• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruj sürenlere bir soru

yalnız bundan sonra her dışarıda bişi yediğimde aklıma bu gelecek ya :( ruj sürmesek balm sürüyoruz kışın dudaklar kuruduğu için. mikropları yiyormuşuz :((

yalnız bundan sonra her dışarıda bişi yediğimde aklıma bu gelecek ya :( ruj sürmesek balm sürüyoruz kışın dudaklar kuruduğu için. mikropları yiyormuşuz :((
Simdi surmek icin cantamdan rujumu aldim. Karsilikli bakisiyoruz.

Arkadaslar ben gozumu kararttim sürüyorum, olmezsem haber veririm şans dileyin bana.

Yediğimiz gıdaların hazırlanma uretilme aşamasını düşündükçe hiç endiselendirmedi beni bu bilgi birşey olmaz bize bizim memlekette:)

Ben yeni başlayacağım. Sanırım ruj sürme yaşım geldi 😁 Fakat bir şey beni rahatsız ediyor. Rujlu dudağimiz belki toz filan değil ama mesela mikropları falan üzerine daha çok çekmez mi? O ruju önce bir peçete ile silmeden bir şey yeyip içmek bana hijyenik gelmiyor
Eger bu kadar takintili isen liptint kullanabilirsin. Ben Nyx'in liptintlerini kullaniyorum. Dudaga surdukten bir sure sonra siliyorum ve altta sadece renk kaliyor. Tabi bir 5 dakika kadar bekletmen gerek. Genellikle pempemsi bir renk kaliyor ama turuncuya veya kahverengi kirmiziya calan renkleri de var. Ben uzerine sadece dudak kremi de sursem cok dogal duruyor ve tum gun kaliyor. Arada liptint uzerine dudak yagi da surdugum oluyor o da kalici oluyor. Fakat sen dudaklarim kuru kalsin diyorsan liptint kullan derim. Nyx'inkiler hem uygun hem de kullanisli :)

Ben yeni başlayacağım. Sanırım ruj sürme yaşım geldi 😁 Fakat bir şey beni rahatsız ediyor. Rujlu dudağimiz belki toz filan değil ama mesela mikropları falan üzerine daha çok çekmez mi? O ruju önce bir peçete ile silmeden bir şey yeyip içmek bana hijyenik gelmiyor
İlginç bir soru 😀

Her yemekte veya içeçekte rujunuzu silmek zahmetli
Yani ona bakarsak yüzümüze güneş kremi de sürmeyelim hava suratimiza vuruyor butun tozlar miykrop yapışıyor

Rujsuz neredeyse çöp atmaya bile çıkmayan biriyim ama bu detay hiç aklıma gelmemişti 😌

Tint kullanıyorum ben ona yapışmıyor bence mikroplar

Ruj hissiyatını sevmiyorum

Sokak kapısının önünde dekor olarak küçük bi ejderyamm var, bi gün bi baktım annem almis onun içini yikiyo, 100 yıl ömrüm olsa onu yıkamak aklıma gezmez demiştim, bi de şimdi diyorum bunu...

Kac yıllık titizlik uzerine okbliyim hic aklima gelmemişti. Ben bisey olmaz diyorum

Ruja bile bu kadar takintiliysaniz günlük hayatınızı nasıl sürdürdüğünuzu merak ediyorum

Ben yazdığınızı ilk okuduğumda ruju sürmeden önce ruju silip öyle dudağınızın üstüne sürmek istediğinizi anlamıştım.

Siz dudağa ruj sürdükten sonra, dudağın üzerinde ruj varken dudak mikroplanır tozlanır diye düşünüp ruju silmekten bahsediyormuşsunuz.

Hayatta hiç böyle düşünmemiştim.

Back
X