Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yaa nolurr bırıde bana baksınnnn ben bakamadımm lütfennn. benım doğum tarihim 24/05/86 eşiminki 15/10/79 son adet tarihimm 7 haziran 2011 ne olurr cvp bekliyorumm....

ilk bebegim icin kontrol ettim erkek cikti yani dogru cikti

simdiki hamileleigime kiz diyor bakalim dogru mu cikicak

oley oley kız çıktı
aslında 1hafta sonra öğreniyom ama sabredemiyom

yaa nolurr bırıde bana baksınnnn ben bakamadımm lütfennn. benım doğum tarihim 24/05/86 eşiminki 15/10/79 son adet tarihimm 7 haziran 2011 ne olurr cvp bekliyorumm....

kız çıktı :2:

bende de aeboyka çıktı sanırım kız oluyor.

benim ikizlerim olacak inşallah.dr. dediğine biri erkek.diğeri belli değil.ama benim iki erkek doğuyor içime.eşimin ve çevremin biri kız doğuyor.

rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin herkese.

doktor erkek olabilir dedi kesin degil,

burdada мальчик bu yazdi artik erkek demek heralde,

esimde erkek istiyodu,

cevremdekilerde kiz olcak dediler
yavas yavas caymaya basladilar erkek gibi diye,

kisacasi herkesin bir tahmini var benim yok icime dogmuyor:-(

ben ilk bebeğimdeki satı girdim ve erkek çıktı kızım var.şimdiki tarihi girdim kız çıktı.biliyo ama ters sanırım

Kizlar bi de soyle bi sey yaziyor orda,eger dusuk,dogum,kurtaj,kan verme olayi olmussa dogum gunu yerine o tarihi girmeniz gerekli.cunku bu takvim kan yenilenmesine gore sonuclandiriyor cinsiyyet tahminini.

o zaman burda soyle bi mantik var,eger oglunuz olsun istiyorsaniz esinizi gonderin kan bagisi yapsin hastanalere ve en son kani yenilenen o olsun,bebegin cinsiyyeti de onun kani en son yenilendigine gore erkek olsun.kiz olmasini da istiyorsaniz tam tersini yapin....yaaani?

benim iki kızımdada tutuyor erkek bebek için aralık 19 son gün o günden sonra 2013 e kadar hep kız diyor Allahım bi mucize istiyorum...​

bir de eşim geçen sene sürekli kan serumu alması gereken bir hasta için bir kaç defa kan verdi tabiki o benden daha taze benim kilom tutmadığı için verememiştim o zaman herşeyde bir hayır vardır buna yordum ben çünkü geçen sene bebek hiç aklıma gelmiyordu ne garip bir sabah kalktım ve ALLAHIM BİR TANE DE OĞLUM OLSUN demeye başladım mayıstan bu yana da istiyorum.....​

tarihleri 01.01.2000 gibi yazarsam kız 1.1.2000 gibi yazarsam erkek çıkıyor. eski sayfalarda bir arkadaş 01.01. yazmayın yanlış çıkıyor o zaman demiş. buna göre erkek. bakalım yakında öğreneceğiz inşallah. sonucu yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…