rüya görüp hamile olduğunu öğrenenler..:)

merve3334

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
909
33
643
kızlar bende dahil olmak üzere hamile kalan herkes hamile olduğunu öğrenmeden rüyalar görür bu ara bende çok görüyorum ama daha öğrenmem için erken
bakalım siz ne rüya gördünüz bebeklerinize hamileyken veya hamile kalmadan önce..

bnde 2 gun önce ruyamda esımın kucuk bır erkek kardesı oldugunu gordum ama bebek cok tatlıydı ve hep benım kucagımdaydı dunde bı arkadasım aradı ruyasında benı hamıle gormus aynı arkadasım 2 ay önce memleketten geldı memleketteyken ruyamda tasınıyodunuz dedı bnde hadı be ordan demıstım ama hıc aklımızda yokken 2-3 gun ıcınde tasındık bakalım sımdı bu ruyasıda cıkar ıns

inşallah canım ya,bende geçen gün rüyamda bi kızım olmuştu sağ göğsümden emzirdim onu sanki gerçekti ya çok tuhaf oldum nedir acaba hayırdır inşallah

oğlum şu an 4,5 yaşında.ona hamileyken bir rüya görmüştüm.daha doğrusu ona hamile kaldığım geceydi galiba.rüyamda kucağıma bir oğlan bebek veriyorlardı.çıplaktı benim üst tarafım da çıplaktı.yatağımızda yarı oturur şekilde al bu senin bu sana allahın emaneti ona iyi bak deyip kucağıma verdiler emzirmeye başladım.teni tenime deyiyordu.rüyanın etkisinde kalmıştım eşime anlattım.o sıralar enfeksiyon sebebiyle doktora gidiyordum.bir sürü antibiyotik vajinal fitil falan vermişlerdi.sırf o rüyam için ilaçları adetimden sonra kullanayım diye erteledim.iyi ki öyle yapmışım.belki bana bir uyarıydı.kullansaydım o hapları bebeğimi aldırmak zorunda kalacaktım.rüyalara inanarım.belki sizinde rüyanız çıkabilir.hayırlısı olsun....

Son düzenleme:

cnm öncelıkle rabbım yavrunu analı babalı buyutmeyı nasıp etsın:109: benım adetım bugun tam 22 gun gectı doktora gttım test yaptırdım negatıf cıktı kıst fln da yok adet sokturucu verdı 4 gundur kullanıyorum ama yıne de sımdı senın yazdıgını okuyunca kullanmasammı acaba dıyedusundum

22 gün çok ama canım ya olsa çıkardı diye düşünüyorum ama kistte yoksa niye adet olmadın ki acaba bikaçgün daha bekle olmazsa

teşekkür ederim canım.allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ultrasonla bakmadı mı doktor?gecikme varsa kist falan var mı diye bakması gerekirdi.bebek varsa görünürdü.belki rüyan bir daha ki ay gerçek olur deyip olumlu düşünelim

22 gün çok ama canım ya olsa çıkardı diye düşünüyorum ama kistte yoksa niye adet olmadın ki acaba bikaçgün daha bekle olmazsa

beklıyorum cnm napıyım adet sokturucuyu de kullanıyorum annem bana hamıleyken 1.5 aylık olana kadar bende cıkmamısım testler de acaba öylemı dıye bazen dusunuyorum ama kendımı umıtlendırmek ıstemıyorum 2 gunluk ılacım kaldı ıns bıtınce de olmassam guzel haberler verırım sızlere ıns

amın cnm ıns cok ıstyrm bebısım olsunultrasyonda baktı cnm kıstte yok kese de yok psıkolojık hava degsmı fılandr dedı adet sokturucu verdı ıste

amın cnm ıns cok ıstyrm bebısım olsunultrasyonda baktı cnm kıstte yok kese de yok psıkolojık hava degsmı fılandr dedı adet sokturucu verdı ıste

rüyandan çok etkilenip kendini hamile sandıysan adetinde gecikme olabilir.benim bazı aylar acaba hamilemiyim diye düşünmekten adetimin 1 hafta geç geldiği olurdu hayırlısı olsun canım...

rüyandan çok etkilenip kendini hamile sandıysan adetinde gecikme olabilir.benim bazı aylar acaba hamilemiyim diye düşünmekten adetimin 1 hafta geç geldiği olurdu hayırlısı olsun canım...

evt hayrlısı olsun cnm sıkmıyorum kendımı artık dedıgn gbı stresden gözum korktu artk rahatlamaya calısıyrum

aynen ya bende bazı aylar hamile olmadığımı bile bile test yapıyorum ki adetim başlasın:))test yaptığım akşamda olurum hep

bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce rüyamda pembe bebek kıyafetleri falan gördüm iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim sonra kızım oldu... inşallah seninde kızın olacak kızıma arkadaş gelecek damlacım

inşallah melek ya çok istiyorum artık sabrım kalmadı valla öffffffffff

hamilelik belirtisi olarak kabızlık ve akıntı varmış
kızlar bende 1haftadır kabızlık var ama akıntım artmadı acaba akıntı sonradan mı başlar yoksa ovilasyon sonrası artarak devam mı eder???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…