Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

merhaba
benimde rüyamı yorumlamanız mümkün mü?
rüyamda iş yerinden hoşlandığım kişiyi görüyorum ve öpüşüyoruz bayağı şehvetli bir şekilde

Rüyamda havuzda yüzerken görüyorum kendımi ama üzerımdeki tısörtle etrafmdakı arkadaslarmıda çagırıyorum onlar gelmıyor yüzmeye hawuzda temiz ısıl isıl su üstüme bakıyorum tisört war mayomu gıyeym dıyorum ckıyorum hawuzdan ama nedense tuwalete gdiyorum ama dönüyorum oradan korkuyorum haywanlar degısk degısk seyler korkarak kacıyorum anlamı ne olabilir yorumlarsanız sewinirm :)

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

selam rüyamı anlatayım rüyamda eski sevgilimin evinin önündeyim müstakil sarı bir bina binanın bahçesi var ama yol ağzına yakın ve aşağı uzanan dümdüz bir yol var evin sağ tarafında çağdaş kuaför varmış 3 tane numarası yazıyor çoğunlukla 6 9 3 rakamları yazıyor nonun içlerinde beyaz kepeng var çok az indirmişler yuvarlak bir yer tabelaya bakınca içini görüyorum kırmızı koltuklar var lüx beyaz boyalı içi aynalar süper dükkanın iç dizaynı ama öyle bi bakıyorum ki sanki daha önce ordaymışım gibi bi his geliyor içime.
elimde büyükçe bir gri bavul kaçıp gitmişim onlara ve haberleri yok. eve giriyorum kapı açık ananesi beni karşılıyor çok şeker bi hanım saçları siyah gibi kabarık dalgalı omzuna kadar yüzü bembeyaz ışıktan gözükmüyor elleri incecik pamuk gibi teni bembeyaz üzerinde gri desenli bir tşört ve siyah uzun etek var bana kızmıyor sadece sessizce bakıyor hemen girdiğim gibi onun yatağı önümde yanında çalışma masası var dağınık gibi kitaaplar siyah bir azak var masada, yatağın dibinde kalorifer var yatağında onun kokusunu arıyorum yastığı kaldırıyorum bulammıyorum yatağın üzerinde örtülü olan pikeyi kaldırmıyorum ama sadece açıyorum yatak çarşafını yastığı ve onun giysilerini kokluyorum koku yok arıyorum sürekli sonra o geliyor aniden kusura bakma evindeyim ama dayanamadım geldim yapamadım çok çabaladım ama olmadı diyorum hiç bir şey demiyor ve sadece şaşkın şaşkın bakıyor kolumu tutacak elini çenesine götürüyor ağzını bıçak açmıyor ben hep aynı lafları söylüyorum o düşünüyor aynı şekilde.nefesine emeğine sağlık çoooooookk teşekkür ederim hakkını helal et.

selam rüyamı anlatayım rüyamda eski sevgilimin evinin önündeyim müstakil sarı bir bina binanın bahçesi var ama yol ağzına yakın ve aşağı uzanan dümdüz bir yol var evin sağ tarafında çağdaş kuaför varmış 3 tane numarası yazıyor çoğunlukla 6 9 3 rakamları yazıyor nonun içlerinde, beyaz kepeng var çok az indirmişler yuvarlak bir yer tabelaya bakınca içini görüyorum kırmızı koltuklar var lüx beyaz boyalı içi aynalar süper dükkanın iç dizaynı ama öyle bi bakıyorum ki sanki daha önce ordaymışım gibi bi his geliyor içime.
elimde büyükçe bir gri bavul kaçıp gitmişim onlara ve haberleri yok. eve giriyorum kapı açık ananesi beni karşılıyor çok şeker bi hanım saçları siyah gibi kabarık dalgalı omzuna kadar yüzü bembeyaz ışıktan gözükmüyor elleri incecik pamuk gibi teni bembeyaz üzerinde gri desenli bir tşört ve siyah uzun etek var bana kızmıyor sadece sessizce bakıyor hemen girdiğim gibi onun yatağı önümde yanında çalışma masası var dağınık gibi kitaaplar siyah bir kazak var masada, yatağın dibinde kalorifer var yatağında onun kokusunu arıyorum yastığı kaldırıyorum bulammıyorum yatağın üzerinde örtülü olan pikeyi kaldırmıyorum ama sadece açıyorum yatak çarşafını yastığı ve onun giysilerini kokluyorum koku yok arıyorum sürekli sonra o geliyor aniden kusura bakma evindeyim ama dayanamadım geldim yapamadım çok çabaladım ama olmadı diyorum hiç bir şey demiyor ve sadece şaşkın şaşkın bakıyor kolumu tutacak elini çenesine götürüyor ağzını bıçak açmıyor ben hep aynı lafları söylüyorum o düşünüyor aynı şekilde.nefesine emeğine sağlık çoooooookk teşekkür ederim hakkını helal et.

