Merhaba,
öncelikle rüya öncesini anlatmak istiyorum, sevgilimle yeni ayrılmıştık, ben çok kötüydüm, bir gün oturdum namaz kılarken allah'a dua ettim, allahım dedim, eğer hayırlısıyla ayırma bizi, ama değilse soğut şu kalbimi.. daha fazla canım yanmasın dedim. karşıma kim çıkacak bilmek istiyorum, dedim. 20 yaşındayım. bir kez sevgilim oldu. ayrıldıgım ilk sevgilimdi. ben hep, istedim ki, bir gün çocugum senin ilk aşkın kimdi anne diye sorunca, baban diyebilmek istedim. ama olmayacak sanırım. Neyse, o bir hafta çok kötüydüm ben, her dakika ağladım, yalvardım hep allaha.. dinsin canım diye. hasta oldum, yataklara düştüm. tedavim bu hafta yeni bitti, henüz toparlayabildim kendimi ama hala aynı acıları çekiyorum.. Evleneceğim kişiyi bir şekilde göster bana allahım dedim, öyle çok dua ettim ki, yüzünü göremesem bile bir suretini göster bana allahım dedim. O gece, kendi düğün davetiyemi gördüm. Evleneceğim kişinin adı volkandı. rüyamda. benim adımla, onun adı yazıyordu. bembeyazdı davetiye. isimlerimiz normal siyah mürekkeple yazılmıştı. sabah kalktığımda çok umursamadım. çünkü volkan diye hiçkimseyi tanımıyordum. sonra bir kaç gün sonra, ben yine çok kötü oldum, allaha yine çok dua ettim, allahım ne olur dinsin canım, sök al gönlümü ondan diye. O gece, volkan diye bir adama sarıldım. gri takım elbisesi vardı, mavi gömlek giymişti. bir okuldaydık. bu arada ben öğretmenlik okuyorum, allah izin verirse 3 yıl sonra öğretmen olucam. neredeyse aynı boydaydık ama o daha genişti benden erkek oldugu için. öyle sıkı sarıldım ki ona, hem sarıldım hem ağladım. sen neredeydin bu zamana kadar, ben seni çok bekledim, çok özledim sevgilim dedim. öyle sıkı sarıldım ki, o gülümsüyordu bana. sanki geldim tamam artık der gibi. ama aklım o zamanda hala şuanki ayrıldığım sevgilimdeydi. ona sarılıyordum, ağlıyordum ama şimdiki kadar olmasada aklım ondaydı.. aklımın bi köşesinde kalmıştı o.. sonra bir anda, benim fizik öğretmenim oldugunu anladım onun. Lise 1deki fizik öğretmenimdi sarıldığım. ve onun adıda volkandı. şuan kendisi benden 20 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor, evli ve bir çocugu var. görüşmüyoruz, normal bildiginiz hocamdı yani, lise bitince dogal olarak bizim iletişimimizde kesildi. Tuhaf geldi onu görmem, bugün aradım numarasını bulup ama ulaşamadım. Rüyalar çok aklımı karıştırdı... yardım eder misin? şimdiden teşekkür ederim...