- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi perikizi0035
Bu kadar insan aynı şeyi düşündüyse sadece bir rüya değildirYa sdc bi ruyayi merk etmistim ama ben yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar insan aynı şeyi düşündüyse sadece bir rüya değildirYa sdc bi ruyayi merk etmistim ama ben yaaa
Ilk bebegime hamile oldgumu ogrendigimden beri her gun once saglikli sonra hayirli bir evlat diye dua ettim kaybettik yine hep oyle dua ettim hemde hergun yine oyle dua ediyorumHayırlı ve sağlıklı demeyi ihmal etmeyin. Önceliğiniz hayırlı ve sağlıklı olması olsun.![]()
Inceden bir tirstim yanlizBu kadar insan aynı şeyi düşündüyse sadece bir rüya değildir![]()
Aranızda bunun muhabbeti sadece bir kez gecmis olabilir ama belki ailesinden biriyle de bunun muhabbeti geçmiştir. Neticede her dakika birlikte olmuyorsunuzdur eşinizle. Cinsiyeti belli mi? Ne hissediyorsun? Isim dusundunuz mu? Bu ve benzer muhabbetler hep geçer bu durumlarda. Böyle bi muhabbet esnasinda k.valideniz de dogrudan veya dolayli olarak bunu duymuş olabilir. Belki de eşiniz sizle evlenmeden önce bile evde bunun muhabbetini yapmış olabilir, erkek çocugum olursa ismini şu kızım olursa bu koyacagım diye.Inceden bir tirstim yanliz
Bizim bu ikinci evladimi ilk evladimiz yani kaybettigimiz erkekti ve cinar ismini hic soylememisti bana biz bambaska bir isim secmistik ilk bebegimiz icin o yuzden ilk basta yani bu konuyu acarken sadece bir ruya tabiri olarak dusundum hani belki kayinvalidemin simdiki evladimi erkek olarak gormesinin bebgimin cinsiyeti anlaminda bir manasi vardir diye dusundum ve bunu ogrenmk istemistim sadece aslinda :)Aranızda bunun muhabbeti sadece bir kez gecmis olabilir ama belki ailesinden biriyle de bunun muhabbeti geçmiştir. Neticede her dakika birlikte olmuyorsunuzdur eşinizle. Cinsiyeti belli mi? Ne hissediyorsun? Isim dusundunuz mu? Bu ve benzer muhabbetler hep geçer bu durumlarda. Böyle bi muhabbet esnasinda k.valideniz de dogrudan veya dolayli olarak bunu duymuş olabilir. Belki de eşiniz sizle evlenmeden önce bile evde bunun muhabbetini yapmış olabilir, erkek çocugum olursa ismini şu kızım olursa bu koyacagım diye.
Anladım, malum olmuş olabilir pekala tabiki. Bana malum olmustu mesela kendi çocuğumun cinsiyeti :)Bizim bu ikinci evladimi ilk evladimiz yani kaybettigimiz erkekti ve cinar ismini hic soylememisti bana biz bambaska bir isim secmistik ilk bebegimiz icin o yuzden ilk basta yani bu konuyu acarken sadece bir ruya tabiri olarak dusundum hani belki kayinvalidemin simdiki evladimi erkek olarak gormesinin bebgimin cinsiyeti anlaminda bir manasi vardir diye dusundum ve bunu ogrenmk istemistim sadece aslinda :)
Allah in isine tabiki karisilmaz onceliklr saglikli ve hayirli olmasi ama Allah in bildiğini kuldan saklayacak degilim ilk kaybimizdan kaynakli gonlumden erkek geciyor oylede hissediyorum umarim doktor yanilmistir diyorum ne diyim :)Anladım, malum olmuş olabilir pekala tabiki. Bana malum olmustu mesela kendi çocuğumun cinsiyeti :)
A kız mı demişti doktorunuz? Orasını kaçırmışım. Kacıncı haftanızdasınız? Bnm yegenime de erkek demisti doktoru sonradan degistirip kızmış demişti. Ilk haftalarda yanılmalar çok oluyor, yüzde yüz emin degilseniz cinsiyet ögrenmek istemiyorum demistim ben de kendi doktoruma :))Allah in isine tabiki karisilmaz onceliklr saglikli ve hayirli olmasi ama Allah in bildiğini kuldan saklayacak degilim ilk kaybimizdan kaynakli gonlumden erkek geciyor oylede hissediyorum umarim doktor yanilmistir diyorum ne diyim :)
Kiz dedi ama sunuda soyledi ben yuzde vererek cinsiyet soylemeye karsiyim o yuzden kiz diyorum ve degisirse ben yanilmisim diyecegim dedi yani e net kiz demediA kız mı demişti doktorunuz? Orasını kaçırmışım. Kacıncı haftanızdasınız? Bnm yegenime de erkek demisti doktoru sonradan degistirip kızmış demişti. Ilk haftalarda yanılmalar çok oluyor, yüzde yüz emin degilseniz cinsiyet ögrenmek istemiyorum demistim ben de kendi doktoruma :))
K.validenizi bilmem ama siz erkek hissediyorsaniz erkek olma ihtimali cok yuksek bence. Anneler hissediyorlar. Hayırlısı olsun, saglicakla kucaginiza alın inşallahKiz dedi ama sunuda soyledi ben yuzde vererek cinsiyet soylemeye karsiyim o yuzden kiz diyorum ve degisirse ben yanilmisim diyecegim dedi yani e net kiz demedi
Aslinda benim karisma noktam orda basliyor ilk gebeligimle ayni seyleri yasiyorum daha once bir post acmistim butun hurafeler hesaplamalar cin takvimi vs hepsi erkek ben oyle hissediyorum ama ultrasinda buyuk ihtimalle kiz saskinim acikcasi sonradan kayinvalidemin ruyasi geldi aklima esim daha once de ruyalari cikiyor bazen demisti o yuzden bu postu acmistim aslinda :)
Aminnn Allah isteyen herkese once saglikli sonra hayirli evlat / evlatlar nasip etsinK.validenizi bilmem ama siz erkek hissediyorsaniz erkek olma ihtimali cok yuksek bence. Anneler hissediyorlar. Hayırlısı olsun, saglicakla kucaginiza alın inşallah![]()
:) inşallah kayınvalidenizin içine doğmuştur ve erkek olursa çınar koyarsınızYa sdc bi ruyayi merk etmistim ama ben yaaa
Bu aksamdan sonra bir tereddut ettim :) belki iki isim olabilir benimde gonlumde bir aslan var cunku:) inşallah kayınvalidenizin içine doğmuştur ve erkek olursa çınar koyarsınız
Ben iki isim olayını çok seviyorum. Çocuğa da ilerde seçenek oluyor, sevdiğini kullanır..Bu aksamdan sonra bir tereddut ettim :) belki iki isim olabilir benimde gonlumde bir aslan var cunku
Ilk bebegimizde karsi cikmistim aslinda ama simdi esiminde benimde yarim kalan bir hikayemiz var ve bu ikimizin hikayesi ayni sebeplerle yani benzetmelerle farkli isimler sectik cunku cok emindim ben erkek oldugundan ki aslinda hala yok ya erkek diyorumBen iki isim olayını çok seviyorum. Çocuğa da ilerde seçenek oluyor, sevdiğini kullanır..