merhaba tekrar ben :) herkese selamlar
rüyamda hoşlandığım kişi ve ailemi görüyorum. bir gün bizim eve geliyor ve evimizin içinde ona ait bir oda varmış gibi hissediyorum hoşlandığım kişi o odada rahatça hareket ediyor yatıyor kalkıyor vs. evde de annem ve kız+erkek kardeşim var bir ara onlarla muhabbet ediyor benimle ilgili sorular soruyor bir ara evin balkonuna çıkıyorum ve evimiz bahçeliymiş orada tanımadığım bir bayan görüyorum yağmur yağıyor sırılsıklam olmuş ona şemşiye veriyorum sonra hoşlandığım kişinin yanına gidiyorum o sırada eve babam geliyor ve bağırıp çağırıyor neye bağırdığını bilmiyorum hoşlandığım kişide ben en iyisi gideyim diyor ben gitme diyorum o kaş göz işareti yapıyor gidiyim diye bir bakıyorum ayakkabılarını giymiş kapının önünde duruyor annem bana dışarıya kadar eşlik et diyor bende tamam diyorum ve hoşlandığım kişiye bekle üzerimi değiştiriyim geliyorum diyorum yeşil uzun bir elbisem var onu giyiyorum sonra apartman içindeyiz merdivenlerden inerken elini tutuyorum sonra kolunu kaldırıp omuzuma koyuyorum o da bana sarılıyor apartman bahçesinde hoşlandığım kişiyi yanağından öpüyorum sonra tekrar sarılıyorum uzunca süre öyle kalıyoruz sokakta yürürken yeğenimi görüyorum ve arkadaşıma yeğenimi gösteriyorum teyzem napıyorsun diyorum yanımdaki arkadaşımı yabancı olarak gördüğünden cevap vermiyor bana ve yanımdaki hoşlandığım kişi yeğenime teyzeni alıcam senin enişten olucam yabancı değilim akraba sayılırım diyor ilerliyoruz arkadaşıma diyorum sen benim kardeşlerime mi soru sordun diyorum o da evet kardeşlerin gayet iyi konuşkanlar diyor bana ve rüyam bittiğinde ezan okunuyordu. bayağı uzun ama yorumlayabilirseniz mutlu olurum çok ayrıntılı bir rüya :D

yok cevap veriyor :)enazından ben sordugumda ıkı gun sonra yorumlamıştı :))ben tekrar geldım bır kac gundur tanıdığım bır erkegı goruyorum en son gordugumde annemle bır yerde yatıyoruz kocaman bır pencere var camı kırık gıbı yoktu karsımdanda o bakıyor guluyor sonra onun evındeymısız ama ev dıyecek bır sey yok boluk boluk ortalık buzdolabını acıyorum buzlukta kesılmıs bır el goruyorum korkuyorum kotu bırıymıs gıbı anneme ısaret edıyorum kacalım dıye anlamıyor sonra ortak bır arkadasımızı goruyorum sınava gırıcekmıs onu konusuyoruz sonra bır baktım kucagında bır bebek cınsıyetını falan bılmıyorum elını tutuyorum o bebegın bır batım o dedıgım erkekte bebegın elını tutuyor benımle aynı elını hemde ..hep bu kısı ruyalarıma gırıyor ama sankı benı umursamıyor baskasıyla konusuyor olarak goruyorum bugunde bır suru sümüklü böcek gördüm bzaılarıda 2 lı uclu grup şeklınde yorumlarsanız cok sevınırım:)

hadi ben de şansımı deneyeyim:))
bugün rüyamda bi alışveriş mağazasında gördüm kendimi babam da vardı..bi tane küçük kız çocuğu görüyorum annesi alışveriş arabasına yatırmış bi yandan alışverişini yapıyo o da orda yatıyo etrafa gülücük saçıyodu resmen çok neşeli bir bebekti 1 yaşında falan vardı..Üzerinde elbisesi falan çok şekerdi..sonra kucağıma alıyorum bebeği bebek o kadar enerjik ki kucağımda bile hareket ediyo sürekli..sonra bebek kucağımda bi masaya oturuyoruz yemek yicekmişiz..babamı görüyorum bebek babama bi şeyler vermeye çalışıyo..hiç yabancılık çekmiyo diyorum içimden de..daha sonra annesiyle konuşuyorum bebeğin çocuk hala kucağımda annesi 24 yaşındayım ben 20 yaşımda doğurdum onu diyo..ama bebek hiç 4 yaşında gibi değil..neyse bebeği yere bırakıyorum yürür belki diye yalpalamaya başlıyo ayaklarının üstüne basamıyo..ayağında külotlu çorabı vardı pembe..ayaklarına bakıyorum sonra ayakları böyle sürüngenlerin kuyrukları nasıl uzun olur ya..bebeğinde ayakları normal ayak ucu da uzamış..çorapta ona göre şekil almıştı..annesine diyorum neden böyle..doğuştan öyle diyodu..yavrum çok tatlıydı ama o haline üzülüyodm sanki..tşk ederim şimdiden umarım yorumlanır:))

