RÜYA MI ACABA

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba kızlar,
Eski konularımdan hatırlayanlar varsa bilirler, bakire değilim sevgilime söyleyemiyorum diye konu açmıştım. sevgilimin baskıcı olduğundan bahsetmiştim. daha sonra aramızın kötü olduğunu ara verdiğimizi yazmıştım. o zamandan beri görüşmedik hiç ara ara yazıştık ama düzelme yoktu. içim soğumuyordu bir türlü. hatta geçen hafta kv adayıyla ilgili konu açtım. kafamda hiç soru işareti kalmasın diye her şeyi oturdum düşündüm size de danıştım ve tamamen bitirdim. kuş gibi hafifledim, yüzüm gülmeye başladı, gezdim eğlendim. neyse gelelim konuya..
3- 4 gün önce sosyal medyadan biri bana ulaştı. aynı yerde yaşıyoruz. tanımışlığım yok ama görmüşlüğüm vardı eskiden. işe gidip gelirken beni görüyormuş çok etkilenmiş vs. ben de ilişkimin yeni bittiğini istemediğimi söyledim. sadece bir şans istedi pişman olmazsın dedi. istemezsen bir daha yazmam ve daha bir çok şey dedi. görüştük hatta her gün görüşüyoruz. beni etkilemek için her şeyi yapıyor. 2 senede görmediğimi 2 günde gördüm kızlar. mum ışığında yemekler, mektuplar, her görüştüğümüzde çiçekler..
bana dedi ki geçmişte ne olduysa hiçbir önemi yok bilmek de istemiyorum sadece yanımda ol dedi.
giyimine karışmam sen napcağını bilirsin dedi. 2 senedir iş yerimin yerini bilmezdi eski sevgilim, yeni tanıştığım kişi her sabah beni işe bırakmak almak istiyor. ister istemez kıyas yapıyorum eskisiyle.
annesine beni anlatmış, görüştüğümüz yere annesi geldi bana sürpriz yapmış. bizi tanıştırdı. annemle tanışmak istiyor şimdi de. uzatmayalım bu işi diyor ilk kez bu duyguları yaşadığını söylüyor. ve daha nicesi.
saygın bir mesleği var o konuda da sıkıntı yok. anlam veremiyorum olanlara zaman diyorum hep ona da ama çok mutluyum.
değerli ablalarım kardeşlerim, siz olsanız ne düşünürdünüz

Evet rüya gibi ama dikkatli ol kaptırma kendini iyice düşün. Gerçeklere dönüş baslayinca nasıl biri olacak bunu ogreeye çalış. Mutluluklar

Kendimi kaptırmadan bi denerim ama çok da havalara uçmam 2 haftada belli olmaz çünkü

ayy çok güzel eskı konundan biliyorum senı canımm ,

bak çok şükür de ,bol bol dua et şükür et ama acele etme biraz ağırda al diyecem

ama

bende eşimle senın anlattıkların gibi evlendik ,

hadi hayırlısı

çok erken ama; nişan da birbirinizi tanımak içindir...nişanı uzatırsınız...tanıyın biraz karşı tarafı.... ilk günler tabiki güzel olur....nasıl huyuları vardır bunu çözmek lazım...

Benim dikkatimi şu çekti ..bakire olup olmadığınızı kimseye açıklamak zorunda değilsiniz ,neden bunu dert ediyorsunuz ki?gecmişte olan beni ilgilendirmez diyene de dikkat edin çünkü zemin arıyor ve duygusal boşluktan sızmaya çalışıyor olabilir

Benim dikkatimi şu çekti ..bakire olup olmadığınızı kimseye açıklamak zorunda değilsiniz ,neden bunu dert ediyorsunuz ki?gecmişte olan beni ilgilendirmez diyene de dikkat edin çünkü zemin arıyor ve duygusal boşluktan sızmaya çalışıyor olabilir
Değilim evet ama eski konuma bakarsanız çok sıkıntı ettim kendime maalesef.. zaten kendisi sormadı ben ağzını aradım. geçmişle ya da başka şeyle ilgili bilmek istediğin bir şey var mı diye.

Back
X