rüya görüp hamile olduğunu öğrenenler..:)

bu ay çok ümitliydim ben adetim de aynı gün gelmeyince heveslenmiştim iyice ama
bu gece rüyamda kuzenim benim evime gelip gerçek evim değil ama benim evimmiş güyya geldi büssürü yumurta kırdı
uyandım ki adet olmuşum yaa((( şimdi tabire de baktım yumurta çocuk diye tabir olurmuş (

Selam kızlar... Ben rüyamda 1-1.5 yaşlarında bir kızım olduğunu görmüştüm, adı Rüya'ydı. Sabah uyandığımda eşime anlattım, güldük epey kızımız olursa adını Rüya koyalım o zaman falan dedik. Henüz çocuk düşünmediğimiz için dikkate almadım pek. Yaklaşık 1 hafta sonra, reglimden 1 gün önce bi anda aklıma esti test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :) Tam sürpriz oldu yani :) Şimdi 20. haftamızdayız, eğer cinsiyet konusunda bir yanlış yoksa kızımız geliyor :)

Allah anali babali buyutsun insallah

bende bir cocuk istiyorum ama daha evlenmem lazim once(( ya off ya,esra erola mi ciksam?:))))

ne güzel maşallahh
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım

Canım merhaba. Ben de senin yaşadığını yaşadım...Geçen sene rüyamda bir oğlumun olduğunu gördüm. Adı da Poyraz'dı. O zaman hamileymişim meğer ama biz 1 hafta sonra öğrendik Şimdi oğlum doğdu 4.5 aylık ve adı poyraz

ne güzel ya maşallahhhh
allahım bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah..
dua edin bize kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş

evet yazdıktan sonra farkettim öyleymiş allah bağışlasın
ama senden önceki bayanda aynı şeyi yazmış ya o hala hamile ona gitsin lafım ozaman :))
bu arada sağol canım başkasının ağzınından gelen duaya hepimizin ihtiyacı var

iyi geceler. rüyamda ozaman dr falan gidiyordum bebek için.rüyamda bi yaşlı adam gördüm.göbek bağı kesilmemiş yeni doğmuş bi bebeği yeşil örtü içinde bana getirdi bu senin oğlun die.benim daha çocuğum yok dede benim değil o dedim.dede de bu senin kanından senin canından al adıda bünyamin dedi.kucağıma verdi gitti.aradan 1 ay sonra aynı rüyayı bikez daha gördüm.kontrol için dr gittiğimde ise ki ogün kanal filmi çekilecekti 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim.adını bünyamin koymak istedim fakat eşimin ailesi eski isim die ileri geri konuştular.oğlum şimdi 6 yaşında adıda furkan göbek adınıda bünyamin koydum.oğlum iki adınıda biliyor. geçen senede rüyamda altın yüzükk bulmuştum.güzel bi yerdeydi.sonra netten baktım anlamı hamilelik yazıyordu inanmadım.ama 3 ay sona hamile kaldım şimdi 9 aylık bi oğlum var

oo maşallah
çok inanıyorum dualara özellikle etksinde kaldıklarım çok çıkar

3 ay önce rüyamda eşimle bi bebek mağazasına girdik.mavi beyaz bi bebek şapkası aldım fiyatını sordum 40tl dedi satıcı bende çok pahalı gerek yok dedim almadan çıktık mağazadan biz biraz yürüdük sonra aynı mağazadan bi adam elinde bi hediye paketiyle bize doğru koştu hediye paketini bize verdi bişey söylemeden geri döndü gitti bizde alıp yolumuza gittik..
o ay tüp bebeğe başlıyacaktık bende uynadığımda çok üzüldüm olmıcakmı acaba aldım geri bıraktım diye ama eşimden tahlil istedi doktor tedaviye başlamadan önce bi duruma bakalım diye sabah eşim beni bi aradı ağlıyarak tahlilim çok iyi doktor tüp bebek yapmıyo normal yolla deneyin diyo dedi şoooook oldum ve tabi çok mutlu olduk 2 aydır deniyoruz işte kısmet nezaman bakalım

Son düzenleme:
belkide bebeğe işarettir canım
rabbim benim yüzümü güldürdü darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
bende hamile olduğumu öğrenmeden yaklaşık bi hafta kadar önce rüyamda bi kız bebeğimin olduğunu görmüştüm, bebek fikrine bi türlü alışamamıştım 6 senelik evliliğimde sürekli erteliyordum bu sene seneye diye yani beklemiyordum hiç, ve şu an 7 haftalık hamileyim, sabah gözümü açtığımda gülümsüyordum rüyanın etkisiyle, allah isteyen herkese yaşatsın bu hisleri darısı isteyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…