Ruhuma baktim..... artik bitti

Bence de yetersiniz ama önce gerçekten ne istediğinizi netleştirin, kararınız boşanmaktan yanaysa adım adım ilerlersiniz, o arada yılların birikmişliğini atmak kendinizi psikolojik olarak iyileştirmek için de bence uzman yardımı alın.

Çünkü inişli çıkışlı evlilik insanı ruhen de aşırı yıpratır, çok yıprandığınız yazınıza ziyadesiyle yansımış.
Aliyorum zaten. Hastaligimdan dolayi baslamistim ama tabi bir tek orda kalmadi konu.
Belki hastalanmasaydim, hic hayatimi sorgulamayacaktim. Önümde kac yil var belli degil bu sekilde yasamaya deger Mi diye düsünmicektim

Okuyunca üzüldüm konuna hadibeyaaa hadibeyaaa 😔
Bebiş daha çok küçük, biraz daha zaman ver istersen kendine. Eminim bu kararı vermek için bayağı düşünmüşsündür ama maddi ve psikolojik olarak hazır olman biraz daha zaman alabilir.

Okuyunca üzüldüm konuna hadibeyaaa hadibeyaaa 😔
Bebiş daha çok küçük, biraz daha zaman ver istersen kendine. Eminim bu kararı vermek için bayağı düşünmüşsündür ama maddi ve psikolojik olarak hazır olman biraz daha zaman alabilir.

Evet canim o yüzden bir sene Zaman Verdim kendime. Düzelir falan diye umut ettigimden degil, toparlanim saglik durumum da düzelsin anca ondan sonra atabilirim bu adimi.
Bugün mesela cok strese girdim su an yine cok kötüyüm 🤷🏻‍♀️

Evet canim o yüzden bir sene Zaman Verdim kendime. Düzelir falan diye umut ettigimden degil, toparlanim saglik durumum da düzelsin anca ondan sonra atabilirim bu adimi.
Bugün mesela cok strese girdim su an yine cok kötüyüm 🤷🏻‍♀️
Anlatmak istersen biliyorsun bana her zaman özelden de yazabilirsin.

Tartıştınız mı eşinle ?

Ben bu konuda annemede cok kiziyorum. Hayatima anca evlenince gercekden baslicakmis gibi hissettirdi bana, sanki evlenince hah simdi hersey mükemmel oldu diyecekmisim gibi. Sorunlar mesela sözlüykende vardi, iyi ayril, ben sana demistim, kendin istedin gibi cevaplar verdi. Yani ayrilmamdan cok ben onun lafini dinlemek istemedim. Cok sacma ama iste genclik herhalde bilemiyorum

e annen ne demiş ki, ne yapsa aileler suçlu ya.

Anlatmak istersen biliyorsun bana her zaman özelden de yazabilirsin.

Tartıştınız mı eşinle ?
Biliyorum eksik olma. Tartisma bile degil aslinda, ama Hani olur ya doldurursun doldurursun bisey olmaz sonra bir damla gelir hepsi yikilir dökülür öyle oldu sanirim.
Gecen her gün bu sekilde heba ediliyormus gibi. Ona da yazik Bana da yazik, cocuklara da yazik. Evliligi böyle bisey gibi sanacaklar. Cok yiprandim Ben artik.

M
e annen ne demiş ki, ne yapsa aileler suçlu ya.

Mesela Bana ilk BAK bunu ceyizine aldim dediginde Ben daha 12 yasindaydim. Ondan sonra bi gayret ceyiz düzmeye basladi.
Cok kisitli yetistim oraya gitme bunu yapma. Okuldan cikitigim an hic bir erkekle sohbet bile etmezdim cünkü bizimkilere hiiiiii Kim bilir ne b.k yedin havasina girerdi. Cocuktum Ben daha o Zaman.
Bende hep anca evlenince herseyim Tam olacak, hayatim baslayacak gibi hissetmeye basladim.

Dün gece kesin olarak karar verdim bosanmaya.

Bir kendime ruhuma baktim da, benden hic bir eser kalmamis.

Kendimi sorguladim, ve esime hic bir zerre sevgi ask hissettmedigimi fark ettim. Aslinda uzun zamandir farkindaydim da, aliskanlik, birlikte kurulan planlar, "basaramamis" olmak, aileme aciklamak bunlar tutuyordu beni. Ama artik cok yoruldum, cok usandim.

Hep onun gönlüne göre yasamisim, hep onun istediklerine evet demisim, sadece o zaman evimizde huzur varmis. Ben ne kadar susarsam, onaylarsam o kadar iyiymis evliligim. Cok sacma ama bunca yil sonra bunu yeni fark ettim.

Kafam cok karisik, nerden nasil baslicam bilemiyorum. Su an dogum iznindeyim. Bir sene sonra baslicam calismaya. Seneya Nisan ayinda ilk ayligim gececek elime. O zamana kadar bi sekilde kendime bir yol cizmeliyim. Ortak birikimimiz var ama ben kendime özel bir birikimde olsun istiyorum. O zamana kadar en azindan yeni düzene alisana kadar hic degilse maddi sikintiya girmek istemiyorum.

