• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

rüyamda hastane gibi bir yere götürdüler beni ama üstümde öyle bir ağırlık varki hareket edemiyorum arı bakıcıları gibi bembeyaz kıyafet giymiş yüzleri görünmeyen iki kişi kollarımın altından tutatarak taşıyorlar beni her yer bembeyaz yalnız kapılar duvarlar ve son teknoloji herşey üstümde siyah bir kıyafet var derken cam bir şırınga çıkardılar 10 cm büyüklüğünde içinde yağ gibi kahverengi bir sıvı var onu kalbime encekte ettiler kalbime encekte ederlerken o sıvıyı hissettim resmen derken önemde bir kapı açıldı dışarı çıkardılar beni bulunduğum yer hilal şeklinde bir yere bağlı olmayan bir betonarme balkonama çok büyük balkonun üstü bembeyaz giyinmiş rüküya durmuş insanlarla dolu ama binlerce insan hilalin tam karşısındada dağla bir boy çok yakışıklı sarışın yeşil gözlü siyah cübbeli sarıhı yesil siyah bir delikanlı bana bakıyor ve gülümsüyor derken onun gözünden bir ışık hüzmesi geldi benim gözüme girdi bu arda masmavi bir gökyüzünün ortasında burası o ışık hüzmesi gözüme girince uyandım

Kızlar bir rüya gördüm... 6. hissi kuvvetli kim varsa aranızda lütfen biraz yardımcı olabilir mi ?

Rüyamda bir fırtına var ve deniz kenarı. Fırtına çıkmadan önce herkes denize giriyormuş.
Benimde bir kavanozum var. Kavanozun içindeki teknemmiş göya.
onuda öyle koymuşum kıyıda bir yere ama deniz hafif hafif vuruyor.
Sonra fırtına çıkınca yüzerek gidip kavanozu alıp çıkmayı başardım.
Çok gerçekciydi suyun tenime teması bile.
Sonra atım varmış göya. eyerini değiştiriyorum. Herşeyi alıyorum kavanozz dahil ona biniyorum.
Bir anda uyandım.
Uyandığımda tolu tolu yağmur yağıyordu kızlar.
Çok irkildim neye yorulur bu rüya.

At tamamen kızıldı . Ama cinsiyetini bilmiyorum. Ya da hatırlamıyorum.

evliyim rüyamda çok güzel tek omuzlu bir gelinlik giydim o kadar güzeldi ki kendimi onun içinde çok begendim balık etli bir bayanım ama sanki o gelinlikte ne bir taskınlıgım hicbirseyim yoktu kuğu gibi olmustum tanımadıgım bir evde buluyorum kendimi bir adam var karsımda tanımadıgımdan hızlıca odanın kapısını kapattım ve o anda uyandım hayırlara vesile olsun inşallah yorumlarınızı bekliyorum

Rüyamda güneş yanığı olmuşum kollarım yüzüm falan da bir tek bu kadar hatırlayabiliyorum.

İstihare yorumu istiyorum lütfen evlilik üzerine yaptırdım x kişi benim için hayırlı mı değil mi diye rüya aynen şu şekilde : Benim üzerimde gelinlik varmış yengem yattı istihareye yanımdada sevdiğim adam yengeme dönüp aynen şöyle demişim '' Bak emriye abla ben nusretle evleniyorum yada evlenicem'' ama o kendini göstermiyormuş ben adını söylemişim. nasıl bi yerde gördün dedim güzel yer dedi karanlık boğucu bir yer değildi dedi koluna girip bak ben evlenicem demişim gelinliği bile tarif ett. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba,

Rüyamda, yere uzanarak yatıyorum. Tekir, gri bir kedi var, hamileymiş. Gelip tam kafamın üstünde duruyor. Bi geriliyor, kendini kasıp arka arkaya doğuruyor, kafamda otururken. Kalkamıyorum yerimden rahatsız etmeyeyim diye ama her yerim batıyor. Plasentası falan yüzüme gözüme bulaşıyor böyle çamur gibi rengi. Kırmızı değil. Hemen banyoya koşup temizliyorum üstümü. Bir sürü doğurduğunu biliyorum ama görmedim yavrularını.
Ben evli bir bayanım bu arada. Şu sıralar çocuk istiyoruz. Bununla ilgili olabilir mi özellikle merak ettim.

