90 yaş üstü insanlarmı kvalide peder öyleyse ver son zamanlarını kirada yaşamasınlar değillerse %70ini kendilerinin ödediği bir eve iki kız varken %30 unu ödediniz diye komple sahiplenmek saçma olur onların acısındanda bakın hak yemiş olursunuz kaldı ki yedirmezler yedirmesinlerde görümceleriniz..altınlar kadınındır sözüne hayretim eşinizle size ait istiyorsa kendine düşen kısmı verebilir ama evlilik borçlarını ödeyip sizi feraha cıkarabiliyorsa yoksa buda bir haksızlık olur..erkekler altın takamıyor aksesuar olarak biz takıyoruz gerçi borç içinde yüzerken altınla gezme arzusunun kadınlardaki hangi kafayla yapıldığını hiç anlayamayacağım.uzun bir yazı oldu ben olsam şöyle yapardım o evde görümcelerimin de hakkı var bu %30 luk kısmı üçe bölelim Allah gecinden versin böyle bir durumda ben onların hakkını yemem der üçe böldürür sorunu cözerim görümcelerde kendilerine hak düşeceğini bilirse yardımcı olurlar sizde daha hafif atlatmış olursunuz hem de görümcelerin hakkını yememiş olursunuz derim