Eminim esimde rahatlicaktir ayrilinca, cok farkliyiz biz, cok farkli zevklerimiz var, beklentilerimiz var hayattan. Ben ona cok asik olarak cok severek evlenmistim. Simdi geriye bakinca asla o benim kadar sevmemis diyebiliyorum, hatta sanirim bana hic asik olmamis.

Karisik yazdiysam kusuruma bakmayin, beynim cok karisik, sanki kafamin icinde beynimi bi posete koymuslarda düsüncem engelleniyor, ulasamiyorum beynime
Bence daha yeni doğum yapmışsınız , şimdilik bu düşünceleri bir kenara bırakıp bebeğinize ve kendinize odaklanın . Bahar geliyor güzelce Bebek arabasına bindirirsin bebeğini gezersin . Biraz daha kafan dağılır .
Sonrasında birikim yapmaya çalışırsın . Kendi hayatını kurunca rahat edersin .
Anne olunca zaten bir bunalıma giriyor insan , eyvah bu dünya çok kötü , küresel ısınma var , savaşlar , kıtlık , katliamlar vs bilinç altında insanı depresyona sokuyor .
Bence eşinle ortak bir güzelliğiniz var . İkiniz de onun seveceği etkinlikler yapmaya çalışın . Yapabildiğiniz kadar onu doğaya , temiz havaya çıkarın . Size de iyi gelecek .
Ben bilemiyorum ama içimde size karşı olumlu duygular var. Siz başaracaksınız .

Biliyorum eksik olma. Tartisma bile degil aslinda, ama Hani olur ya doldurursun doldurursun bisey olmaz sonra bir damla gelir hepsi yikilir dökülür öyle oldu sanirim.
Gecen her gün bu sekilde heba ediliyormus gibi. Ona da yazik Bana da yazik, cocuklara da yazik. Evliligi böyle bisey gibi sanacaklar. Cok yiprandim Ben artik.
Şu an en önemlisi sağlığına tekrar kavuşman. Tedavi ne kadar sürecek ? Sağlığına ve çocuklarına odaklan, iyileştikten sonra zaten işine geri döneceksin. Biraz birikim yaparsın, yurtdışında zaten devlet de her şekilde destek oluyor. Bebiş de biraz büyümüş kreşe hazır olur.
Olmuyorsa zorlamanın gerçekten manası yok. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bence daha yeni doğum yapmışsınız , şimdilik bu düşünceleri bir kenara bırakıp bebeğinize ve kendinize odaklanın . Bahar geliyor güzelce Bebek arabasına bindirirsin bebeğini gezersin . Biraz daha kafan dağılır .
Sonrasında birikim yapmaya çalışırsın . Kendi hayatını kurunca rahat edersin .
Anne olunca zaten bir bunalıma giriyor insan , eyvah bu dünya çok kötü , küresel ısınma var , savaşlar , kıtlık , katliamlar vs bilinç altında insanı depresyona sokuyor .
Bence eşinle ortak bir güzelliğiniz var . İkiniz de onun seveceği etkinlikler yapmaya çalışın . Yapabildiğiniz kadar onu doğaya , temiz havaya çıkarın . Size de iyi gelecek .
Ben bilemiyorum ama içimde size karşı olumlu duygular var. Siz başaracaksınız .

Bebegim yasina girdi. Ücüncü Bebek bu.
Cok tatlisiniz Ben hic olumlu düsünemiyorum istemiyorum da 😁

Şu an en önemlisi sağlığına tekrar kavuşman. Tedavi ne kadar sürecek ? Sağlığına ve çocuklarına odaklan, iyileştikten sonra zaten işine geri döneceksin. Biraz birikim yaparsın, yurtdışında zaten devlet de her şekilde destek oluyor. Bebiş de biraz büyümüş kreşe hazır olur.
Olmuyorsa zorlamanın gerçekten manası yok. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Cok tesekkür ederim canim.
Bilmiyorum su an cift terapi aliyorum. Cok iyi oldugum anlarda oluyor, cok kötü oldugumda.

Ne demis ki diyorsunuz birde. Ben Sana demistimmmmm yerine, tamam kizim cikar yüzügü Ben arkandayim deseydi Kekse.

ben sana demiştim diyince mi çıkarmadınız? bahane bulmayın.
anneniz ben sana demiştim dese ama mutlu olsaydınız, iyi ki annemi dinlememişim, hayatımdaki en doğru kararmış, diyecektiniz.

neyse hakkınızda hayırlısı olsun.
ben sadece bizim jenerasyonun sorumluluk almayıp herşeyde suçu ailelerde görmesini sevmiyorum. bir karar vermişsiniz, sonucu kötu olmuş,sizin seçiminiz kimsenin değil.

Bebegim yasina girdi. Ücüncü Bebek bu.
Cok tatlisiniz Ben hic olumlu düsünemiyorum istemiyorum da 😁
O zaman kocana sen git biraz ayrı yaşayalım , seni gördükçe sinir oluyorum, beni rahatsız ediyorsun deyin . Allah sağlıklı uzun ömürler versin çocuklarınıza ve size .

Back
X