Ay orda Karda kista nasil yasiyorsunuz hanimlar:)
ßenimde son 1 yildir Canimin yarlsl orda
insaata calismaya gitti amaaaa orda yaramazLik yapiyormu cokmerak ediyorum kizlar sizler eslerinizden bilirsiniz orda erkeklerin sosyal hayati nasil?ne zaman arasam calisiyo garibim ama cidden öylemi acaba:)
dedektiflik yapmak gerekiyor degilmi ama
Scorpi cok tsk ederim canim samimi sicak icten cevabin icin haklisin güven olayi ama biz henüz nisanliyiz ve bazi forumlardaki kadin düskünü erkeklerin ordaki bayanlarla yasadiklarini anlatmalarina tahammül edemiyor soruyorum varsada öyle seyler asla kendine toz kondurmuyor:) Bende senin gibi sana güveniyorum diyip susuyorum:)ama olsada öyle bir sey bana hissettirme diyorum (icim icim yiyor tabi bu arada:) isimiz ALLAHA kaldi anliycan Canim ins burda sürekli karsilasiriz öpüyorum Cok tsk ler tekrar yanitin icin
Not: Ben viyanada yasiyorum Ve nisanlimi yil basi icin buraya davet etmeyi düsünüpyorum o firmanin Vizesi ile yurtdisina cikis imkani olurmu bir bilen varsa benim icin sorup ögrenirsen Cok sevindirirsin
Görüsmek üzere...
merhaba BAYANLAR.nasılsın .günleriniz nasıl geçiyor Moskovada.Ben en sonunda Türkiyede doğum yapıpta geleceğim galiba öyle görünüyo.Eşim bi türlü istemiyo Moskovada doğum yapmamı.Müslüman ülkede müslüman insanların elinde doğması var birde diğeri, gerçi ben ilk doğumumu Türkmenistanda yapmıştım bir problem olmamıştı ama neyse .Bu arada bende burada ufak ufak rusça çalışıyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz orada görüşme imkanı oluyormu sizlerin gittiğiniz veya katıldığınız başka arkadaş gurupları var mı.Ben Türkçe Öğretmeniyim hani orada gidecek yer bulamayıp birden evde( hapsolmak )kalmak zor gelebilir diye düşünüyorum o bakımdan .Mesela Türkmenistandayken çalışıyordum Türk okullarında ayrıca arkadaş gurubumuzda vardı hiç sıkıntı olmuyodu.Orada da öyle şeyler varmı merak ettim de . Hadi kendinize iyi bakın .A.E.O.
Scorpi cok tsk ederim canim samimi sicak icten cevabin icin haklisin güven olayi ama biz henüz nisanliyiz ve bazi forumlardaki kadin düskünü erkeklerin ordaki bayanlarla yasadiklarini anlatmalarina tahammül edemiyor soruyorum varsada öyle seyler asla kendine toz kondurmuyor:) Bende senin gibi sana güveniyorum diyip susuyorum:)ama olsada öyle bir sey bana hissettirme diyorum (icim icim yiyor tabi bu arada:) isimiz ALLAHA kaldi anliycan Canim ins burda sürekli karsilasiriz öpüyorum Cok tsk ler tekrar yanitin icin
Not: Ben viyanada yasiyorum Ve nisanlimi yil basi icin buraya davet etmeyi düsünüpyorum o firmanin Vizesi ile yurtdisina cikis imkani olurmu bir bilen varsa benim icin sorup ögrenirsen Cok sevindirirsin
Görüsmek üzere...
Nrhs esimden sordum, isci vizesi ile yurt disina cikamiyormus... sanirim rusyadaki viyana konsolosluguna gidipte ordan vize alcak gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?