- Konu Sahibi sudeketenci
-
rüyamda uzun zamandır görmediğim bi akrabamız ismi murat.elinde karton karton yumurta var ve bana doğru geliyor 1 kartonunu bana verip gidiyor.(evliyim bu arada canım netten baktım biraz bebiş habercisi olabilirmiş bu rüya öylemi gerçekten)şimdiden teşekkürler...
Merhaba.
Şu rüyamı yorumlarmısınız hayırlısıyla.
Rüyamda evimizi zaten basmış ve bizim farkında olmadığımız hamam böcekleri ölüsü görüyorum.
Kimisi ölmüş kimisi can çekişmekteydi.
İlaçlama ustası gelip eve ilaç sıkıyor ve anında böcek ölüleri ortalıkta gözüküveriyor.
Bunun peşinden de şu rüyayı gördüm malesef.
Eşim ben etraf kalabalık.
Bizim eve yakınmı bizim binada mı orasını bilemiyorum.
Eşim yıkılan bir yerden köpek leşi çıkarıyor.
Aynı zamanda kedi ölüleri yani leşleri de çıkarıyor.
Köpek iki taneydi biri beyazdı.Beyaz köpek...
Ama bu beyaz köpek ölüsü şişti yani bedeni acayip şişkindi balon gibi aynı.
Kedi ölüleri de üç taneydi hatta rüyamda da saydım tek tek.
Kedi renkleri aklımda değil sayın weiss.Sadece biri gözüme ilişmiş o da griydi.
Lütfen yorumu kötüye de işaret etse benden esirgemeyin.Bekliyorum dört gözle yorumunuzu.
Hayırlı günleriniz olsun.
2 gün önce Allahım rüyamda evleneceğim kişiyi göreyim diye niyetlenerek yatmıştım. Benim rüyalarımın geneli saçma sapan hani çoğu insanın gördüğü rüyalardan değildir gördüğüm zaman Allah'a şükür çıkıyor.neyse uzatmadan rüyamda evdeydik hanımlar arasında oturmuşuz. karşımda hanımlar vardı hanımların arasındada 1 tane genç oğlan.kuzenim annem bzim aileden tanıdıklar vardı ama evi tanımıyorum. otururkene bi hamam böceği girdi odaya girmesiyle beraber odayı çok pis bir koku sardı.koku çok baydı bende elimi yüzümü yıkayım diye lavaboya gitmek istedim. gittiğimde elini yıkayan genç benden 2 yaş büyük bir oğlan vardı. bana döndü bende senle tanışmak istiyordum dedi güldü bende elimi uzattım Betül dedim oda 1dk dedi elini yıkadı tekrar bana döndü ismini söyledi .. Tekrar senle tanışmak istiyodum bende dedi.. sonra yüzüme bişeyler çizdi elleri ıslaktı ıslaklığı hissedebiliyodum hatta hareket ettikçe parfüm kokusunu bile hissettim.çizdğim şeyler görmeyen insanların kullandığı alfabeydi dedi sonra bitirdi gülümsedi beni orda öylece bıraktı gitti. bi ara bi konu açıldı gene orda babasının emekli mimar mühendis gibi bişey olduğunu duydum bu arada yaşım 21 .. kapalı bi bayanım rüyamda bilinçliydim hatta ben kapalıydım beni açık gördü şimdi ne yapcam gibi şeyler söyledim kendi kendime.. Sizce ne olbilir :)
Genel olarak rüyada yumurta görmek hayırlı işlerin olacağını haber verir. Eğer bebek gibi bir düşünceniz var ise bunun da habercisi olabilir :) İnşallah sağlıklı bir bebek olur :)
Merhabalar arkadaşlar uzun bir süredir rüyalar ile ilgileniyorum ve eğitim alıyorum. Kendimi rüya tabirleri alanında yeterli gördüğüm ayrıca bilgilerimi paylaşmak ve yayılmasını sağlamak amacıyla Rüyada Görmek adlı bir web sitesi açtım. Sizlerin ilgisi ve yorumları benim için önemli.
Herhangi bir rüya tabirinde sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bilgi paylaştıkça çoğalır :)
Merhabalar arkadaşlar uzun bir süredir rüyalar ile ilgileniyorum ve eğitim alıyorum. Kendimi rüya tabirleri alanında yeterli gördüğüm ayrıca bilgilerimi paylaşmak ve yayılmasını sağlamak amacıyla Rüyada Görmek adlı bir web sitesi açtım. Sizlerin ilgisi ve yorumları benim için önemli.
Herhangi bir rüya tabirinde sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bilgi paylaştıkça çoğalır :)
Merhabalar rüyamda Hatay yakınlarında bir ildeyiz. Savaş çıkmış ve biz de etkilenmişiz. Etrafımda tanımadığım insanlar var hepimiz bir yerlere sığınıyoruz sonra bir oğlan çocuğunun sürekli benim yanımda dolaştığını fark ediyorum. 10-11 yaşlarında. Sarışın bir çocuk. Ailesi ölmüş. Rüyamda onun saçlarını okşuyorum, ona sarılıyorum hatta evlatlık almışım.
arkadasim ruyasinda beni gormus ben hamileymisim bana demiski gercekten hamilemisin bende evet demisim.maalesef henuz cocugum yok bu ruya ne anlama geliyor?
Lutfennnn bi yorum...
Ruyamda cok guzel bi gemiyle amerikaya gitmisiz.annemle komsuteyze var yanimda..denize bakarken elindeki caytabagini dusurdu teyzem.su berrak ama.ordan bi odaya girdik devlet buyuklerinin odasiymis yerdeki halidaydi hep gozum.sonra arkadasimda yemek yiyoruz hep balik..tabak tabak balik var..bu gece hep denizle baliklarla ugrastim..sizce guzel seyler mi olacak??
merhaba canım,
bende bugün rüyamda baya bir lokum topladım yerden kaynımın elinde poşet başka şeker falan var sanırım.ben lokumları alıyorum eşim yanımda. bu şekilde..
sonra tanıdığım bir bayan gördüm dertli ağlıyorsu dert yanıyordu bana..
teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?