Canim önemli olan sağlıkla doğurman..isterse ismi kayınvaliden eşine soylemis olsun sorun değil ..eşin çınar koymak istediğin de sende istedinse sorun yok ..isterse kayınvaliden sonradan ismini ben koydum desin ..ne fark edecek ki..çınar ismi de guzrl bir isim .. Rabb'im sağlıkla.kucavina almayı nasip etsin..Bayanlar bebek bekliyorum :) 16. Haftamiz bitti 17. Haftamizdayiz doktorumuz net demese de kiz dedi ben erkek hissediyorum
Neyse sorum su kayinvalidem ruyasinda erkek dogursugumu ve isminin cinar oldugunu soyledi ruya yorumlayabilen bakabilir mi acaba
Bu arada esim erkek olursa cinar koyacagim ismini demisti ama bizden baskasida bilmiyordu
Ne anlama geliyor ki acaba
Tabiki oncelik saglikli olmalari isminin kimin sectigi degil burda konu kayinvalidemin bunu bilmiyor olmasiydi ayrica cinsiyet konusunda biz ilk bebegimizi kaybettik dogumuna 1 hafta 10 gun vardi o erkekti Allah in bildigini kuldan saklamaninda anlami yok gonlumuzden erkek geciyordu yada gecti bu yuzden ki ilkinde cinsiyetini hic sormadim bile ben hep sagliklimi diye sordum simdide oyleyim once kalbi atiyormu diye soruyorumCanim önemli olan sağlıkla doğurman..isterse ismi kayınvaliden eşine soylemis olsun sorun değil ..eşin çınar koymak istediğin de sende istedinse sorun yok ..isterse kayınvaliden sonradan ismini ben koydum desin ..ne fark edecek ki..çınar ismi de guzrl bir isim .. Rabb'im sağlıkla.kucavina almayı nasip etsin..
Öyle ..önemli olan sağlıkla olması gercekte..bizde yıllardır mucadele veriyoruz 13 yıldır 8. Kez tüp bbek yaptık şimdi çok şükür pozitifi gördük..şimdi acaba kese sonra kalp atışi duyrmiyiz diye bekliyoruz ..eşim kizim olursa annemin adını koymak istiyorum dedi kavinvalidem vefat etti bnde olsun koyarız dedim..o kadar yıl hasret cektikten sonra isme takilamam...Tabiki oncelik saglikli olmalari isminin kimin sectigi degil burda konu kayinvalidemin bunu bilmiyor olmasiydi ayrica cinsiyet konusunda biz ilk bebegimizi kaybettik dogumuna 1 hafta 10 gun vardi o erkekti Allah in bildigini kuldan saklamaninda anlami yok gonlumuzden erkek geciyordu yada gecti bu yuzden ki ilkinde cinsiyetini hic sormadim bile ben hep sagliklimi diye sordum simdide oyleyim once kalbi atiyormu diye soruyorum
Bilmesi de birşey degistirmesin sizin için bazen kavinvalide Ler acaba ben söylesem istemezse diye.dusunuyorlar..ama senin için çınar ismi güzel ise içine siniyorsa köy bnxe..Tabiki oncelik saglikli olmalari isminin kimin sectigi degil burda konu kayinvalidemin bunu bilmiyor olmasiydi ayrica cinsiyet konusunda biz ilk bebegimizi kaybettik dogumuna 1 hafta 10 gun vardi o erkekti Allah in bildigini kuldan saklamaninda anlami yok gonlumuzden erkek geciyordu yada gecti bu yuzden ki ilkinde cinsiyetini hic sormadim bile ben hep sagliklimi diye sordum simdide oyleyim once kalbi atiyormu diye soruyorum
Simdi 20. Haftamizin (19+1) icindeyiz buyuk olasilik kiz gi i hala net cevap alamadim en son kontrolde erkek dedi esim isyan etti artik biribiz emin olun diye resmini ver o zaman dediBilmesi de birşey degistirmesin sizin için bazen kavinvalide Ler acaba ben söylesem istemezse diye.dusunuyorlar..ama senin için çınar ismi güzel ise içine siniyorsa köy bnxe..