bu gece rüyamda 2 tane siyah range rover jeep gördüm.Birisi bana ait diğeride anneme aitti.Ama rüyamda gördüğüm annem benim kendi anneme benzemiyordu.Babamda annemde sarışındı hatta gençtiler.Babamda hatta melez gibi bir şeymiş :) Gerçekte öyle değiller ama...Alışverişe gidiyoruz benim yaşadığım yerde.Bir börekçiye giriyoruz adam benim istediğimi vermediği için çıkıp gidiyorum.Arabayı tek başıma yalnız kullanıyorum.Normalde kullanmayı bilmem.Bir çok yeri geziyorum.Gece oluyor otobanda falan gidiyorum.Sonra yine yaşadığım ilçede sahil kenarında babam olarak gördüğüm kişi,ben ve kuzenlerim varmış onlarda kendi kuzenlerim değil bisiklete biniyoruz.Babamı önüme oturtuyorum hatta :D sonra bizi polisler karakola götürüyo.Yasakmış öyle binmemiz diye.Rüyamda alkolde almıstım rüyayı görmeden önce gecede almıstım zaten azıcık.Rüyamda alkol testi yapıyorlar babama onda çıkıyor.Bende kullandığımı ama az olduğunu söylüyorum benide test ediyolar beni serbest bırakıyorlar.ben suçsuz oluyorum böyle saçma sapan bir rüyaydı.Kişiler alakasızdı.Ama 2 tane kocaman siyah range rover jeep mükemmeldii :) yorumlarsan sevinirimm..

kutsalist jnm merhaba ben 1.5 yıl önce evlendim ve çok sık olmak üzere değişik şekilde ama konusu aynı olan rüyaları görüyorum ya eşimle evli değil başkasıyla evli görüyorum kendimi ya da eşimle evlenmek üzere olduğumu görüyorum yada eşimle evliyken aynı anda başkaıyla evlendiğimi görüyorum...ama çoğunluklaa hep eşimle değil başkasıyla tanımadığım kişilerle evli olduğumu görüyorum ve ben bunu gerçekten anlamıyorum...niye?

merhaba
rüyamda bir sınava giricem yalnız yanımda ne kalem ne silgi var ve bir kantin gibi bir yerde bir kadından kalem ve silgi alıyorum para karşılığında kadına parayı verirken elimden iki lira düşüyor ve kadına diyorum ya oradan çıkartın paramı ya da siz kasadan verin siz oradaki parayı alın diye kadın bana burada düşen paralar bize kalır ve vermeyiz diye bende kızıyorum vs. kadına paramı ver yoksa seni döverim diyorum :)))

Merhaba ben 1 ay yada daha fazla oluyordur herhalde rüyamda kuaföre gidiyorum kaşlarımı aldırmak için ama her zaman gittiğim yere gitmiyorum kuaförde bekliyorum sıra gelsin diye fakat beklerken baskaları geliyor beim beklediğimi unutuyorlar bende rahatsız etmemek için devamlı sormuyorum sonradiyorum ben bekliyorum diye bana beni unuttuklarını söylüyorlar sonra neyse oturuyorum kaşımı aldıracagım kadın bana kına gecesi görüyorum diyor bende yüzük yokki kına gecesi görüyorsun diyorum hem ben fal istemedim ki diyor sonra bana diyorki burda yazıyor diyor bir defter gösteriyor bak burda yazıyor diyor bende bakıyorum gerçekten yazıyor çok yakın zamanda düğün var dedi sonra neyse çıkıyorum ordan ama kaşlarımı aldırmamışım

canım benimkinede yorum yaparmısın
rüyayı eşim görmüş..19 haftalık hamişim eşimde gece rüyasında görmüş henüz doğurmamışım ama doğacak kızımıza hazırlık yapıyomuşum pembe yapıştırma harflerle duvara iyiki doğdun kızım yazıyomuşum.
ama bebeğimizin cinsiyeti daha belli değil.psikolojik mi acaba ondanmı gördüki gerçi her rüyanın anlamı vardır ama

