rüyamda hastane gibi bir yere götürdüler beni ama üstümde öyle bir ağırlık varki hareket edemiyorum arı bakıcıları gibi bembeyaz kıyafet giymiş yüzleri görünmeyen iki kişi kollarımın altından tutatarak taşıyorlar beni her yer bembeyaz yalnız kapılar duvarlar ve son teknoloji herşey üstümde siyah bir kıyafet var derken cam bir şırınga çıkardılar 10 cm büyüklüğünde içinde yağ gibi kahverengi bir sıvı var onu kalbime encekte ettiler kalbime encekte ederlerken o sıvıyı hissettim resmen derken önemde bir kapı açıldı dışarı çıkardılar beni bulunduğum yer hilal şeklinde bir yere bağlı olmayan bir betonarme balkonama çok büyük balkonun üstü bembeyaz giyinmiş rüküya durmuş insanlarla dolu ama binlerce insan hilalin tam karşısındada dağla bir boy çok yakışıklı sarışın yeşil gözlü siyah cübbeli sarıhı yesil siyah bir delikanlı bana bakıyor ve gülümsüyor derken onun gözünden bir ışık hüzmesi geldi benim gözüme girdi bu arda masmavi bir gökyüzünün ortasında burası o ışık hüzmesi gözüme girince uyandım