Doğuma Hazırlık Rus cinsiyet takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim ilk çocuklarımda tutmuyo şimdi bebek düşünüyorum erkek çıkıyo acaba yüzde kaç kişide doğru çıkıyo bu takvim

o anlayışı yazan yer son adet tarihi olcak sanırım
Ben de erkek çıktı ya,haydaa,çin takvimi de kız diyo,herkes de rüyasında kız görüyo,ama yüzük testi de erkek diyo,ay artık bakmıycam diyorum şu cinsiyet şeylerine ama dayanamıyorum

bu takvım de benım bebek erkek cın takvımınde de erkek kım gorse erkek demıstı ama kızımız olacak

6 yaşında kızımvar onu hesapladım tutmadı ablamın 3 aylık oğlu var hesapladık kız çıktı ben inanmadım buna yaaa şimdi 2. düşünüyorum erkek olması için yöntem arıyorum önce allah tan gönülden istemek geliyor tabiii kısmet

Kız çıktı çin takvimine göre de kız bio ritim takvimine göre de kız erkek olursa bütün takvimlerin tezini çürütmüş olucam hayırlısı sağlıklısı olsun

Selam canım bende ruslara göre kız çinlilere göre erkek.ama rus takviminde diyoki eger yakınlarda ameliyat,kan alma falan olduysa değişebilir diyo ben 9 ay önce dogumda çok kan kaybettim 8 ünite kan verdiler heralde bu takvim bana uymuyo dimi?

Kızlar tarihleri önüne 0 koyarak yazarsanız başka koymadan yazarsanız başka cinsiyet çıkıyo mesela benim sat 23.09.2011 böylede yazılıyo 23.9.2011 böylede doğum tarihimde 6. ay ve yazma şeklime göre farklı cinsiyet çıktı
Yüzük falında ilk kız ikinci erkek çıktı ve ilk bebeğim kız ikinci erkek olursa sevinirim tabi ama sanki o da kız olur gibi geliyo bana
Çin takviminin hesaplama yöntemi farklı doğum tarihinize göre 1-2 yaş ekliyosunuz falan ona göre bakın benim tutmuştu. En önemliside içinize doğan neyse o oluyo genelde ben emindim kız olacağına çok istediğimden belkide.

benim dr kız dedi burda erkek diyor puhahahah

hangine inanayım ben kızımın pozisyonu da uygun değildi yani kız dediler

pipi yada minik kuş görmedik göstermedi dr kızlar

erkek çıktı ama kızım olacak bence güvenilir değil çin takvimi daha iyi gibi acaba eşimin ufak bir apandisit ameliyatı oldu onunla kan yenilenmesi arasında bir ilişki var mı ki?o zaman onun kanı taze oluyo galiba amaaaaan kafa şişiriyo valla

bnmde burda kız çin takviminde erkek gösteriyor ama hala bilmiyorum cinsiyeti:S

sen kaçıncı haftada öğrendin canım?

kızlar kan yenilenmesi ne ben anlamadım cinsiyetle ne alakası var 4 yılda bir kanımızmı yeniliniyomuş ozaman cinsiyeti farklımı oluyo ben anlamadım şimdi öylesine bi yapıyım dedim 2012de erkek 2013 ve 2014 kız çıktı benim doğum tarihim 28.01.1989 eşimin 19.07.1986 bu arada bi oğlum var haziranın 20sinde 2.yasını kutlıycaz

Son düzenleme:
14 haftada öğrendim canım hissetmiştim zaten çirkinleştim sivilcelendim

bende çirkinleşmiştim svilce bende hiçolmaz ama aşırı sivilce olmuştu ama oğlum oldu kısaca hep kızda denilen belirtiler vardı ama oğluşum oldu kişiden kişiye değişiyo bence

nasıl yaniçin takvimine bakarken yasımız neyse ona göre değilde 2yas ekleyip yani 2 yas yasımızı büyüterek göz önüne alarakmı hesaplıycaz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…