- 7 Ağustos 2010
- 983
- 2.105
- 113
- Konu Sahibi local_shoper
arkadaşlar rüyada çok yüksek bir yerdeyim erkek arkadaşım kızıyo bana nasıl oraya gittim diye duran bir uçak görüyorum bana yakın ve çok büyük sonra o uçağın havalandığını ve benim üzerimden çok yakın geçtiğini görüyorum peşi sıra bir sürü uçak geçiyo üstümden ve çok yakınlar o kadar yakınlar ki kafama çarpacaklar diye çok korkuyorum ve sıkı sıkı üstünde durduğum betona yapışıyorum sonra bakıyorum ki aşağıya koskoca bir deniz var ve çok derin sonra denize düşüyorum ve dibe dalıyorum baya aşağıya iniyorum hızlıca ama dibine ulaşamıyorum ve sonra bakıyorum ki uçakların personellerinin olduğu yerdeyim üstüm başım hırpalanmış erkek arkadaşım beni bulmuş oradan çıkıyoruz lütfen yorumlayın çok etkilendim inanın sabahtan beri aklımdan çıkmıyor.
Bu rüyanın yorumlanması için bilinçaltında size bu kavramların ne ifade ettiğini çözmemiz gerek. "Uçak genelde şu anlama gelir" diyenlere inanmayın, sizin uçaklara verdiğinizi anlam nedir onu sorgulayın. Uçaklardan korkar mısınız? Size bir yerlere gitmeyi, değişimi mi çağrıştırır? Yükseklik korkunuz yüzünden sevmez misiniz ya da aksine, uçak yolculukları anımsattığı için heyecan mı duyarsınız? Uzaklarda olan bir yakınınız dolayısıyla uçak gördüğünüzde siz özlem ve kavuşma gibi şeyler mi çağrıştırıyor? Taşınma mı anlamı var mesela?
Sadece dibe daldığınız deniz hakkında bir yorum yapabilirim, o da bu aralar aşırı yoğunluktan dolayı yıprandığınız, tükendiğiniz ya da boğulur gibi olduğunuz. Erkek arkadaşınızın bu süreçte destek olduğunu düşünüyorsunuz ki bu kargaşadan ilk çıkışta bilinçaltınız onu düşünmüş.