Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kozmetik kültürmüy müş ?kültürse merak etmesin gratis,watson kuyruklarından sıra gelmiyo

Aynen. Bariz bir şekilde gözlemi eskide kalmış. Özellikle son 5 senedir kozmetik market çılgınlığı var. Youtube Türkiye ile birlikte yüzlerce güzellik - makyaj - bakım kanalları çıktı. Onlarında çok etkisi var.

Hani güzellik üstü vurmayayım diyorum ama küt saçlı koca burunlu abla hiç aynaya baktın mı

Yemeklik biber 13 TL ve Rus kadınlarının hakkımda ne düşündükleri biber kadar umurumda değil inanın. Popomu değil beynimi geliştirmeye çabaladığım için de pek etkilenmedim bu eleştirilerden.

Doğru yanları var mı diye sormuşsunuz. Farz edelim var. Diyelim ki türk kadınları kendilerine bakmıyor vs. Bu mudur yani? Popo, meme falan mı belirliyor kadının gerçekliğini? Rus kadınları "türk kadınları embesil" dese sinirlenirdim ama bu eleştiriler fazlaca yersiz ve lüzumsuz. Bittabi taş gibi vücudumuz olsun isteriz. Çünkü neden istemeyelim. Ama işte biber 13 TL. Yaşamak için mücadele vermekten popo düşünmeye hal kalmıyor.

Zaten biri söylemiş Türk kadını erkeğini seçiyor biz erkeğin bizi seçmesi için çaba sarfediyoruz ki diğer kadınları eleyelim diye ebru gündeşin de dediği gibi biz seçilmeyiz seçeriz :) koca totomuzla çabasız yapabiliyorsak bunları onlar düşünsün asıl

ya birakin hanimlar yaa...su bdv bolumun ebakin..turk kadini kadar vefakar cefakar olabilir mi onlar? hee madalya mi takiyorlar bize? yooookkk..

asil bu ruslar gibi olcan iki cilve hop cup hayat onlara guzel..bizim turk erkekleride eglenmek icin rus isterlerde evlenmek icin turk kadini alip, bizim hayatlarimizi karartirlar :)))

Simdi Rus kadinlari gayet egitimli aslinda. Bu kadar egitimli insanlarin bu kadar boskafali olmasi gercekten yazik. Neden derseniz varsa yoksa dis gorunuz odakli dusunuyorlar, onun da tek sebebi kendilerine ozen falan asla degil, koca bulmak. Insan isterse Stanford doktorali olsun, isterse manken olsun varsa yoksa aman sismanlamayayim yoksa koca bulamam seklinde yasiyorsa bosbeyinlidir.

Rus kadini arkadaslarim var gayet sempatikler. Su kadar soyleyeyim ama bazilari asiri derecede cimri, cogu dedigim gibi koca delisi, servet avcisi.....malum Rusya'da hayat sartlari cok zor. Ote yandan bizim insanimiz daha eliaci, daha dayanisma kulturu olan insanlar.

yani iyi beslenme kulturleri de yok, tek dertleri kilo almamak. Benim tanidigim bir tanesi ogle yemegi 1 meyveli yogurt 1 neskafe seklinde menu yapiyor,, gayet sagliksiz. Dedigim gibi bu kadar yuzeysel ve boskafali olmak insanin kendine zarar. Turk kadinlari 100er kg de olsa, genel olarak daha mutlu olduklarini dusunuyorum. Neyse, sonuc olarak cok ayip etmisler.

youtube sektörü bu, dikkat çekmek için bugün türklere yarın ingilizlere sallar. insanlar iyi veya kötü dedi diye değil izledi diye para kazanıyor onlar.

linke tıklamadım bile.

ekleme: ayrıca seviyesiz konuşmalara da gerek yok burada ben dahil ırkı rus olan bir sürü insan var.

Simdi Rus kadinlari gayet egitimli aslinda. Bu kadar egitimli insanlarin bu kadar boskafali olmasi gercekten yazik. Neden derseniz varsa yoksa dis gorunuz odakli dusunuyorlar, onun da tek sebebi kendilerine ozen falan asla degil, koca bulmak. Insan isterse Stanford doktorali olsun, isterse manken olsun varsa yoksa aman sismanlamayayim yoksa koca bulamam seklinde yasiyorsa bosbeyinlidir.

