Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

Rüyada Terlik Görmek Neki Adamın Biri Terliğimi Giyiyor Sonra Bana Veriyor :44:

Rüyamda sevdiğim kişi bana takı seti almıştı pırıl pırıl parlıyordu çok güzeldi kolyeyi boynuma taktı bilekliği yüzüğü herşeyi vardı.. evleniyorum zaar :ppp Şaka bir yana ne anlama geliyor acaba kızlar?

kızlar ya ben bugün bi rüya gördüm çok saçmaydı aslında. yani çok olmadık kişileri gördüm onları geçtim. damağım düşüyo öndeki 3 4 dişimle beraber damağım çıkmış ama yani tam düşmüyo ortda sallantı vaziyetinde bi gün geziyorum. babama söylüyorum yaptıralım diye oda tamam yaptırırız diyo ama o gün gitmiyoruz. bu nasıl bi rüyaydı anlam veremedim yahu yorumlar mısınız.

Kutsallar merhaba...
Benim de rüyamı yorumlar mısın lütfen. Yanımda ailem ve bir kac arkadasım vardı, ben kusuyordum. Ama o kadar yoğurdu ki ağzımdan oluk oluk birseyler çıkıyordu rengi beyazimsi birseydi. Ama kimsede şaşırmıyordu sanki cok normalmiş gibiydi.

Yorumlanacak bi defter dolusu kabusum var.

Yorumlayabilecek arkadaşlarla ozelden görüşelim.

Kafayı yiycem bu rüyalarla.

mrb bende iki gece üst üste rüyamda erkek çocuğu gördm... ilk gece bebek 5 aylık falan benimmiş ama çookkk tatllı gülüyo falan... sonra bende güya yeni doğum yapmışım güyaa karnım ağrıyo .. sonraki gecede erkek bebeğin altınıo alıyorm çişini yapyo bende bi bezle kapatyorm pipisini :D öyle gördm... şimdiden tşk

Annemin merdivenlerden düştüğü , bir de balkondan düştüğünü görmüştüm .
Bütün gün etkisini atamadım gerçek gibiydi

ya arkdslar bn 7 ay önce ayrıldgm kişiyi 1 haftadır sürekli rüyamda görüyorm içim sıkılarak uyanıyorum :S

Merhaba,
öncelikle rüya öncesini anlatmak istiyorum, sevgilimle yeni ayrılmıştık, ben çok kötüydüm, bir gün oturdum namaz kılarken allah'a dua ettim, allahım dedim, eğer hayırlısıyla ayırma bizi, ama değilse soğut şu kalbimi.. daha fazla canım yanmasın dedim. karşıma kim çıkacak bilmek istiyorum, dedim. 20 yaşındayım. bir kez sevgilim oldu. ayrıldıgım ilk sevgilimdi. ben hep, istedim ki, bir gün çocugum senin ilk aşkın kimdi anne diye sorunca, baban diyebilmek istedim. ama olmayacak sanırım. Neyse, o bir hafta çok kötüydüm ben, her dakika ağladım, yalvardım hep allaha.. dinsin canım diye. hasta oldum, yataklara düştüm. tedavim bu hafta yeni bitti, henüz toparlayabildim kendimi ama hala aynı acıları çekiyorum.. Evleneceğim kişiyi bir şekilde göster bana allahım dedim, öyle çok dua ettim ki, yüzünü göremesem bile bir suretini göster bana allahım dedim. O gece, kendi düğün davetiyemi gördüm. Evleneceğim kişinin adı volkandı. rüyamda. benim adımla, onun adı yazıyordu. bembeyazdı davetiye. isimlerimiz normal siyah mürekkeple yazılmıştı. sabah kalktığımda çok umursamadım. çünkü volkan diye hiçkimseyi tanımıyordum. sonra bir kaç gün sonra, ben yine çok kötü oldum, allaha yine çok dua ettim, allahım ne olur dinsin canım, sök al gönlümü ondan diye. O gece, volkan diye bir adama sarıldım. gri takım elbisesi vardı, mavi gömlek giymişti. bir okuldaydık. bu arada ben öğretmenlik okuyorum, allah izin verirse 3 yıl sonra öğretmen olucam. neredeyse aynı boydaydık ama o daha genişti benden erkek oldugu için. öyle sıkı sarıldım ki ona, hem sarıldım hem ağladım. sen neredeydin bu zamana kadar, ben seni çok bekledim, çok özledim sevgilim dedim. öyle sıkı sarıldım ki, o gülümsüyordu bana. sanki geldim tamam artık der gibi. ama aklım o zamanda hala şuanki ayrıldığım sevgilimdeydi. ona sarılıyordum, ağlıyordum ama şimdiki kadar olmasada aklım ondaydı.. aklımın bi köşesinde kalmıştı o.. sonra bir anda, benim fizik öğretmenim oldugunu anladım onun. Lise 1deki fizik öğretmenimdi sarıldığım. ve onun adıda volkandı. şuan kendisi benden 20 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor, evli ve bir çocugu var. görüşmüyoruz, normal bildiginiz hocamdı yani, lise bitince dogal olarak bizim iletişimimizde kesildi. Tuhaf geldi onu görmem, bugün aradım numarasını bulup ama ulaşamadım. Rüyalar çok aklımı karıştırdı... yardım eder misin? şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba ruyamda kucuk dilim ve bademciklerimin yerinden ciktigini ve elimde gordum sonra bunu duzeltebilicek doktor aradim amaa bulamadim cok garip bir ruyaydi degisikk yanii...cvplarsan seviniriim

