Selam kızlar... Ben rüyamda 1-1.5 yaşlarında bir kızım olduğunu görmüştüm, adı Rüya'ydı. Sabah uyandığımda eşime anlattım, güldük epey kızımız olursa adını Rüya koyalım o zaman falan dedik. Henüz çocuk düşünmediğimiz için dikkate almadım pek. Yaklaşık 1 hafta sonra, reglimden 1 gün önce bi anda aklıma esti test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :) Tam sürpriz oldu yani :) Şimdi 20. haftamızdayız, eğer cinsiyet konusunda bir yanlış yoksa kızımız geliyor :)
bu ay çok ümitliydim ben adetim de aynı gün gelmeyince heveslenmiştim iyice ama
bu gece rüyamda kuzenim benim evime gelip gerçek evim değil ama benim evimmiş güyya geldi büssürü yumurta kırdı
uyandım ki adet olmuşum yaa((( şimdi tabire de baktım yumurta çocuk diye tabir olurmuş (
Selam kızlar... Ben rüyamda 1-1.5 yaşlarında bir kızım olduğunu görmüştüm, adı Rüya'ydı. Sabah uyandığımda eşime anlattım, güldük epey kızımız olursa adını Rüya koyalım o zaman falan dedik. Henüz çocuk düşünmediğimiz için dikkate almadım pek. Yaklaşık 1 hafta sonra, reglimden 1 gün önce bi anda aklıma esti test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :) Tam sürpriz oldu yani :) Şimdi 20. haftamızdayız, eğer cinsiyet konusunda bir yanlış yoksa kızımız geliyor :)
ne güzel ya maşallahhhh
allahım bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah..
dua edin bize kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?