Rüya Yorumları Rüya Yorumları

Merhabalar :)

Rüyanızda hamilelik veya bebek görmeniz piskolojik bir rüyaya girmektedir. çünkü zaten böle bir düşünceniz var ve bu bilinç altınızda bulunmakta. Onun haricinde bu rüyada yorumlanabilecek en belirgin öğe dişlerdir. Rüyada diş görmek kız ve erkek evlada yada aileye işaret eder.

Merhaba :) Bende son zamanlarda bi kaç oldu saçlarımı sarıya boyattığımı, sarı çıtçıtlarım olduğunu görüyorum. Bir de siyah topuklu ayakkabı görmüştüm anlamları nedir acaba :)

Merhabalar canım :)

Sarı saçlar önemli bir başarı elde edeceğine işaret eder :) Siyah topuklu ayakkabı ise bir hedefin olduğunu ve ona doğru kararlı bir şekilde yürüdüğünü gösterir.

Bu rüyalar anladığım kadarıyla aranızda sohpet açılmış ve bebkten konuşulmuş buda onların bilinçaltına yansımış gibi geldi :)

Ama rüyada hamilelik yada bebk sahibi olmak hayra yorumlanır :)

mezar görmek pek iç açıcı bir rüya değildir. bi konuda içinize attığınız birşey var ve bu sizi hapsetmiş durumda olduğunu gösterir.

Çok teşekkür ederim yorum için.

teşekkür ederim yorumunuz için.
k.validemle konuşmadık fakat sanırım istiyor. arkadaşım biliyor istediğimizi.

rüyamda sevgilimle yer yatağında beyazlar içinde yatıyorduk sabah hemen kalktık o benim bordo renkli çorabımı giydi bende onun bordo renkli çorabını giydim...sonra hemen odadan çıktık çocuklarımız bizi görmesin diye...sonra akrabalarımın düğünü varmış oda orda çocuklarıyla düğün yemeği yiyiyo bende kendi kendime şimdi akrabalarımıda tanıdı diye düşünüyodum...herkesde ona iyi davranıyodu
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim sevgilerimle..

merhaba bir yakinimin gordugu ruyayi yorumlarmisin ruyasinda beni gormus ben bir suyun icindeymisim ama su siyah pis ve copler varmis sen ne yapiyorsun orada cik oradan pis orasi demis ve ben biraz daha durmusum suda sonra cikmisim ben kirli sudan cikmisim ama tertemizmisim.
bu ruyayi yorumlarmisin

20 yaşındayım bekarım ama rüyamda beyaztenli sarı saçlı mavi gözlü bir çocuğum olmuş ama sakat doğmuş ona havuzda yüzme öğretiyorum ve bir anda zenci çirkin bir bebek oluyor ama ben ona şevkatli davranıyorum ve olimpiyatlara hazırlıyorum sence anlamı nedir :S

merhaba sudeketenci!
validemiz bir rüya görmüş;gerçekte ölmüş ve hiç çocuğu olamamış olan ,sevdikleri bir yakınını rüyasında hamile olarak görmüş,validemiz rüyasında kendisinin ,yakınları olan bu kadına sevindiğini belirtti,kadına doktora git diyormuş,kadının ağrısı varmış,kadın yok gitmem diyormuş.....

yanıtlayabilirseniz sevinirim sudeketenci....

Merhaba anatolya9!!

Rüyada ki en belirgin nesne hamilelik. Rüyada hamile görmek, bir duruma hazırlandığımız bir sürecin içinde olduğumuz anlamlarına gelir.

Merhaba :)

Rüyada bebek görmek neşe ve mutluluk anlamına gelir :) güzel ve mutlu bir bebek görmek, feraha erişmeye işaret eder. Çirkin bir bebek yoktur !!

günaydın benim rüyamıda yorumlar mısınız?

rüyamda kayın validemi gördüm ağlıyordu ne olduğunu sordum bana ben işten ayrıldım kaynında işten ayrıldı dedi..

devamını hatırlamıyorum

Genelde rüyada suya girmek aile ve iş hayatınızda sıkıntı çekeceksiniz demektir. Fakat kirli bir suya girip temiz çıkmak bu sıkıntılardan bu sıkıntılardan kurtulacaksınız olarak yorumlanabilir :)

rüyada kayın valideni görmen iyi bişey :) ferahlık ve sağlığa işaret eder :) aynı zamanda ağlaması aranızda mutlu bir durum olacağına işaret eder.

rüyada kayın valideni görmen iyi bişey :) ferahlık ve sağlığa işaret eder :) aynı zamanda ağlaması aranızda mutlu bir durum olacağına işaret eder.

teşekkür ederim

oda geçenlerde beni rüyasında görmüş anlattı rüya şu;
benim evime biri gelmiş buda bana sormmuş ben söylememişim buda kızmış neden söylemiyorsun demiş eşime şikayet etmiş beni eşimde sen ne karışıyorsun söylemek istemiyorsa söylemez bizim evimize geleni gideni demiş
kayın validemde çok bozulmuş akabinde hemen beni aradı anlattı bende demek ki bilmen gerekmiyormuş dedimrüya ne demek bence bana haksızlık yaptıklarını kafasına taktığından gördü bu rüyayı

Merhaba.
Şu rüyayı yorumlar mısınız ?
Rüyamda, hoşlandığım kişiyle bir çocuk sevdik. erkek çocuğu. 4-5 yaşlarında. Fakat o çocuğun bir ayağı yoktu.
Gözlerim dolu doluydu hatta. Birlikte sevdik.Ve severken hoşlandığım kişi bana sır gibi şeyler anlattı. Bu ne demek sizce?
Birkaç gün önce de , eski sevgilim bana yine o yaşlarda bir erkek çocuğu getirmişti. Yeğeniydi güya.
Ama o çocuğu hiç sevmedim yanaşmadım çocuğa rüyamda ve o çocuk rüyada kaybolmuştu zaten.
Bu erkek çocuğu ne demek acaba :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…