Ruhum yalnızlık çekiyor ve bu çok acı veriyor

Bence siz ikendinizi rutin isin disinda gelistirmeye konsantre olun. Zihin ve ruhunuzu bir ust seviyeye tasiyan bir ugrasi bulun. Mesela bir Master programdi ya da resim yapmak gibi. Gunluk tutun, bu yazdikalrinizi kayit edin. Gunlugunuzu okuyun. Oradan bir plan sekillenecek sadece size ait olan bir plan. Onu takip edeceksiniz. Ama muthis bir ruh arayisina gidin, kendinizi engellemeyin. Aradiginiz sadece sevgi degil. 20 yasinda evlenerek kissel gelisiminiz engellenmis. Dkkatinizi ona cekmek isterim. Cocuklar da buyuynce elinizde olacak bir sey olmasi lazim. Bu durumu degerlendirmeniz lazim.

Ablacım, sen herseyin en iyisini en guzelini hakediyorsun. Yillarca emek vermissin cocuk vermissin. Biraz da mutlu olmak senin hakkin degil mi? Simdi sana ayril git desek ya da kal desek bir faydasi yok. Kendin icin neyin dogru neyin yanlis oldugunu hepimizden iyi sen bilirsin. Ama tek ihtiyacin olan sey cesaret.. Umarim en kisa zamanda kurtulursun zincirlerinden. Hakettigin mutlulugu yakalarsin.

ben kucukken karı kocanın birbirlerini sevebilecegine inanmazdım.. cunku ailem de boyleydi.. birbirini seven bu sevgisini gosteren sadece sevgililermiş gibi...

yorumum seni az da olsa mutlu ettiyse ne mutlu bana. devam edin, icinizdeki kucuk sevimli kiza da izin verin, birakin o da istedigi gibi aglasin sevinsin gulsun! siz devam edin! eminim esinizin kalbi yumusayacak ve o da icindeki genc cocugu tez zamanda disa vuracaktir. duam sizinle

Tekrar merhaba
Icten dileklerinize çok teşekkür ederim.Ihtiyac duyduğumda sozcukleriniz yaralarima iyi geldi sağlıkla kalin. Allah kalbinizin ekmeğini nasip etsin hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…