• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruj sürenlere bir soru

Perizar

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
134
Puanlar
8
Ben yeni başlayacağım. Sanırım ruj sürme yaşım geldi 😁 Fakat bir şey beni rahatsız ediyor. Rujlu dudağimiz belki toz filan değil ama mesela mikropları falan üzerine daha çok çekmez mi? O ruju önce bir peçete ile silmeden bir şey yeyip içmek bana hijyenik gelmiyor

Ben yeni başlayacağım. Sanırım ruj sürme yaşım geldi 😁 Fakat bir şey beni rahatsız ediyor. Rujlu dudağimiz belki toz filan değil ama mesela mikropları falan üzerine daha çok çekmez mi? O ruju önce bir peçete ile silmeden bir şey yeyip içmek bana hijyenik gelmiyor
Ay ruja gelene kadar 🙄
Bu kadar hijyen takıntısı normal değil

En cok kullandigim makyaj ürünü ruj olabilir. :) Daha hic böyle bir sey düsünmedim ve bende biraz hijen konusunda cok inceliyorum her seyi. Ama rujun dudakta daha cok mikrop toplamasi gibi bir düsüncem olmadi hic bir zaman. Mikroplar havada zaten düsündügümüz kadar duramiyor, etkisiz hale geliyor. Sevdiginiz bir rengi secip kullanin bence. Fazla düsünelecek bir konu degil. ;)

Rujda amniohipobalis adlı bakteri bulunduğundan dudakta üreyip uçuklara, ağız içi yaralara ve diş iltihabına yol açtığı, ruju sürmeden önce ılık suyun altında mutlaka yıkanması gerektiği, yıkanmadan sürülürse üzerine dezenfektan şaka şaka sür gitsin🫠

Karikatür paylaşımı problem oluyor galiba @owacan telif hakkından dolayı

Ruja gerek yok mikroplar dudaklarımıza da konuyor

Back
X