Rüya Yorumları Rüya yorumlayabilen var mı ??

arkadaşlar rüyada çok yüksek bir yerdeyim erkek arkadaşım kızıyo bana nasıl oraya gittim diye duran bir uçak görüyorum bana yakın ve çok büyük sonra o uçağın havalandığını ve benim üzerimden çok yakın geçtiğini görüyorum peşi sıra bir sürü uçak geçiyo üstümden ve çok yakınlar o kadar yakınlar ki kafama çarpacaklar diye çok korkuyorum ve sıkı sıkı üstünde durduğum betona yapışıyorum sonra bakıyorum ki aşağıya koskoca bir deniz var ve çok derin sonra denize düşüyorum ve dibe dalıyorum baya aşağıya iniyorum hızlıca ama dibine ulaşamıyorum ve sonra bakıyorum ki uçakların personellerinin olduğu yerdeyim üstüm başım hırpalanmış erkek arkadaşım beni bulmuş oradan çıkıyoruz lütfen yorumlayın çok etkilendim inanın sabahtan beri aklımdan çıkmıyor.

Bu rüyanın yorumlanması için bilinçaltında size bu kavramların ne ifade ettiğini çözmemiz gerek. "Uçak genelde şu anlama gelir" diyenlere inanmayın, sizin uçaklara verdiğinizi anlam nedir onu sorgulayın. Uçaklardan korkar mısınız? Size bir yerlere gitmeyi, değişimi mi çağrıştırır? Yükseklik korkunuz yüzünden sevmez misiniz ya da aksine, uçak yolculukları anımsattığı için heyecan mı duyarsınız? Uzaklarda olan bir yakınınız dolayısıyla uçak gördüğünüzde siz özlem ve kavuşma gibi şeyler mi çağrıştırıyor? Taşınma mı anlamı var mesela?

Sadece dibe daldığınız deniz hakkında bir yorum yapabilirim, o da bu aralar aşırı yoğunluktan dolayı yıprandığınız, tükendiğiniz ya da boğulur gibi olduğunuz. Erkek arkadaşınızın bu süreçte destek olduğunu düşünüyorsunuz ki bu kargaşadan ilk çıkışta bilinçaltınız onu düşünmüş.

Rüyamda bi iste calisiyormusum fakat sapik bi kel adam yuzunden birakiyormusum sonra ben yalnizken o sapik adam eve geliyormuş bana saldırmaya ben direnip masadaki bicagi alip kalbine batiriyorum ama kan yok sanki bedeni ölü beden içi bos gibi giriyor bicak o sersemlemeyle atiyorum kapidan disari kapinin alti aralik ordan bakiyorum sürekli yasiyormudiye telefonum wifi baglanmiyor esime mesaj atamiyorum polisi ariyorum polis geliyor mikrofon veriyor iki tane eve yerleştir tedbir ol diyor ne alakaysa gidiyor ilgilenmeyip bu arada adam yok olmuş ortadan polisle beraber gelenndiger polis adamin arkadasiymis gizlice tehdit ediyor beni söyleme bisey diye ben çok korkuyorum eşime haber veriyorum o da uyuyormus is yerinde ama hic takmiyo beni bu arada bu kel adam kurbağa yiyo at yulari yiyo at canli canli çok etkisinde kaldim neye işaret acaba :(

Bende cok tuhaf bi rüya gördüm. Uyurken biri boynuma dövme yapmış kirmizi turkiye seklinde ve icindede turkiye yaziyor aci cektigimi hissediyodum dovmeyi kimin yaptığını ariyodum sikayet etmek icin kimin yaptığını buldum ama sikayetci olmadim sonra farkli farkli seyler gordum oylede uyandim

Kizlar bende gündüz uyuyakaldim ve cok tuhaf bir rüya gordum. Çok samimi olmadığım ayda yilda bir selamlastigim kiz arkadaslarim etrafimda cirilciplak oturuyolar bacaklar flan acik iki yana. Buyuk bir odadayiz sanki yanimda esim var bizde iliski yasiyoruz o an gozum sol tarafimdaki arkadasimda kayiyor ve ne goreyim. Kiz tekli koltukta dizlerini toplamis yukari bacaklari iyice acmis vajinasimi cekistiriyo yanlara dogru. Sonra bir kedi geliyo ve vajinasina kafasinu sokmaya calisiyor ve sonra giriyor kafasi. Kafasini sokup cikariyor durekli biz esimle donup kaliyoruz hayretle kizi izliyoruz . O halinden mutlu hersey normalmis gibi bi yandan gulumseyerek bize bakiyor. Sonra kedi iyice iceri girmeye basladi ah bi anda komple vajinadan kizin icine girdi. Gieip girp cikiyo boyle uzun bi kedi cok tuylu gri.Tövbeler olsun o neydi yaa ilk defa boyle bisey yasadim o kadar irkildimki gun boyunca kendime gelemedim surekli gozumun onune geliyor.

Back
X