- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Esin seni kısıtliyo mu ? o yuzden mi esinden bosanarak hayatini yasamak istiyorsun ?
Eğer hiç bir sorununuz yokken eşin seni el üstünde tutarken böyle bi kendini hapiste hissetme durumun varsa bence bir psikolağa görün...
Psikologla hala çözemiyorsan, en azından sorununun temeline inersiniz ve ona göre ne yapacağına karar verirsin.
Ama yuva kurmak zordur, yuva yıkmak kolaydır, onca emekle kurulmuş yuvanı yıkmadan şans tanı
Bdv yi çok okuyor musunuz?
Ortada sorun yokken bu istekler normal değil.
Psikolojik yardım almaktan çekinmeyin, utanacak birşey değil.
Bilakis her insanın ihtiyacı olan bir destek.
Çocuğunuz var mı
Yada evliliğinizde mutsuz musunuz?
erken yaşta evlendiyseniz belki içinizde kalan, yapmak isteyip yapamadığınız şeyler olmuştur. o yüzden şimdi hapsedilmiş hissediyor olabilirsiniz. bence eşinizle bol bol vakit geçirip onunla birşey yapmaya çalışın,gezin, onunla eğlenmenin yolunu keşfedin. nedensiz evlilik bitirip sonra pişman olacağınız şeyler yapmayın.
o zaman sıkıntınızı paylaşmayı deneseniz. siz biraz zorlasanız dışarı çıkmak için, tatil için. sürekli evdeyseniz bunalmanız çok normal. eşim iyi biri demişsiniz onun için dedim. sizi anlayacaktır.çok haklısınız çok pişman olurum o sürekli evde oturalım diyen ve para harcamayı sevmeyen bir tip ben balayına bile gitmedim düşünün sanırım bu etkiliyor beni karakteri yaşam tarzı
O zaman ilişkinize heyecan getirecek seyler yapmalisiniz.
Gezin, tozun, tatile gidin.Monotonluktan siyrilin.
İs okul iliski herkes sıkılabilir bazi donemlerde.Boyle zamanlarda kesin gelecegi etkileyecek kararlar vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?