Rus kadini arkadaslarim var gayet sempatikler. Su kadar soyleyeyim ama bazilari asiri derecede cimri, cogu dedigim gibi koca delisi, servet avcisi.....malum Rusya'da hayat sartlari cok zor. Ote yandan bizim insanimiz daha eliaci, daha dayanisma kulturu olan insanlar.

yani iyi beslenme kulturleri de yok, tek dertleri kilo almamak. Benim tanidigim bir tanesi ogle yemegi 1 meyveli yogurt 1 neskafe seklinde menu yapiyor,, gayet sagliksiz. Dedigim gibi bu kadar yuzeysel ve boskafali olmak insanin kendine zarar. Turk kadinlari 100er kg de olsa, genel olarak daha mutlu olduklarini dusunuyorum. Neyse, sonuc olarak cok ayip etmisler.
bizde bilirdik sifir beden olup ortalikta suzulmeyi, lakin yedik bazlamalari baklavalari :))

Kozmetik kültürmüy müş ?kültürse merak etmesin gratis,watson kuyruklarından sıra gelmiyo
Ayrıca Türk kadını erkeğinden en az 10 katı kendine dikkat ediyor spor salonlarında yer bulunmuyor diyetisten kapısı aşındırıp gratis indirime girince kendini kaybedircesine alışveriş yapıyor
Türk erkeği kılını bile kıpırsatmıyor

Aynen. Bariz bir şekilde gözlemi eskide kalmış. Özellikle son 5 senedir kozmetik market çılgınlığı var. Youtube Türkiye ile birlikte yüzlerce güzellik - makyaj - bakım kanalları çıktı. Onlarında çok etkisi var.
İndirim günlerinde,bir avm ye götürüp gratise sokmak lazım,görsün bakalım kozmetik kültürü nasıl oluyormuş:KK45:

Ekşiden çıktım buraya bakayım diye girdim yine aynı konular....
Kusura bakmayın dem vurmakta haklısınız. :)
Bende aynen ekşiden çıktım, buraya konu açmaya girdim. :)
Sizin yerinizde ben olsam bende bunu söylerdim içimden. :KK66:
Merak ettim işte mazur görün. :KK66:

Zaten biri söylemiş Türk kadını erkeğini seçiyor biz erkeğin bizi seçmesi için çaba sarfediyoruz ki diğer kadınları eleyelim diye ebru gündeşin de dediği gibi biz seçilmeyiz seçeriz :) koca totomuzla çabasız yapabiliyorsak bunları onlar düşünsün asıl
Çok tatlısın çok güldüm gece gece..nası koca totolarımız varsa beyin yakıyoruz:))

Simdi nasil ki bizim ulkemizde bazi insanlar rus kadinlari ... olarak genelliyorsa ve bu yanlissa onlarinda butun turk kadinlari hakkinda soyle boyle diye genelleme yapmasi yanlis... her insanin iyisi de var kotusu de yada kendine bakani da var bakmayani da genellemek dogru degil...

youtube sektörü bu, dikkat çekmek için bugün türklere yarın ingilizlere sallar. insanlar iyi veya kötü dedi diye değil izledi diye para kazanıyor onlar.

linke tıklamadım bile.

Bana da yalan geldi. Hangi Rus kadini Turkleri tek tek incelemis ki??? Kezbanlar asagi Rus kizlari yukari diyen Murtazalarin uydurmasi gibi geldi bana.

E haklılar.
Gördüğüm çoğu türk kadını "amaan nasılsa evlendim" diyerek kendini bir salıyor,makyajı bırak kişisel bakıp hak getire.
Bir de çocuk yaptıktan sonra iyice umursamaz,bakımsız oluyorlar.
Bakım yapan,kendine bakan kadın çok az. Yani bir nevi haklılar.
Ama bu popüler olmanın,gündemde kalmanın bir oyunu gibi geldi. Bence sadece etkileşim,daha fazla izlenmek adına yapılan numaralardan.

35 yas ustu burusuk hurmaya donmemis rus kadin gormedim ben:) onca yil otellerde calistim tatil yaptim su bu valla hepsi altin zincirli ve besili .... masallah:)
Su lafi bi isvecli etsin gidisini alirim ve depresyona girerim(ama medeni bebeklerim benim onlar boyle sacma toplara girmez poncik iskandinav kadinlarim:)) ama allahin kezban rusunun ne dedigine kafayi takamiyciim :)
+100000

Bir de demişler Türk kızları terlik pijama saç baş dağınık bakkala gidiyor. Tabi ki öyle gidicem boşu boşuna bakkalın kafasını karıştırmaya gerek yok:KK48:
Ayrıca şöyle bir baktım bunların adı var sadece.hepsinden de güzelim ohhhh:anneadayı:

Rus kadını olmak istemezdim. Halimden memnunum. Ama gereksiz bir konu olmuş. Ne yapalım biz de onlara mi saydiralim?

Bende halimden memnunum. Gereksiz bulabilirsiniz ona birşey demem ama yanlış anlamışsınız beni, saydıralım amacında değilim. Fikirlerinizi merak ettim hepsi bu. :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X