Bence siz cok guclu bir kadinsiniz. Oncelikle buraya yazdiklarinizdan kendinizi ne kadar iyi tanidiginizi evliliginizi ne kadar iyi tanimladiginizi ve sorunlarinizi ne kadar iyi betimlediginizi goruyorum. Bo cok guzel birsey cunku cozum ariyorsunuz! Her evlilik guzeldir, her evlilik guzellestirilir ve gercekten inaniyorum ki kadin gucuyle evi cicek bahcesine donusturebilir. Oncelikle ise kendinizden baslayin! 86 kiloyum demissiniz! hic problem degil. Kendinizi guclu hissetmeniz icin kendinize deger vermeniz gerek. eminim cok guzelsiniz. Bakimli olmak demek kuaforden cikmak demek degil beni yanlis anlamayin, sadece kendinizi guzel hissedeceginiz kiyfetler giyin, temiz olun, aynaya baktiginizda ben guzelim diyin. cunku guzelsiniz! hem de cok! cocuklarinizla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. bilmiyorum onlara seni seviyorum diyormusunuz ama demeyi ihmal etmeyin. bugun bir arkadasin profiline okudum "gunaydin evlililigin besmelesidir" yazmisti. Esiniz den ne kadar soguk hissetsenizde kendinizi kendi gucunuze guc katmak icin gunaydin deyin. gulumseyin. Bir arkadasim makyaj yapmamasina ragmen o kadar guzel ki, bir gun sormadan edemedim "yuzune ne suruyorsun sen cok guzel cildin var cok guzelsin" dedim. "sadece gulumsuyorum baska hic birsey yapmiyorum" dedi. Cok dogru. gulumseyin cunku gulmek size cok yakisiyor! siz guclu olun hersey duzelir. esiniz de duzelir cocuklarinizda ruhunuzda hayatinizda! Guc sizde sakli sadece onu aciga vurun! Bilmiyorum okurmusnuz bu yazdiklarimi ama ben de sizi tanimiyorum bilmiyorum gormuyorum ama bende sizi seviyorum! sizin gibi guclu kadinlari gordukce bende kendimi daha guclu hissediyorum! ne dersiniz ise gulumsemekten baslayalim mi? son olarak, dua edin! dua kalbinize ferahlik verir. sevgiler.
Merhaba arkadaşımBence siz cok guclu bir kadinsiniz. Oncelikle buraya yazdiklarinizdan kendinizi ne kadar iyi tanidiginizi evliliginizi ne kadar iyi tanimladiginizi ve sorunlarinizi ne kadar iyi betimlediginizi goruyorum. Bo cok guzel birsey cunku cozum ariyorsunuz! Her evlilik guzeldir, her evlilik guzellestirilir ve gercekten inaniyorum ki kadin gucuyle evi cicek bahcesine donusturebilir. Oncelikle ise kendinizden baslayin! 86 kiloyum demissiniz! hic problem degil. Kendinizi guclu hissetmeniz icin kendinize deger vermeniz gerek. eminim cok guzelsiniz. Bakimli olmak demek kuaforden cikmak demek degil beni yanlis anlamayin, sadece kendinizi guzel hissedeceginiz kiyfetler giyin, temiz olun, aynaya baktiginizda ben guzelim diyin. cunku guzelsiniz! hem de cok! cocuklarinizla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. bilmiyorum onlara seni seviyorum diyormusunuz ama demeyi ihmal etmeyin. bugun bir arkadasin profiline okudum "gunaydin evlililigin besmelesidir" yazmisti. Esiniz den ne kadar soguk hissetsenizde kendinizi kendi gucunuze guc katmak icin gunaydin deyin. gulumseyin. Bir arkadasim makyaj yapmamasina ragmen o kadar guzel ki, bir gun sormadan edemedim "yuzune ne suruyorsun sen cok guzel cildin var cok guzelsin" dedim. "sadece gulumsuyorum baska hic birsey yapmiyorum" dedi. Cok dogru. gulumseyin cunku gulmek size cok yakisiyor! siz guclu olun hersey duzelir. esiniz de duzelir cocuklarinizda ruhunuzda hayatinizda! Guc sizde sakli sadece onu aciga vurun! Bilmiyorum okurmusnuz bu yazdiklarimi ama ben de sizi tanimiyorum bilmiyorum gormuyorum ama bende sizi seviyorum! sizin gibi guclu kadinlari gordukce bende kendimi daha guclu hissediyorum! ne dersiniz ise gulumsemekten baslayalim mi? son olarak, dua edin! dua kalbinize ferahlik verir. sevgiler.
MerhabaBakım şart diyorum tekrar tekrar inatla. Evlenen her kadin kendini saliyor. Sifir makyaj, ayaginda polar pijama, ustunde hirka, saclar desen Allaha emanet geziniyor. Beni alan aldi mantigiymis oyle diyorlar. Sonradaa amaaan ben kac tane cocuk dogurdum deyip bol boool kilolar alinir. Malesef cogu kadinimiz boyle. Erkeklere dikkat edin hep bakimlarina dikkat ediyorlar. Benim 12 yillik iliskim var. Ayni sehirdeyiz hergun gorusuruz. Ve ben hala daha her aksam 1 saat hazirlaniyorum. Sacimi yapiyorum makyajim kiyafetim falan. Hala ilk gün ki itinayı gosteriyorum. Karsindaki hic pes etmeden sana, "makyajsiz daha guzelsin" der. Ama inananlarin sonu malesef ki sizin gbi ilgisizlikle sonuclaniyor. Once zayiflayin sonra sacinizin rengini falan degstrin. Kendi özguveninizi kazanin sonrasi da artik hayirlisi..
