Ruya tabirinden anlayanlar var midir acep :)

perikizi0035

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
71
32
8
38
Bayanlar bebek bekliyorum :) 16. Haftamiz bitti 17. Haftamizdayiz doktorumuz net demese de kiz dedi ben erkek hissediyorum
Neyse sorum su kayinvalidem ruyasinda erkek dogursugumu ve isminin cinar oldugunu soyledi ruya yorumlayabilen bakabilir mi acaba
Bu arada esim erkek olursa cinar koyacagim ismini demisti ama bizden baskasida bilmiyordu
Ne anlama geliyor ki acaba

Hayrolsun inşallah.
Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin.
Kv niz ermiş olabilir ya da
Bu ismi eşiniz değil kv istiyor olabilir.
O oğluna söylemiştir. Oğlu da size kendi istiyormuş gibi söylemiş olabilir.

Hayrolsun inşallah.
Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin.
Kv niz ermiş olabilir ya da
Bu ismi eşiniz değil kv istiyor olabilir.
O oğluna söylemiştir. Oğlu da size kendi istiyormuş gibi söylemiş olabilir.
Biz ilk bebegimizi dogumuna 1 hafta kala kaybettik o gece hastanede yanlizken soylemisti esim bir daha deneriz erkek olursada cinar koyariz cinar agaci gibi olur omru demisti
Hic o acidan bakmadim acikcasi acaba fasulyemin cinsiyeti icin bir anlami varmi diye merk etmistim ama ay bi sasirdim ben

Bayanlar bebek bekliyorum :) 16. Haftamiz bitti 17. Haftamizdayiz doktorumuz net demese de kiz dedi ben erkek hissediyorum
Neyse sorum su kayinvalidem ruyasinda erkek dogursugumu ve isminin cinar oldugunu soyledi ruya yorumlayabilen bakabilir mi acaba
Bu arada esim erkek olursa cinar koyacagim ismini demisti ama bizden baskasida bilmiyordu
Kv niz peygamber degilse isim onun fikri 😂

Belki annesine o söylemiştir.
Annesinin hafızasında kalmıştır.
Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Evinize dinleme cihazı yerleştirmiş olabilir...

Biz ilk bebegimizi dogumuna 1 hafta kala kaybettik o gece hastanede yanlizken soylemisti esim bir daha deneriz erkek olursada cinar koyariz cinar agaci gibi olur omru demisti
Hic o acidan bakmadim acikcasi acaba fasulyemin cinsiyeti icin bir anlami varmi diye merk etmistim ama ay bi sasirdim ben
Bayağı bir iş dönmüş gibi. Yani eğer ki bebeğiniz erkekse de bu ismi koymayın bence

Back
X