- Konu Sahibi yellowbomb
-
Sanırım sizin güzellik kıstasınız sarışın+renkli gözlü olmaktan geçiyor.
Ben de aksine hiç hoşlanmam, renkli gözlü erkekleri çok itici bulurum.
Sarışın insanları da çoğunlukla beğenmem. Rus tipini severim tabi, o ayrı ama onları da belli ölçülere sahiplerse seviyorum.
Keskin zevklerim vardır çünkü.
Çok güzel Türk kızları var. Gittikçe daha da fazla güzel kız görmeye başlıyorum sanki.
Ama erkeklerimizi beğenmiyorum ben.
Genele vuracak olursak çok güzel bir ırk olduğumuzu düşünmüyorum.
Yabancıdan kasıt sarı+mavi insanların çoğunlukta olduğu ülkelerse, oralarda bizim ülkenin insanlarının dikkat çektiğini düşünüyorum.
Yaşanılan yerin halkına göre farklı olan tipler her zaman, her yerde dikkat çeker çünkü.
Bugüne kadar bir tane rusu çok beğendim o da en yakın arkadaşımdı... Moldovalıydı.
Çok güzel kızdı Allah için...
Ama onu beğenmemde kişiliğinin de etkisi büyüktü...
Sırf yüz ve vücut güzelliği değildi olay...
8 sene sonra gördüm kendisini... Yermek amacıyla söylemiyorum ama çirkinleşmişti, eski güzelliğinden eser yoktu...
Çok bakımlı kadınlar Rus kadınları... Hayata erken atılıyorlar erken çöküyorlar. 18lerinde bir içim suyken 25ten sonra ciddi sarsıntıya uğruyorlar... Gözlemlediğim bu... :18:
Açıkçası Rus piyasasıyla içli dışlı çalıştığım için, ve muhattap olduklarımın çoğunlukla Rus kadınlar olduğunu belirterek şunu söyliyeyim: Kıskanılacak yanları olduklarını düşünmüyorum... Sadece çok uzun bacakları var belki bunu kıskanabilirdim ama benim de bacaklarım hayli uzun.
Sözümün sonu olarak ne Rus ne de diğer ülkedekilerden olmak isterdim...
Böyle gayet mutluyum.
Ben kıskanmam ama eşim beni kızdırmak için bazen
"önemli olan ruh güzelliği değil rus güzelliği"dediği an çıldırabilirim...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?