Merhaba
Oncelikle bu boş önyargılı tavriniza cevaben şunu belirteyimki ben tekstilde tüm dünya markalarına moda satan bir firmanın genel muduruyum ve kiloma göre son moda giyinmesini bilen herhafta mutlak kişisel bakımları tepeden tırnağa yaptıran ve evindede kocasına hala sevgilisi gibi davranan son derece bakımlı kendine dikkat eden bir kadınım.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir ilişki yaşamak ve evli olmak birbirinden çok farklı konular bilmeden ahkam kesen siz ve sizin gibi tüm hemcinslerime şunu belirtmek isterimki erkek tapusunu alınca nasılsa cepte diye düşünüyor maaalesef.
Şimdiki aklım olsa evlenmez beraber yaşardim çünkü o zaman kadını bağlayan o görünmez piranga yok diye kaybetme korkuları oluyor ama evlenince ne gerek var cabalamaya o benim düşüncesi bir güzel yerleşiyor.
Ben eşime hep örnek olarak saksidaki çiçeği örnek verdim net anlasın diye. Canım dedim bak çiçek nasıl olsa benim ama onu evlilikte sevgi gibi düşün eğer su vermezsem arada toprağını havalandırmazsam soğukta birakirsam yasarmi dedim o ise bana boş boş bakıp saçmalama dedi.
Kısacası bu işler lafla yada bakimla olsa ben kesin halletmistim arkadaşım
MerhabaBen size saldirmak icin degil yardimci olabilmek adina size birseyler yazdim. Siz yazinizda 86 kilo olan ve kendine hic ozguveni kalmamis bir kadinim diye bahsettiginiz icin bunun aslinda kendinizle alakali olan bir sorun oldugunu vurgulamak istedim. Yani kişinin önce özguvenini kazanmasi gerektigini anlatmaya calisirken sanirim yanlis anlasildim. Goruyorum ki ozguveninizle alakali da bir sorun yok. Ahkam kesmek benim haddim degil. Kaldi ki annem yasindasiniz asla saygisizlik yapmak istemem. Ama yine de bi saygisizlik yaptiysam kusura bakmayin. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin
MerhabaKonu sahibi; ben senden bir yas kucugum ve senin anlattiklarini bire bir yasadim. Tabiri caizse ben de bir oduna yillarimi gencligimi harcadim.
Ruhsuz, sevgisiz, bencil huylarinin yani sira anlasabildigimiz bir tek yanimiz bile yok.
Insani sevdiren huyudur. Tamam esimi severek evlenmedim ama hep tek tarafli ben cabaladim o benim yapim bu dedi birak cabalamayi hic denemedi bile. Evde bir kosede fotograf gibi yasadi yillardir. Biktim! sabrim tasti! artik bosanma asamasindayim.
Yillardir kangren olmus bir evlilik insanin yasama sevincini umutlarini yavas yavas bitiriyor.
Ama guzel kardesim seni begenen fiziginden once ruhunu begenmeliki o begeni kalpten olsun. 86 da abartilacak bir kilo degil.
Sen kendini icindeki boslugu cok guzel ifade etmissin ve en cok da sevgiden bahsetmissin. Sevgi denen sey artik cok pahali kolay kolay kimsede bulunmuyor bile. Senin icinde oyle buyuk bir sevgi varki sen kesinlikle sevilmeyi hak eden bir kadinsin. Bence icindeki kucuk kiz hala nefes alip veriyorken artik zircirlerini kirma zamani.
Herkesin bir hayati var.
Tamam bakim sart da bir insan saglik sorunu nedeniyle kilo alirsa ve veremezse bu bakimsizliga girmez ki. Bence de bakim bir iliskide onsart degil, kisinin dediginiz gibi kendine ozguvenini saglamak icin olmali. Ben kadinlarin makyaj yapmasinin bakimla ayni olmadigini dusunurum. Elbette makyaj kusur ortme tekngidir ama, insan kendini sabah uyandgindaki gibi kabul etmeyecek biriyle nasil samimi olabilir onun anlayamiyorum. Onu birak, makyajla neden oldugundan farkli gorunmeye calisir kadinlar onu da anlamiyorum. Bu herhalde kozmetikcilerin propagandasina maruz kalmisliktan olabilir. Sanki onlarin malini kullaninca mankene prensese donusecegiz gibi reklam pompalaniyor surekli. Ama makyaj karsiti degilim, sadece makyaj yaparken bunun iliskide sart oldugu anlayisina karsiyim. Sen kusurlarini ortecek cicek gibi gezeceksin karsindaki hiyar tras bile olmayacak, dus bile yapmayacak. Bir reality check lazim kadinlara.Bakım şart diyorum tekrar tekrar inatla. Evlenen her kadin kendini saliyor. Sifir makyaj, ayaginda polar pijama, ustunde hirka, saclar desen Allaha emanet geziniyor. Beni alan aldi mantigiymis oyle diyorlar. Sonradaa amaaan ben kac tane cocuk dogurdum deyip bol boool kilolar alinir. Malesef cogu kadinimiz boyle. Erkeklere dikkat edin hep bakimlarina dikkat ediyorlar. Benim 12 yillik iliskim var. Ayni sehirdeyiz hergun gorusuruz. Ve ben hala daha her aksam 1 saat hazirlaniyorum. Sacimi yapiyorum makyajim kiyafetim falan. Hala ilk gün ki itinayı gosteriyorum. Karsindaki hic pes etmeden sana, "makyajsiz daha guzelsin" der. Ama inananlarin sonu malesef ki sizin gbi ilgisizlikle sonuclaniyor. Once zayiflayin sonra sacinizin rengini falan degstrin. Kendi özguveninizi kazanin sonrasi da artik hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?