Teşekkürler

Merhaba,
25 haftalık hamileyim, hayırlısıyla bi kızım olacak inşallah..
Rüyamda evde doğum yapıyordum eşim beni doğurtuyor sancım varmış ama ben hiç acı hissetmiyorum.. ben ellerimle karnımı bastırıyorum sonra kafası çıkıyor. eşim bebeği çıkartıp bana veriyor o kadar ıslak ki yapış yapış ben öpüyorum onu...
Bebek o kadar hareketli ki bu arada 4 5 aylık gibi sürekli yattığı yerden dönüyor kıpır kıpır...
Sonra aynı rüyanın içinde köpek yavrusu görüyorum benimmiş çok sevimli bir köpekti sürekli kaçıyormuş ben hep peşinden koşuyorum hep uçurum kenarında yakalıyorum onu tam düşmek üzereyken..
Sanırım bi tarafım açıkta kalmış
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

SELAM BENİM RÜYAMIDA YORUMLARSAN ÇOK SEVİNİRİM
RÜYAMDA ELİMDE TELEFON VARDI TELEFONUN HARİTA BÖLÜMÜ AÇILIYO DAĞLIK FİLAN GÜZEL Bİ YER GÖRÜYORUM BURASI NERESİ DİYORUM SAMSUN DİYOLAR (SEVGİLİM SAMSUNLU:p)YOLDA Bİ KIZ ÇOCUĞU GÖRDÜM 7 8 YAŞLARINDA DUDAĞININ YARISI SİYAHTI BEN GİBİ NEYSE GİDE GİDE Bİ EVE GİTTİM SEVGİLİMİNMİŞ EV EVİN İÇİ BİRAZ KARANLIKTI AYDINLIK DEĞİLDİ BANYO AYDINLIKTI IŞIĞI YANIYODU Bİ BAKTIM BENİMKİ YANINDA Bİ KADIN VAR KIZIYORUM BEN O DA BANA BENİM KARIM SENSİN DİYO BİRDE 3 4 TANE AKİDE ŞEKERİ VARDI BİRİNİ YEDİM VE GİTTİM

günaydın...
sabaha karşı bir rüya gördüm ve etkisi altında kaldım..
kendi başıma doğum yapıyorum...erkek bebek doğuruyorum...bebek çok güzel...esmer kara kaşlı kara gözlü..sonra annem geliyor kordonunu kesiyoruz...ardından annem bakıyor kanamam var..bana dikiş atılması lazım diyor..
alt komşu bu işi yapıyormuş..ben ağlayarak aşağı inerken uyanıyorum..
lütfen yorumlarmısınızz rica etsemmm :26::26:

Merhaba arkadaşlar lütfen rüyamı yorumlar mısınız... Rüyamda üç ay once ayrılmış olduğum erkek arkadaşımı gordüm.. Yanında 4-5 erkek daha Vardı ve boyları kısacık olmuştu. çok şaşırıyorum. Eski erkek arkadaşım elimi tutmaya çalışıyor tam karşıma geçip. Elimi tutuyor gozlerime bakıyor ve boyu uzayıp eski haline geliyor yavaş yavaş. Ama gozlerini gozlerimden hiç almıyor. Sonra da uyandım. Ne anlama geliyor acaba çok merak ettim.

Lütfen bana yardım edinnn
Rüyamda bir otobüsteyim.Otobüs kaza yapıyor ve ben inerken biri elime kağıt tutuşturuyor, adı soyadı ve tlf nosu yazılı.İnince bekliyorum onu, bir süre yürüyoruz konuşuyoruz.Bu kişiyi daha önceden hiç tanımamama rağmen şu an yüzü çok net olarak aklımda, yolda görsem tanırım yani :)) Ve birden bire evlenmeye karar veriyoruz.

