- Konu Sahibi sudeketenci
-
Merhabalar,
Dün gece çok tuhaf bir rüya gördüm. Evliyim şuan ama bebek hazırlıklarımız yok yani henüz eşim istemiyor ben ise çok istiyorum. Ancak tek taraflı yetmiyor işte.. Her neyse rüyamda: Hamileyim ve doğuma gidiyorum ve o kadar kolay bir doğum yapıyorum ki acı çekmeden hem de ve erkek bebeğim oluyor onu bağrıma basıyorum sonra hemen ayaklanıyorum bi eve falan gıdıyorum oraları hatırlamıyorum ama sonra bir bakıyorum ki bebeğimin dişleri var hemde yetişkin insan dişi ama çok güzeller inci gibi.. Bu rüyam ne anlama geliyor acaba, çok merak ettim?
Merhaba :) Bende son zamanlarda bi kaç oldu saçlarımı sarıya boyattığımı, sarı çıtçıtlarım olduğunu görüyorum. Bir de siyah topuklu ayakkabı görmüştüm anlamları nedir acaba :)
Merhabalar canım :)
Sarı saçlar önemli bir başarı elde edeceğine işaret eder :) Siyah topuklu ayakkabı ise bir hedefin olduğunu ve ona doğru kararlı bir şekilde yürüdüğünü gösterir.
merhaba
kayınvalidem uyuyakalmış, rüyasında birinin ona benim hamile olduğumu söylediğini duymuş fakat ortada kimse yokmuş benim bir çocuğum var<
bir arkdaşım da benim bir kızım olduğunu görmüş yanakları pembe pembe çok şekerdi fakat o kız hem de benim kızımmış dedi güya ben ona tavsiyelerde bulunuyormuşum sanırım iki rüya da aynı zamanlarda görülmüş, benim bir çocuğum var fakat ikinciyi istiyoruz.
merhaba canım rüyamı yorumlarsan çok sevinirim,bu aralar korkulu rüyalar görüyorum,rüyamda korkuyorum.Geçen gün de rüyamda annemlerin aşağı katındaki mutfaklarında anneannemin mezarın görüyorum.Çok korkuyorum,biran önce çıkmaya bakıyorum ve yanılmıyorsam çıkıyorum
Merhabalar :)
Rüyanızda anladığım kadarıyla savaş olmuş ve iki tarafın insanları birbirine karışmış bunun anlamı bir yerden hayırlı bir haber geleceğidir. Rüyada küçük erkek çocuk görmek ise daha önceden istediğiniz fakat yapamadığınız içinizde ukte olan bir şeye işarettir.
Bu rüyalar anladığım kadarıyla aranızda sohpet açılmış ve bebkten konuşulmuş buda onların bilinçaltına yansımış gibi geldi :)
Ama rüyada hamilelik yada bebk sahibi olmak hayra yorumlanır :)
mezar görmek pek iç açıcı bir rüya değildir. bi konuda içinize attığınız birşey var ve bu sizi hapsetmiş durumda olduğunu gösterir.
merhaba sudeketenci!
validemiz bir rüya görmüş;gerçekte ölmüş ve hiç çocuğu olamamış olan ,sevdikleri bir yakınını rüyasında hamile olarak görmüş,validemiz rüyasında kendisinin ,yakınları olan bu kadına sevindiğini belirtti,kadına doktora git diyormuş,kadının ağrısı varmış,kadın yok gitmem diyormuş.....
yanıtlayabilirseniz sevinirim sudeketenci....
20 yaşındayım bekarım ama rüyamda beyaztenli sarı saçlı mavi gözlü bir çocuğum olmuş ama sakat doğmuş ona havuzda yüzme öğretiyorum ve bir anda zenci çirkin bir bebek oluyor ama ben ona şevkatli davranıyorum ve olimpiyatlara hazırlıyorum sence anlamı nedir :S
merhaba bir yakinimin gordugu ruyayi yorumlarmisin ruyasinda beni gormus ben bir suyun icindeymisim ama su siyah pis ve copler varmis sen ne yapiyorsun orada cik oradan pis orasi demis ve ben biraz daha durmusum suda sonra cikmisim ben kirli sudan cikmisim ama tertemizmisim.
bu ruyayi yorumlarmisin
günaydın benim rüyamıda yorumlar mısınız?
rüyamda kayın validemi gördüm ağlıyordu ne olduğunu sordum bana ben işten ayrıldım kaynında işten ayrıldı dedi..
devamını hatırlamıyorum
Merhaba :)
rüyada kayın valideni görmen iyi bişey :) ferahlık ve sağlığa işaret eder :) aynı zamanda ağlaması aranızda mutlu bir durum olacağına işaret eder.
Genelde rüyada suya girmek aile ve iş hayatınızda sıkıntı çekeceksiniz demektir. Fakat kirli bir suya girip temiz çıkmak bu sıkıntılardan bu sıkıntılardan kurtulacaksınız olarak yorumlanabilir :)
Genelde rüyada suya girmek aile ve iş hayatınızda sıkıntı çekeceksiniz demektir. Fakat kirli bir suya girip temiz çıkmak bu sıkıntılardan bu sıkıntılardan kurtulacaksınız olarak yorumlanabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?