Merhaba arkadaslar ruyamda ikiz erkek bebek dogurdugumu gordum ve etrafimizda icinde orhan gencebayda olan bir orkestra vardi herkes egleniodu

Yorumlayabilirmisiniz acaba simdiden tesekkurler:)

Arkadaşlar çok zor zamanlar geçiriyoruz ailevi açıdan. Lütfen bu rüyayı yorumlar misiniz babam rüyasında vehbi koç ile lavaç ekmekler oluyor ya ondan yiyormuş ilk o konu hakkında konuşuyorlarmış babamda annem için benim hanım çok güzel yapar demiş. Sonra işte o ekmek den yemişler

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

meraba bn rüyamda kapının önündeyim tanıdığım bi erkek bnden su istiyordu bnde büyük cam bardakta berrak su veriyodum içiyodu sonra tekrar istyodu tekrar veryodum ona su... anlamını yorumlarmısınız teşk.

Merhaba canim
Rüyamda eski nisanlimi görüyorum istemeye geliyorlar,barisiyoruz tekrar berabermisiz.. bu rüyayi annemde sürekli görüyor
diger rüya ise moda evinin magazanin ortasinda güzel el isi bebe mavisi büyük yanakyastiklari satiliyor arkadasim oo cok pahalilar diyor bende öyledir cünkü el isi ondandir diye yorum yapiyorum.. kisa oldu ama umarim yorumlayabilirsin simdiden tsk ederim

merhaba arkadaşlar.. rüyamda bir kadın,bir erkek çocuğu ve bir adam cep telefonumu çalmak için bana yaklaşıyorlardı. beni tehdit etmeye başladılar telefonumu vermem için. üstleri başları eskiydi ve içlerinden biri sanırım çocuk, bana bıçak çekti. ben de bana saldırdıkları için hepsini bıçaklamaya başladım teker teker hem de defalarca. fakat kan yoktu ve biraz sağ avcum da kesilmişti boğuşma sırasında buna rağmen bende de kan yoktu. erkek çocuk ölmüyordu tekrar üzerime geliyordu ve yine karnından bıçaklıyordum onu. rüya çok sinirimi bozdu internetten araştırdım fakat tam anlamıyla net bir cevap bulamadım. anlamını bilen varsa bana yardım ederse çok mutlu olurum.

merhabalar,
çok garip bir rüya gördüm umarım güzel bir anlamı vardır. rüyamda bir çatı katındayım ve heryer bembayaz karlarla kaplı. üzerimde beyaz bir gelinlik var evleniyormuşum. böyle bir rüya işte sizce ne anlama gelir?

merhaba.. rüyamda bir kadın,bir erkek çocuğu ve bir adam cep telefonumu çalmak için bana yaklaşıyorlardı. beni tehdit etmeye başladılar telefonumu vermem için. üstleri başları eskiydi ve içlerinden biri sanırım çocuk, bana bıçak çekti. ben de bana saldırdıkları için hepsini bıçaklamaya başladım teker teker hem de defalarca. fakat kan yoktu ve biraz sağ avcum da kesilmişti boğuşma sırasında buna rağmen bende de kan yoktu. erkek çocuk ölmüyordu tekrar üzerime geliyordu ve yine karnından bıçaklıyordum onu. rüya çok sinirimi bozdu internetten araştırdım fakat tam anlamıyla net bir cevap bulamadım. anlamını bilen varsa bana yardım ederse çok mutlu olurum.

Ya arkadaşlar rüyamda kime sarıldığımı bilmiyorum ama sanırım arkadaşım başka başka kişiler oluyor ama baya sarılıyorum =) Böyle çok seviyorum içten ve samimibir sarılma oluyor ;)

Rüyamda bir çocuk parkındayım. Orada bir tuzak varmış. Etrafta yaramazlık yaparak dolaşan bir kedi gördüm. Bu kedi, benim ayrı yaşadığım eşimmiş. Kediye dönüşmüş. Bu kedi, dikenli tellere takıldı ve tel bütün vücudunu sarmasıyla kedi ölüverdi. Çok gerçekçi bir rüyaydı.

Back
X