Scorpi canim Senin adina sevindim orda huzurlu sevdiklerinden uzakda mutlu degilsen umarim gittigin yer Kendi vatanimizdir belirtmemisin orasini hersey dilerim gönlünce olur kendine ve cocuklarina güzellikler dilerim sende hakkini helal et ALLAHA emanet olun..Ayrica Güzel bayramlar..
hayırlı olsun arkadaşım.Umarım Allah sizlere buraları aratmaz ve daha huzurlu yaşarsınız.hoşcakal sana ve ailene mutluluklar dilerim.
Sağır bir koca ve kör bir kadın daima mutlu bir çift olurlar...
Valla cok guzel bır soz skorpi...
Scorpi yaptığın uyarılar için ben şahsen sana teşekkür ediyorum . Tabiki yaşadığımız iyi kötü tecrübeleri birbirimizle paylaşmak zorundayız ve kimseninde bunu üstüne alınmasına gerek yok.Aslına bakarsan bu tür sahtekarlar heryerde var Türkiyede yok mu sanki değilmi ... o yüzden Rus arkadaşların üstüne alınmasına gerek yok sonuçta ben böyle şeyler yapmıyorsam gocunmam ... SAĞLILA KALIN
HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN
a.s.
hoşgeldin adapte olmakta kolaylıklar dilerim.biraz kendini tanıtmaya ne dersin?
tesekkur ederim.
yeni evliyim,ailemden ve arkadaslarimdan ilk defadir ki, bu kadar uzak kaliyorum.yine memlektimde olsam su kadar sikilmam.hem de ki,aktiv bir is hayatindan sonra evhanimi olmam da bani etkiliyor.kocam da aksama kadar iste oluyor.arkadas da yok.Umarim tez bir zamanda alisirim. ama nasil bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?