Rüya Yorumları Rüya içinde rüya gördüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi gi.em
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Rüyamda ilk önce gökyüzündeydim (samanyolunda dünyayı görüyordum) heryer karanlıktı sadece bir sürü yıldızlarlar vardı hepside çok parlaktı ışıl ışıldı ben bir yandan onlara bakıyorum hayranlıkla,ama bir yandan düşücem diye korkuyordum çünkü gökyüzünde yürüdüğümü hissediyordum ama bu imkansızdı farkındaydım.Bu rüyamdan aynı yatağımda yattığım şeklim ile uyandım kendi odamda kendi yatağımdaydım içersi karanlıktı sadece çok az ışık vardı ve odamda kahverengi çok ama çok güzel tam burun kısmında beyazlık olan bir at vardı ve başını yana çevirmiş bana bakıyordu.Ben uyandığımı düşünürek nasıl olur diye düşünürken bu rüyamdanda uyandım.Sizde bunun anlamı nedir?

Rüya içinde görülen rüyalar iki grup tarafından görülür:
1- Aşırı derecede zihni yorgun olan insanlar ki bu bir hastalığın belirtisi de olabilir. Gerçekle rüyayı ayırt edememe rahatsızlığıdır.
2- Rüyayı kontrol edebilme yeteneği olabilen kişiler.

Rüya içinde görülen rüyalarda kişi uyanıp yüzünü gözünü yıkayıp kahvaltı edip işe gittiğini... vs görürken birden biri uyanır. Kişinin hayatının motonluğunu yansıtır. Sizin rüya içinde gördüğünüz rüyada mantık hatası var gibime geldi. Rüyada düşmekten korkmanız beni şüphelendirdi. Kendi kendime acaba gerçek bir rüya değil mi diye düşündüm.

Neyse kısaca rüyaların yorumunu bilen bir alim şu an yaşamıyor. İnşallah sonu hayırlıdır.

gerçek bir rüya değil mi derken ne demek istedin tatlım anlamadım.Rüyamda gökyüzünde iken düşerim burdan çünkü çok yüksek bilincine hala sahiptim oyüzden korkuyordum.At görmem ise daha öncede de rüyalarımda bikaç sefer koşan atlar görmüştüm

Bence güzel bir rüya görmüşsün... kendimce yorumum; aklından geçirdiğin ama olmaz gözüyle baktığın bir şeyin olacağı.

Back
X