Rüya Yorumları Rüya gördüm yorumlayın ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gulle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
43
0
0
Gaziantep
rüyamda 50 yaşları kara çarşaflı bir kadın kılığında cin gördm evimizin zilini çaldı ama biz açmadık fakat bu kadın kapımızıdan içeri girdi ve annemle ikimiz korktuk sonra annem bu kadınla sohbet etti ve sonra deli olarrak gördüm bu kadının zararı dokunmus anneme ve sonra aynı duruma ben düştüm tam banyoda aynaya bakarken aynada arkadasımı gördüm ve oda bana gülüyodu ama şeytanice bende ona baktım yatak odamızdaydı ve ben ona sarılacaktım ama içimden bir ses dur! die bagırdı bende sarılmadım ona böle korkunç brşey ilk defa yaşıorm bu kabüs mü işaret mi bilmiorm ama bu aynada gördügüm arakdasda daha yeni bu hafta evimize gelmişti acaba onla bir ilgisi var mı?

tuylerım urperdı okurken..ben cok etkılenırım boyle seylerden cokta korkarım..evınıze gıren cıkana dıkkat edın..ayrıca bırıde sıızn dedıkodunuzu yapmıs.evınıze yasın okuyun abdestınızı alın ve bır kaseye azıcık bır sırke koyun.yasın bıttıkten sonra bu sırkeyı al elıne ve evının tum odalarına hafıfce serp. ama dua okuyarak serp.

ruyan gercekten cok korkunc...dedıgımı yap evınden kotulklerın uzaklasıtını goreceksın ınsalah...

dedıgım gıbı gırene cıkana dıkkat et.annende dıkkat etsın.baska ortamlarda otobuste carsıda vb.yerlere tek basınıza gıtmeyın..

hayırlara gelsin diyelim, ama birazürperdim bende okurken,
evinize gelecek olan birileri canınınzı sıkabilir yada çok yakın arkadaş gibi görüp ummadığınız biri tarafından üzülebilirsiniz,
dikkat edin bu aralar,

Konunuzu ilgili bölüme taşıdım..bilginize..

Arkadaşlar benim rüyamıda yorumlarmısınız bende sokakta yürüyorum.Köpek havlamalarını duyunca bir kapıdan içeri saklanıyorum ama kapı kapanmıyor elimle tutuyorum sonra biri yanında 2 tane köpekle geliyor kapıyı acıyor köpekler üstüme saldırdı ben itmeye çalıştım sonra ikiside sağ ve sol elimin işaret parmağını ısırmışlar sonradan parmaklarıma bakıyorum küçücük diş izleri duruyor.

Benim erkek arkadaşımın annesi rüya gördü rüya böyle ;
anneni görüyorum canla ayrıldığınızı söylemişsin oda diyorki iyi olmuş ben zaten arkadaşlık yapmanızı istemiyordum bi üzüyodum

Arkadaşlar ne demek bu acaba evli değilim ve canla konuşmuyoruz bile annesiyle konuşuyoruz

Back
X