Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aslinda bende de tutuyor kiz cikmisti daha cinsiyetini ogrenmemistim ilk defa buraya baktigimda.ve kizim oldu.simdi ikinciye erkek istiyorum 2013 ocaktan basliyormus erkek.kismeeeet )))

kızlarrrr bende yaptım erkek çıktı umarım da erkektir ancak kafama bişey takıldı bu takvimde ay yazan kısımlar tekli rakammı olucak başına 0 koyucakmıyız ona göre değişiyor ben tek rakam yazdım erkek çıkıyor başına sıfır koyunca kız çıkıyor ((

Bende tutmadı rus takvimi

şu an hamileyim takvime göre kızım olması gerekiyordu ama oğlum olucakmış..

Rus takvimi bende tutmadı.İki çocuğumda ve tanıdığım herkeste tutan Hamile kalınan ay+Hamile kalınan yaş+9=Tek sayı ise Kız, çift sayı ise Erkek.Başka bir başlıkta bir arkadaş paylaşmış bu formulü,benim tanıdığım herkeste tuttu.

hamile olana kadar hep erkek istiyordum
simdi taze anneyim hic farketmez diyorum
gerckten ilk cocuk nasilsa
saglikli olsun muhim degil
ama meraktan denedim bunu ve ERKEK
Bakalim

Bana kız çıkmıştı cinsiyetini öğrendik kızım olucak tuttu inşş hayırlısıyla kucağıma alırım miniğimi

BEnim cin takvimine gorede rus takvimine gore erkek cikio 2 hafta sinra ins ogrenecem cinsiyeti o zaman tutup tutmadigini soylerim

benim erkek çıkıyor 19 hafatalık hamileyim doktor kız dedi ama benim içime erkek doğuyor ayrıntılıda belli olacak artık ilk çoçuğum kız bu testi onun için yaptım tuttu buda tutar inş

ay canım ben daha önce bu sayfaya baktım ama anlamadım yapamadım şimdi yaptım erkek çıktı ve benin iki yaşında kızım var onada baktım yani o zamanki sat ve yılı girdim zaten diğerleri aynı kızı verdi şimdi de erkek çıktı demekki doğru bu takvim tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…