merhaba bundan 2 bucuk ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık sözlüydük ve kendisi beni bıraktı ben 2 gün önce onu rüyamda gördüm onun öldüğünü ve cenazesne gtsem mi gtmesem mi dyordum helallik istyordu ailesi birde benden ondan dolayı ve erkek arkdaşım benden ayrıldgı icin ben hic birşey demedim cevap bile vermedim ama o kadar üzülüyorumki hatta facesine onun ölmesiyle ilgili bişeyler yazim dyorum kendi kendime rüyamda seni hala seviyorum falan gbi bsyler mi yazsam diyorum duvarna cok garip bir rüyadı onun ölümünü sanki okadar icten hissetmişdimki uyurken uyandgımda gercek sanki sandım gercekten yasadım sandım ve ara ara sürekli uyandım rüya görrken uyandım ve uyandgımda ise rüyanın devamını görmek istediğim icin gene yattım durdum belli aralıklarla kalktım cok kafamı karstıryo daha öncede onu ölmüş görmüşdüm acaba o gercekten ölücek mi onun ölüm haberini alıcakmıyım diye hep düşünür oldum bu rüyalardan dolayı yardımcı olursanız cok sevinirim

Canım arkadaşım merhaba,

Allah razı olsun yorumların için, internette yazanlar bir araya gelmiyor. Önce şimdiki durumumdan biraz bahsedeyim, belki bi işe yarar yorumda. Eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı, ailevi sorunlar. Sonra eşimin sorunlu olduğumuz dönemde kendisine yaklaşan bir kızla telefonda bir kez de yüzyüze görüştüğünü öğrendim. Dün ve ondan önceki gün çok kötü günler geçirdim. Sonra eşim beni ikna etti, bir daha olmayacağına, zaten kötü bir niyeti olmadığına dair Kur'an'a el bastı ve ben de bitirmedim evliliğimi. İyi hissetmeye çalışıyorum bir kaç gündür.

Rüyamı dün gece sabaha karşı gördüm. Rüyamda gece, böyle tatil yeri gibi bir yerdeyim ama iç açıcı. Her yer ışıl ışıl. Bir oda ama içinde palmiye ağaçları var, yaprakları da kısmen parlıyor. Tavan ağaçla kaplı. Hamakta yatıyorum. Karşımda koca bir akvaryum var ama denizmiş, yani denize cam koymuşlar, izleniyor. Balıklar var içeride, çok güzel. Sonra bir meyve buluyorum, adı "pomegrade". İngilizcede nar anlamına gelen gelimeye çok yakın. Ama nar değil, başka bi şey. tatlı ama, çok seviyorum, yiyip bitiriyorum. tipi kavuna benziyo meyvenin. sonra annem gelecekmiş, onun için ayırdığım meyveleri de yiyorum. aynı meyve ama daha küçük halleri, ceviz büyüklüğünde. sonra karşımdaki camlı denizde pırıl pırıl parlayan mercan meyveleri (aklımın uydurması) varmış, onları görüyorum. ama yeşil ve parıldıyorlar. sonra çok güzel bir kız tepeleme mercan meyvesi dolu bir tepsi getirip bırakıyo. yabancı bir kız, çok güzel. yeşil yeşil parıldıyorlar ve ben elime alıp büyük bir parça yiyorum. karpuz gibi tadı diye düşünüyorum, ama karpuz olmadığını biliyorum. sonra uyandım. yorumlayabilirsen çok ama çok sevinirim. Allah razı olsun.

Merhaba çok etkilendiğim bir rüyayı yorumlamanızı rica ediyorum.

Erkek arkadaşımla kıskanmaları yüzünden ayrıldık.

sözde rüyamda buluşuyoruz yanımda bir arkadaşım daha var arabadayız sonra ben arabadan iniyorum nedense tekrar binecekken arabayı sürüyor binemiyorum durup şaka yaptım gel diyor bu sırada ön koltukta arkadaşım oturuyormuş bende bu nasıl saka diye kızıyorum binmiyorum arabaya durağa gidiyorum otobüs beklemeye, gel gel diye ısrar ediyorlar konuşmuyorum arkadaşımla ikiside yan tarafta duruyor onlardan uzaklaşıyorum ve yanımda ki çocuk laf atıyor bana erkek arkadaşımda sen ne diyorsun diye üstüne saldırıyor ama erkek arkadaşıma 15-20 kısı birden vurmaya başlıyor araya giriyorum laf attan çocuğun elinde bıçak var bende elini tutuyorum beni itip erkek arkadaşımın kalbinden bıçaklıyor tabı ben avazım çıktığı kadar bağırıyorum 112 arıyorum ve kendi bağırmalarıma uyanıyorum
o kadar gerçekti ki hala boğazlarım açıyor

lütfen bu rüyayı yorumlarmısınız

merhabalar,:3:

ben rüyamda karanlık bır gökyüzünde ebru gündeşin başını gördüm ve yanındada kocaman bır ışık parçası parlıyordu.bana elıyle ışığı gösterdi.(bu arada ben muzıkle uğraşıyorum belırteyım.) sonra ışıkta, kendısıde kayboldu.Ne anlama gelıyor bana bır mesajmı var acaba?:26:

Son düzenleme:
Back
X