- Emoji Skoru
- 134
- Puanlar
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ruja gelene kadarBen yeni başlayacağım. Sanırım ruj sürme yaşım geldiFakat bir şey beni rahatsız ediyor. Rujlu dudağimiz belki toz filan değil ama mesela mikropları falan üzerine daha çok çekmez mi? O ruju önce bir peçete ile silmeden bir şey yeyip içmek bana hijyenik gelmiyor
Rujda amniohipobalis adlı bakteri bulunduğundan dudakta üreyip uçuklara, ağız içi yaralara ve diş iltihabına yol açtığı, ruju sürmeden önce ılık suyun altında mutlaka yıkanması gerektiği, yıkanmadan sürülürse üzerine dezenfektan şaka şaka sür gitsinBen yeni başlayacağım. Sanırım ruj sürme yaşım geldiFakat bir şey beni rahatsız ediyor. Rujlu dudağimiz belki toz filan değil ama mesela mikropları falan üzerine daha çok çekmez mi? O ruju önce bir peçete ile silmeden bir şey yeyip içmek bana hijyenik gelmiyor
eyvahhh iyi ki söyledinizKarikatür paylaşımı problem oluyor galiba @owacan telif hakkından dolayı
Yaa yorumlarınızı çok beğeniyorum yani on tane beğen butonu olsa on kere beğenirimerkekle evliyim. ruj üstündeki mikropları düşünecek eşiği çoktan geçtim.
Sen atmasan ben atacaktım fjfjfndayanamıcam bunu paylaşmam lazımEki Görüntüle 3714440