3 aylik kizimla uyku rutini olusturmak istiyorum..
fazla yazamiyorum uyandi cunki.dondugumde okuycam yorumlar icin minnettarim tabi yorum gelirse :) :)
3 aylik kizimla uyku rutini olusturmak istiyorum..
fazla yazamiyorum uyandi cunki.dondugumde okuycam yorumlar icin minnettarim tabi yorum gelirse :) :)
Birde gündüzleri aynı saatte uyuturdum.11:00-13:00 arası 17:00-18:00 arası.Merhabalar canım;
Ben kızıma uyku rutinini alıştırmak için saat 21:30 da banyo yaptırma yöntemini kullandım:)Senin kızına işlermi bilemem ama akşamları yıkayıp yağla masaj yaparım.Karnını doyururum uyanmazdı.20. ayında şimdi halen aynı saatte yıkarım akşam yatar sabah 7:00 de kalkar.
Lakin bebiş küçükken uykusunda kalkıp emzirirdim.
Aynı benim oğlum. 10 aylık oldu hala ya emerek yada sallanarak uyur, en az 4 kere uyanır. 4 ve aşağısında kendimi şanslı hissediyorum :)Benim kızım 6 aylık oldu uyku egitimi her cocuğa verilemiyor maalesef kızım kolik olduğu için uykusu hep problemliydi öylede gitti hala sallanmadan uyumuyor her gece 5 defa kalkıyor inşallah siz başarırsınız sabırlı olun ama biraz zaman alabilir
birde uyurken birden atiyor kendini gozlerini koca koca aciyor korkmus gibi boyle ...
evet kundak 4 aylık olana kadar çözüm oluyor sonra durmuyorlar ama içinde bende kendi kendine uyumasını çok isterdim kızımın yada gece az uyanmasını ama hepsi hayalden öteye gidemiyoronlara tıpta büyüme sıçramaları deniyor
büyüdükçe geçiyor
kundak yapıyorsan daha az sıçrayıp daha uzun süre uyur
evet kundak 4 aylık olana kadar çözüm oluyor sonra durmuyorlar ama içinde bende kendi kendine uyumasını çok isterdim kızımın yada gece az uyanmasını ama hepsi hayalden öteye gidemiyor
6kızınız kaç aylık
Uykusuz günlere hoş geldinnn.. ama hayatının en güzel günleri yeni başlıyor desem abartmam.3 aylik kizimla uyku rutini olusturmak istiyorum..
annem yok kimse yok yardimci..Uykusuz günlere hoş geldinnn.. ama hayatının en güzel günleri yeni başlıyor desem abartmam.
Uyku için tam bir iksir henüz bulunamadı ama en azından bulduğun her fırsatı değerlendirmek gibi bir klişe var hala elimizde. Ama o her fırsatta da biri gelmezse ve mutlaka yapacak bir şey çıkmazsa..
Aslında ilk zamanlar gündüz çok uyurlar gece nöbeti için.
Sen de annen falan varsa gündüz biraz toplanana kadar gelebilir, o esnada sen de uyursun, küvet keyfi yaparsın…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?