Yorumlarınızı rica ediyorum :)

merhabalar,
rüyada ölen bir kimseyi ağlarken görmenin manası nedir?

Arkadaşlar dün gece rüyamda burun ameliyatı oluyordum ama çok moralsizim boğazımda hortumkalıyor bende onu çekip alıyorum sonra burnum kanıyor öyle ki tamponum bile gözüküyor neredeyse çıkacak,ama burnum süper oluyor arada bazı şeylerini beğenmiyorum ama yinede iyi, kendi kendime pansuman yapıp doktorun evine gidiyorum mükellef bir sofra var ama sanırım yemiyorum bir yola çıkıyorum alt geçite giriyorum ama alt geçit berbat onarılıyor oradaki işçilere kızıyorum falan öteki tarafı yani çıkış çok düzgün ve güzel asansör oluyor ama ben binmiyorum merdivenden çıkıyorum annem ve ben bir şeye üye olmşuz bize bir sürü hediyler veriliyor derken arkadaşımla bir dağ evine gidiyoruz orada yaşlı bir amcann tek göz odası var bize siz nereden geldiniz diyor bizde sehrimizi söylüyoruz ve siz surayı iyi kazmışsınız diyor sizin gibiler ancak burayı kazar ve su çıkarır diyor kapıyı açıyoruz ıslak toprak görüyoruz sözde biz kazmışız............

Ayyy işte böyle sizde nedir bu parçaları toplayamadım =(

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

merhba.bnm akrabam ruyadına kendını bıyere gderken gormus we ordan bı paket lokum almıs yarısı yemyesıl nanelı yarısı beyaz damla sakızlı we o kutunu kenara koyup cemaat olup namaz kılmıslar bna da getrmıs ıkram etmıs bn ıkısınden de laıp yemısım we ıkı tane almamı baslarına da dagaıtacagıznı soylemısnedır acaba yormu hayır olsun ınsallah.ewlıyım we cocuk ıstıyoruz acaba ısaret mıdır.
2.bn de ruyamda hep hmıleyım ama anlamıamısım aylar sınra ogrenmısım dıye goruyorum en son hamıleydım we erkek cocuk toplu.ustu gıyınık bısekılde karnımdan cıkıo gırnce karnım sısıo haamıle moduna gırıorum walla cok tuhaftı karnına gırp cıkıodu hafıf bı kesık wardı ordan gırıodu:S

baya oldu göreli ama yani bi kaç hafta yine de merak ediorum... Rüyamda 2 yıl önceki evimize bayram ziyaretçsi gibi ananemle birlikte bi kaç kadın kız kalabalık geliyo görücüymüş o hissedip anlıyorum.iki tane genç kız ben mutfakta uğraşırken her yeri karıştırıyolar güya yardım ediolar ama daha da dağıtıolar ben pek bişey diyemiyorum sonra benm olduğum yere geliyo hepsi işte konuşuyoruz falan ben de bi kaç laf ediorum işte herşey karşılıklı ben iilik görürsem iyi davranırım saygı görürsem ben de başıma taç ederim falan gibisinden kadınlara onlarda alttan alıyo ananem kaş göz falan ediyo ama gelmeye devam edeceklermiş insan hisseder ya gidişatı öle bişeydi hayırdır inş. güzel yorumunuzu bekliorum :1:

Merhaba, size rüyamı anlatmadan önce şu detayı vermek istiyorum.benim görücü usulu tanışacağım biri vardı bu sene tanışamadık malesef.o da şark görevi için doğuya gitti annesine 3 yıl evliliği düşünmediğini söylemiş.

rüyama gelirsek müstakbel kayınvalidem yanıma geliyor bizim oğlan bi halt yemiş İzmir'de bi kızla,çocukları olmuş diyor.Kızla evleniyorlar doğum yapınca ayrılıyorlarmış güya.çocuğun velayetide babada olmuş oluyor.çocuk 3 yaşında bir erkek çocuğu..ben de olsun bakarım diye hayallere dalıyorum rüyamda böyle bişey gördüm..

rüyamı yorumlar mısınız?:) şimdiden teşekkürler.

Back
X