramaz.
Kişi vardır son derece haksız olduğu konudan bile akça pakça çıkmayı başarır.
Bu baskın bir karakter olmakla ilgili bence.

Sonradan olunulabileceğini sanmıyorum :(

Kişi vardır haklı olduğu yerde bile kendini haklı çıkaramaz.
Kişi vardır son derece haksız olduğu konudan bile akça pakça çıkmayı başarır.
Bu baskın bir karakter olmakla ilgili bence.

Sonradan olunulabileceğini sanmıyorum :KK43:
İşteee. Oyle olmak isterdim.

Bunu bir çaresi yok değil mi kızlar. İletişim ne zor şey. Çevremdekilerin iletişimde beni aşırı eleştirmesi , belki zor olan birşeyi daha da zorlaştırdi. Zamanında o kadar çok kitap okurdum ki. Haftada 2 kitap devirdigim olurdu. 100 temel eseri 1 ayda okudum. O zaman icin kendimce cok buyuk basari olarak görmüştüm bunu. Ama gelin görün ki , kendimce yaptığım bu birikimler bir ise yaramıyor. Çevrem beni kendine benzettiği gibi , aşırı eleştirileriyle daha da bastırdı.

Slm benimde bodrum rent a car adında bodrumda bir firmam var Rent A Car firmalarına karşı büyük bir önyargı var ama insanların neler yaptığını da unutmamak gerek bence �ğneyi kendine çuvaldızı başkasına sokmaları gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda ağzınızla kuş da tutsanız olmaz. Babanızın bunu şahsi algılaması kadar komik bir durum yok. Bu babanıza değil rent a car şirketine olan güvensizlik. Bilmem kaç binlik limiti olan kartların numarası her yere verilmez. Ama bunun için sizin tam olarak neye güvenmediğinizi biliyor olmanız lazım. Kart kopyalanma olaylarını biliyor olmanız lazım. Bilmezseniz karşınızdakine de anlatamazsınız. Ama karşınızdaki de dediğim dedik birisi ise yapacak da bir şey yok. Bu konuya bağlı olarak sanal kartlar kullanılabilir.

Bunun dışında baba ve abim yok ama ataerkil bir ailede abi ile sizin başetmeniz zor. Atıyorum siyasi bir konuda babama bir şey anlatabildiğimi düşünemiyorum. Siyaset bilimi bile okumuş olsan gene de anlatamam.

Sizin en çok önem vermeniz gereken kişi eşiniz. Onunla ne gibi anlaşmazlıklar oluyor?
images.webp

Back
X