kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....http://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi
erkek çıktı ama kızım olacak bence güvenilir değil çin takvimi daha iyi gibi acaba eşimin ufak bir apandisit ameliyatı oldu onunla kan yenilenmesi arasında bir ilişki var mı ki?o zaman onun kanı taze oluyo galiba amaaaaan kafa şişiriyo valla
14 haftada öğrendim canım hissetmiştim zaten çirkinleştim sivilcelendim
Kızlar tarihleri önüne 0 koyarak yazarsanız başka koymadan yazarsanız başka cinsiyet çıkıyo mesela benim sat 23.09.2011 böylede yazılıyo 23.9.2011 böylede doğum tarihimde 6. ay ve yazma şeklime göre farklı cinsiyet çıktı
Yüzük falında ilk kız ikinci erkek çıktı ve ilk bebeğim kız ikinci erkek olursa sevinirim tabi ama sanki o da kız olur gibi geliyo bana
Çin takviminin hesaplama yöntemi farklı doğum tarihinize göre 1-2 yaş ekliyosunuz falan ona göre bakın benim tutmuştu. En önemliside içinize doğan neyse o oluyo genelde ben emindim kız olacağına çok istediğimden belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?